Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Kanal gizleme nasıl?


fault123
04-03-2008, 12:51
Arkadaşlar, kanal kilitlemenin nasıl olduğunu biliyorum, ama aynı menüde bir de kanal gizleme var. Bu nasıl oluyor? Kilitleme sırasında yaptıklarımı aynen yapıyorum, gizlemek istediğim kanalları işaretliyorum, hafızaya alıp çıkıyorum, fakat gizlediğim kanallar hala listede olduğu gibi duruyor ve rahatça girilip açılıyor. Neyi yanlış yapıyorum?

Tasarım
04-03-2008, 12:55
Önce kilit ayarları bölümünden kanal kilidini aktif yapın. Daha sonra tekrar kontrol edin. Help1234 ile gizlenir/açılır.

mpl
04-03-2008, 12:58
Tabi bu işlemi yaparkende öncelikle kanal listesi tuşuna (ok) basmanız gerekmektedir...

fault123
04-03-2008, 13:05
Yanıtlar için teşekkürler. Hemen deniyorum.

asfio
04-03-2008, 13:21
Super HDTV cihazlarda Menü den liste düzenine gelip hangi kanalı gizleyecekseniz OK basarak kanal gizleme seçeneğine gelerek gizlenecek kanalları teker teker OK ile seçiniz sonra Exitle çıkış yapınız Menüden...Sonra kanal listenizi açıp X+ tuşuna basıp 1234 basarak istediğiniz kanalların hepsini gizlenir.Aynı işlemi tekrar ederseniz gizlediğiniz kanallar geri gelir....