Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 2000 hd reset sorunu


ünal43
11-03-2008, 01:10
Arkadaşlar son 1 ay da 2 defa kendini resetledi.motorlu sistemde tüm uyduları yüklemek sorun oluyor.yedek liste bile gidiyor ama server bilgileri silinmiyor.bu sorunu gören varmı aranızda?saygılar...

pink
11-03-2008, 01:19
Arkadaşlar son 1 ay da 2 defa kendini resetledi.motorlu sistemde tüm uyduları yüklemek sorun oluyor.yedek liste bile gidiyor ama server bilgileri silinmiyor.bu sorunu gören varmı aranızda?saygılar...
ben alalı 3 hafta oldu öyle bir şey olmadı bende motorlu kullanıyorum.

Tasarım
11-03-2008, 09:13
Arkadaşlar son 1 ay da 2 defa kendini resetledi.motorlu sistemde tüm uyduları yüklemek sorun oluyor.yedek liste bile gidiyor ama server bilgileri silinmiyor.bu sorunu gören varmı aranızda?saygılar...

Cihaz üzerinde herhangi bir işlem yaptığınızda Kırmızı tuşla açılan Hot Menüden Kaydet yapın. Sorun kalmaz.

sampiyon
11-03-2008, 09:27
Arkadaşlar son 1 ay da 2 defa kendini resetledi.motorlu sistemde tüm uyduları yüklemek sorun oluyor.yedek liste bile gidiyor ama server bilgileri silinmiyor.bu sorunu gören varmı aranızda?saygılar...

ben alalı 3 hafta oldu öyle bir şey olmadı bende motorlu kullanıyorum.


arkadaşlar burda hazır liste var http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=38583&page=3

mamoste1
11-03-2008, 11:37
benzeri bir sorunda dün bende oldu.cihazı arka şartelden kapatıp çıktım. dönüşte açınca data uyarısı ve ok seçeneği bir çerçeve. ok ye basınza yüklü kanal yok uyarısı verdi. server bilgileri dışındaki herşey silinmişti. yeniden saatlerce oğraştım.

sampiyon
11-03-2008, 11:41
benzeri bir sorunda dün bende oldu.cihazı arka şartelden kapatıp çıktım. dönüşte açınca data uyarısı ve ok seçeneği bir çerçeve. ok ye basınza yüklü kanal yok uyarısı verdi. server bilgileri dışındaki herşey silinmişti. yeniden saatlerce oğraştım.
arkadaşım ok diyecen üstüne hazır listeyi yükle hepsi 5 dakkanı almaz

mach1
11-03-2008, 12:06
Save ederek çıkın pat diye arkadan kapatmayın aylardır 2 cihazımdada öyle bir sorun olmadı hiç arkadanda kapatıyorum akşamları hep save edip standbye yaptıktan sonra

fault123
11-03-2008, 12:43
Cihazı iki aydır kullanıyoruz. İki ay boyunca eminim sayısız kez save etmişizdir. Cihaz önceki save'leri niye unutuyor? Oncekileri unuttuguna gore sonuncuyu da unutacaktır zaten. Biz port ve sinyal sorunları yüzünden sürekli, günde belki elli kere arkadan açıp kapatmak zorundayız. Buna bir de her açıp kapamada save etmek zorluğu gelirse, bizim halimiz ne olur? Simdi belki bazi arkadaslar "save etmek topu topu 10 saniye surer arkadas" diyecektir. Ama 10 saniye bu, 5 saniye oteki, ust uste eklenince dakikalari buluyor. Her açıp kapattığımızda içinde ne var ne yok silinirse, (ki çok şükür bana bu şimdiye kadar olmadı, ama her an korku içindeyim olacak diye) imkanı yok başa çıkamayız.
AYrıca şampiyon arkadaşımızın hazırladığı liste tabii ki çok yararlı. Ona da burada teşekkür ediyorum. Ancak iş sadece liste ile bitmiyor. Bir favori listesi hazırlamak kanal listesi hazırlamaktan çok daha fazla zor ve uzun sürüyor.
Allahtan bu çok seyrek olan bir arıza, o yüzden de her şeye rağmen pek sorun olacağını sanmıyorum.
Saygılarımla...

salih033
11-03-2008, 15:16
o kadar şalterden kapattım açtım ama sölediğiniz sorunu yaşamadım inş. yaşamamda...