Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Pc'de Kanal Lİtesİ DÜzenleme.


emfa
23-02-2008, 13:12
arkadaşlar cihazı pc ye bağlayıp açıyoruz,
menü+9997,sonra kanal bilgisini seçip(ön panel led'de görünüyor)sarı tuşa basıyoruz,stm'yi açıp receive butonuna basıp kaydedeceğimiz yeri seçiyoruz,normal yazılım atar gibi cihazı kapatmadan devam ediyoruz...çoklu kanal taşıma ve çoklu kanal silme var,kolaylık olur,en sonunda save(hafıza)'ye basmayı unutmayın...

pol_07_65
02-03-2008, 11:32
Not defteri ile açıyorum şekiller anlamsız yazılar çıkıyor

Tasarım
02-03-2008, 12:24
Not defteri ile açıyorum şekiller anlamsız yazılar çıkıyor

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=35082

Not Defteri ile açılmaz. Buradaki editörü kullan.

pol_07_65
02-03-2008, 18:42
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=35082

Not Defteri ile açılmaz. Buradaki editörü kullan.

Teşekkür eline sağlık

şaban öznur
10-03-2008, 20:15
:odunkes: YA ARKADAŞLAR BU 7500 LARDA KANAL DÜZENLEME PROGRAMI YOKMU VARDA BENMİ BULA MIYORUM YOKSA UNUTMUŞLARMI BÖYLE BİR CİHAZDA BUSİİSTEMİN OLMAMASI BENCE ÇOK DEMODE ÇOK EKSİK GÜRÜYORUM DİĞER CİHAZLARA ZİYADE

salih033
10-03-2008, 20:31
:odunkes: YA ARKADAŞLAR BU 7500 LARDA KANAL DÜZENLEME PROGRAMI YOKMU VARDA BENMİ BULA MIYORUM YOKSA UNUTMUŞLARMI BÖYLE BİR CİHAZDA BUSİİSTEMİN OLMAMASI BENCE ÇOK DEMODE ÇOK EKSİK GÜRÜYORUM DİĞER CİHAZLARA ZİYADE

arkadaşım forumda yazarken küçük harfleri tercih edersen daha iyi olur.slmlar...:)

arif0571
16-03-2008, 09:08
:odunkes: YA ARKADAŞLAR BU 7500 LARDA KANAL DÜZENLEME PROGRAMI YOKMU VARDA BENMİ BULA MIYORUM YOKSA UNUTMUŞLARMI BÖYLE BİR CİHAZDA BUSİİSTEMİN OLMAMASI BENCE ÇOK DEMODE ÇOK EKSİK GÜRÜYORUM DİĞER CİHAZLARA ZİYADE

3. mesaja bak ve oku.