Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next HD V box ille Kullanımı


Team
14-02-2008, 01:31
HD cihazıma V box bağladım ama çanak dönmüyorr

kumanda ile olmadı ancak manuel oldu motor dedğimde uydu değiştirmesi lazımm herkesde böölemi

Digium
14-02-2008, 09:57
Limitleri pozisyonları ayarladın mı cihazda?

Team
14-02-2008, 10:29
Motor bölümünde Limiti kaydet yapıyorum, sonra başka uyduya yönlendiriyorum ama gitmiyor. Aynı işi dreambox da yapıyorum sorun yok. Atladığım bir nokta var sanırım..

Tasarım
14-02-2008, 14:37
Motor bölümünde Limiti kaydet yapıyorum, sonra başka uyduya yönlendiriyorum ama gitmiyor. Aynı işi dreambox da yapıyorum sorun yok. Atladığım bir nokta var sanırım..

Motor Ayarı bölümünde "Motor Tipi"ni Diseqc 1.2 olarak seçiyorsunuz umarım.