Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : bu sorunu daha önce...


çılgındoktor
15-12-2005, 18:17
bugün cihazda hiç olmadık bir sorun yaşadım türksat ve hotbırd kullanıyorum menuden çıktım kanal listesinde bir de ne göreyim 2950 tane tv yayını gösteriyor kanal isimleri olarak yyyyyyyyyyyyyy uzantısında kanal listesi düzenleme menüsündeki simgelerden çarpı,kalp,isim yazma,taşıma işaretleri görünüyor bende tüm uydu listesini tamamen sildim ve sadece kullandığım 2 uyduyu(turksat ve hotbırd) güncelleme frekansları üzerinden tarattım.daha önce böyle bir şey yaşamadığım için soruyorum acaba az daha cihazı mı uçuruyordum.sevgiler

Pride
15-12-2005, 18:24
bugün cihazda hiç olmadık bir sorun yaşadım türksat ve hotbırd kullanıyorum menuden çıktım kanal listesinde bir de ne göreyim 2950 tane tv yayını gösteriyor kanal isimleri olarak yyyyyyyyyyyyyy uzantısında kanal listesi düzenleme menüsündeki simgelerden çarpı,kalp,isim yazma,taşıma işaretleri görünüyor bende tüm uydu listesini tamamen sildim ve sadece kullandığım 2 uyduyu(turksat ve hotbırd) güncelleme frekansları üzerinden tarattım.daha önce böyle bir şey yaşamadığım için soruyorum acaba az daha cihazı mı uçuruyordum.sevgiler
Sevgili çılgındoktor daha öncede bu tarz bir sorunu okumuştum forumlarda.
Sanırım sürekli aynı settingi kullanıyor olmaktan kaynaklanıyordu .Cihaza arada bir komple reset atıp dediğin gibi izlediiğiniz uyduları taratmanda fayda var.
Not: Daha güncelleyemedin mi yazılımı..?

çılgındoktor
15-12-2005, 18:30
Sevgili çılgındoktor daha öncede bu tarz bir sorunu okumuştum forumlarda.
Sanırım sürekli aynı settingi kullanıyor olmaktan kaynaklanıyordu .Cihaza arada bir komple reset atıp dediğin gibi izlediiğiniz uyduları taratmanda fayda var.
Not: Daha güncelleyemedin mi yazılımı..?
sevgili pride yazılımı daha güncelleyemedim halen aynı yazılımı kullanıyorum belki yeni yıla girmeden güncellerim çünkü baya bir sorun yapmaya başladı.sevgiler

Pride
15-12-2005, 18:33
sevgili pride yazılımı daha güncelleyemedim halen aynı yazılımı kullanıyorum belki yeni yıla girmeden güncellerim çünkü baya bir sorun yapmaya başladı.sevgiler
Çok geç kaldın çoooookkk köprünün altından çok sular geçti yüklet bak farkı göreceksin...
Saygılar bekleriz :)

çılgındoktor
15-12-2005, 18:36
Çok geç kaldın çoooookkk köprünün altından çok sular geçti yüklet bak farkı göreceksin...
Saygılar bekleriz :)
haklısın,abimize selam :)

Tasarım
15-12-2005, 22:48
Evet çılgındoktor bazen bu tür sorunlar olabiliyor. Ama problem değil cihazı resetleyip tekrar tarama yaptırınca düzeliyor.

digicom
16-12-2005, 00:33
çılgındoktor arkadasım niye setting ile ugrasıyorsun!turksat ın sunmuş oldugu network hizmetten sonra settinglere artık gerek yok.hotbirt ve hispasat zaten frekanslar yıldan yıla degişiyor!Tüm uydularda network u on yaparsan sorun kalmaz.Artı herzaman güncel yazılımda kalmalısın.saygılar...

çılgındoktor
16-12-2005, 17:54
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar.sevgiler