Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 2000 Super HDTV Usb Bellek İle Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır?


Digium
30-01-2008, 18:26
Gerekenler
* Donanımsal
- Next YE2000 SUPER HDTV Uydu Alıcısı
- USB Bellek (Bilgisayar yardımıyla USB Belleğe önceden güncel yazılım yüklenmelidir)

* Yazılımsal
- Güncel Yazılım

Nasıl Yapılır?
- Bilgisayarımız vazıtasıyla USB Belleğimize cihazımızın son yazılımı yüklenir...

-Daha sonra USB Belleğimizi cihazımıza takalım...

- Cihazımız belleği tanıdıktan sonra otomatik olarak dosya ekranı açılacaktır, yazılımımızın üzerine gelerek OK tuşlayalım...
http://img120.imageshack.us/img120/4044/53223051yc0.png
http://img120.imageshack.us/img120/9785/11299159ec4.png

- Açılan uyarı ekranında Evet üzerine gelerek OK tuşlayalım...
http://img120.imageshack.us/img120/8463/23375537bz4.png

- Yazılımın doğru olup olmadığı kontrol edilir, ardından yazılım cihazınıza yüklenmeye başlar... Yükleme işlemi bittinceye kadar hiçbirşey yapmadan bekleyin, cihazınız yeniden başlayacaktır...
http://img120.imageshack.us/img120/1561/85887987nx6.png
http://img527.imageshack.us/img527/500/61111482ly1.png
http://img223.imageshack.us/img223/9852/85744638fe6.png
http://img151.imageshack.us/img151/4154/14wz0.png

- Hayırlı olsun...

cokof
30-01-2008, 18:41
@Digium Bilgilendirme için teşekkür ederim.

alo
30-01-2008, 18:43
güzel çalışma teşekkürler

şükrü
30-01-2008, 18:46
güzel çalışma teşekkürler sagol varol

kenan_citak
30-01-2008, 19:06
bilgi için tşkler abicim...

arif0571
30-01-2008, 21:21
paylaşım için teşekkürler.

MysTerİouS
31-01-2008, 01:10
paylaşım için teşekkürler hayırlı olsun

Ressamm
31-01-2008, 10:29
digium kardeş bu güzel anlatım ve çalışma için teşekkürler

casworld
15-02-2008, 00:19
arkadaşlar ben usb üzerinden güncelleme yapamıyorum. görüntü format ı uygun değil diye bir mesaj geliyor. bana yardımcı olurmusunuz

Digium
15-02-2008, 09:48
arkadaşlar ben usb üzerinden güncelleme yapamıyorum. görüntü format ı uygun değil diye bir mesaj geliyor. bana yardımcı olurmusunuz

Yazılımı USB'ye yükleyip cihazdan yazılımı seçiceksin...

m.sgr49
15-02-2008, 16:22
hocam usb den mp3 calmıyor neden acaba

asfio
15-02-2008, 16:33
hocam usb den mp3 calmıyor neden acaba

Arkadaşım şuan için çalışmıyor....İleriki yazılımlarda pvr özelliğiile birlikte bekliyoruz.Tabiki uygun görülürse aceleyede gerek yok geç olsun sağlam olsun....

m.sgr49
15-02-2008, 16:39
bilgılendırmenız ıcın teşekkur edrerım pvr li yeni yazılımı sabırsızlıkla bekleyecegız sagol usta

arif0571
15-02-2008, 19:15
bilgılendırmenız ıcın teşekkur edrerım pvr li yeni yazılımı sabırsızlıkla bekleyecegız sagol usta

doktor pvr olmıyacak dedi unuttunmu yoksa super pluslamı karıştırdın.

gece.serkan
22-02-2008, 18:06
üstadım birde bilgisayardan usbye nasıl yazılım yüklenir onu anlatsanız çok iyi olur
ben usbye yazılım yüklüyom cihaza atamıyom bazen oluyor o işlemide tam öğretebilirseniz sevinirim saygılar....

sampiyon
22-02-2008, 18:55
üstadım birde bilgisayardan usbye nasıl yazılım yüklenir onu anlatsanız çok iyi olur
ben usbye yazılım yüklüyom cihaza atamıyom bazen oluyor o işlemide tam öğretebilirseniz sevinirim saygılar....


arkadaşım önce hangi dosyeyı indireceksen onu indir sonrada indirdigin dosyayı zipten çıkar masa üstüne koy sonrada USB.Nİ bilgisarayın USB.sine tak.taktıktan sonra otomatık algılar dansonra zipten çıkardıgın dosyayı kopyala USB nin içine kopyala hepsi bu sonrada cihaz açıkken tak ekrana *** yükleme diye çıkar ok yap işlem bitincede cihaz açılır kapanır *** yüklenir

gece.serkan
23-02-2008, 15:41
sağol sampiyon tesekkürler demekki ben daha önce zipli dosyayı usbye atıyodum o yüzden cihaz görmüyodu anladım saygılar....

alemkes
26-02-2008, 17:59
ama her flash bellek ile olmuyor buna bir cözüm bulunursa seviniriz

emcebat
28-02-2008, 21:39
Arkadaşlar yazılımı bilgisayara indiridim ancak açmıyorum.

asfio
28-02-2008, 21:41
Arkadaşlar yazılımı bilgisayara indiridim ancak açmıyorum.

Arkadaşım indirdikten sonra zipli ya da winrarlı dosyanın üstüne gelip çift tıklayıp açıp, içindeki dosyayı mause ile istediğiniz yere sürükleyin....

emcebat
28-02-2008, 22:03
Yazılımı yükledim.teşekkürler

asfio
28-02-2008, 22:06
Yazılımı yükledim.teşekkürler

Güle güle kullanın...

zekipako
28-04-2008, 01:10
arkadaşlara yazılımı yükleemeye çalışıyorum olmuyor lütfen bekleyiniz diyor yazılım bitmiyor.cihazın panelinde yükleniyor ama bir türlü bitmiyor cihazı kapatıp açamıyorum da korkuyorum ne yapmalıyım...

eguven14
27-05-2008, 16:24
Bu yazılım yüklenmeden USB ile softcamkey yüklemek mümkün mü?

Ben cihazı yeni aldım; bu yazılımı yüklemeden, doğrudan softcamkey yüklü flash diski taktım; onay sordu, yükledi ve güncellendi dedi ama sonuçta kanallar açılmadı... Ben de eski alıcımda kullandığım Orion modülü taktım; bazı kanallar açıldı şimdi ama bu modülü kullanmadan sadece USB'den güncelleyerek izlemek mümkün değil mi? Bir de, yazılımı yükledikten sonra bir sorun olursa, eski haline dönmek mümkün mü? :confused:

Tasarım
27-05-2008, 16:36
Bu yazılım yüklenmeden USB ile softcamkey yüklemek mümkün mü?

Ben cihazı yeni aldım; bu yazılımı yüklemeden, doğrudan softcamkey yüklü flash diski taktım; onay sordu, yükledi ve güncellendi dedi ama sonuçta kanallar açılmadı... Ben de eski alıcımda kullandığım Orion modülü taktım; bazı kanallar açıldı şimdi ama bu modülü kullanmadan sadece USB'den güncelleyerek izlemek mümkün değil mi? Bir de, yazılımı yükledikten sonra bir sorun olursa, eski haline dönmek mümkün mü? :confused:

Neyi anlatmak istediğinizi açıkcası ben anlayamadım :(

kgu45
27-05-2008, 16:37
Bu yazılım yüklenmeden USB ile softcamkey yüklemek mümkün mü?

Ben cihazı yeni aldım; bu yazılımı yüklemeden, doğrudan softcamkey yüklü flash diski taktım; onay sordu, yükledi ve güncellendi dedi ama sonuçta kanallar açılmadı... Ben de eski alıcımda kullandığım Orion modülü taktım; bazı kanallar açıldı şimdi ama bu modülü kullanmadan sadece USB'den güncelleyerek izlemek mümkün değil mi? Bir de, yazılımı yükledikten sonra bir sorun olursa, eski haline dönmek mümkün mü? :confused:



Arkadaşım softcam dosyasını yüklemene gerek yok.Direk son yazılımı yükle emüyü aktişf hale getir.tps ve polsat gurubunu otomatik ubdate yapar.Sofcam ve orion modülle uğraşmana gerek yok.Cihazında hayırlı olsun

eguven14
27-05-2008, 23:50
Neyi anlatmak istediğinizi açıkcası ben anlayamadım :(

Arkadaşım softcam dosyasını yüklemene gerek yok.Direk son yazılımı yükle emüyü aktişf hale getir.tps ve polsat gurubunu otomatik ubdate yapar.Sofcam ve orion modülle uğraşmana gerek yok.Cihazında hayırlı olsun

İlginiz ve yardımlarınız için teşekkürler... Yazılımı yükledim, hala HD bir yayın göremedim ama ve bir sürü kanal açıldı...

euthanasia
03-06-2008, 22:39
Yazılımı yükledikten sonra kumandadaki kırmızı tuşu kullanamaz oldum dolayısıyla emu yu kapatamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Tasarım
03-06-2008, 22:43
Yazılımı yükledikten sonra kumandadaki kırmızı tuşu kullanamaz oldum dolayısıyla emu yu kapatamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Emuyu kapatmak için;
Menü>>Girişler>>Kırmızı Tuş>>1234 yapın kapanır.

euthanasia
03-06-2008, 22:54
Şubat ayına ait bir yazılım bulup yükledim,kırmızı tuş tekrar kullanır hale geldi fakat önceden açılan tps ler artık açılmaz halr geldi. x+ tuşundan güncelleme yaptığım halde.Acaba tekrar bir softcam mi yüklemem lazım. Cihazı 2 gün önce aldım,herşey mükemmeldi,sadece multivisionları izleyemiyorum diye yeni yazılımla şansımı deniyeyim dedim keşke yapmasaydım.

Tasarım
03-06-2008, 23:10
Şubat ayına ait bir yazılım bulup yükledim,kırmızı tuş tekrar kullanır hale geldi fakat önceden açılan tps ler artık açılmaz halr geldi. x+ tuşundan güncelleme yaptığım halde.Acaba tekrar bir softcam mi yüklemem lazım. Cihazı 2 gün önce aldım,herşey mükemmeldi,sadece multivisionları izleyemiyorum diye yeni yazılımla şansımı deniyeyim dedim keşke yapmasaydım.

Multivision 1-7 yayınları sonlandırıldı. Artık yok o kanallar. Diğer Tps yayınları yine devam ediyor.

euthanasia
03-06-2008, 23:20
Tasarım hocam,
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.14 şubat 2008 yazılımını yükledim,daha aktüel bir yazılım bulabilir miyim şayet bulamazsam tekrar tps leri izleyebilmek için ne yapmalıyım çünkü cihaza bir şeyler yüklemeden önce tps ler açıktı.Emu ile problemim yok,x+ tuşuyla güncelleme de yaptığım halde tps leri açamıyorum,yardımcı olursanız sevinirim.Bu cihazda daha acemiyim,önceden kullandığım 2000 x cı plus ta bayağı pratik kazanmıştım(Forumun ve sizlerin sayesinde)

kaytun
17-09-2008, 20:42
Rica etsem, sorunsuz olarak yazılım yükleyebildiğiniz USB hafıza markası yazabilirmisiniz? PM'den de olur. Bendeki ile yazım atamıyorum maalesef.USB Boş veya Hatalı diyor ekranda, oysa verilen yazılım USB stick'in içinde mevcut...

vectra_gt
17-09-2008, 21:16
Rica etsem, sorunsuz olarak yazılım yükleyebildiğiniz USB hafıza markası yazabilirmisiniz? PM'den de olur. Bendeki ile yazım atamıyorum maalesef.USB Boş veya Hatalı diyor ekranda, oysa verilen yazılım USB stick'in içinde mevcut...

Usb stickinizi fat 32 olarak formatladınız mı? ve yazılımı açarak yani sıkıştılımamış halde attığınızdan emin misiniz? Selamlar saygılar...

kaytun
17-09-2008, 21:43
Fat 32 olarak formatlı ve dosya zip olarak değil...

Saygılar

vectra_gt
17-09-2008, 23:28
Fat 32 olarak formatlı ve dosya zip olarak değil...

Saygılar


Son birşey daha aklıma geldi birde usb stcik takılı iken ve cihaz açıkken cihazın fişini çekin ve tekrar takıp denermisiniz.Belki bi ihtimal tanır.(İnşallah).

kaytun
18-09-2008, 09:50
Bir denerim ama muhtemelen tanımayacak gibi bir his var içimde, sanırım hırs yaptı USB sticke karşı Next, inatla tanımıyor:))))) O zaman tavsiye edeceğin, ben bunu kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı diyeceğin bir USB stick markası varsa ve söylersen sevinirim. Yok burda reklam olur yasak gibi sıkıntılar varsa lütfen PM at:) Bir de bu yeni yazılımla gelen bir şehir efsanesi var şu anda (Kart okuyucu ile ilgili) bu konuyu biliyorsan (veya bilen varsa) bunu lütfen PM'den izah edebilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim...

bozkurt71
13-10-2008, 10:00
2000cx süper usb 2 tane makinaya usb den yazılım attım 2 side olmadı resimdeki gibi yapıyorum ekranda 1 yazısı cıkıyor öyle kalıyor 2000fta usb ye yazılım attım onda oldu 2000cx süper usb lerde başarılı yazılım atan varsa banada söylesin teşekkürler

nevzat60
13-10-2008, 15:47
paylasim icin tesekkürler

ysrcoll
17-10-2008, 13:52
Merhaba usb den yazılım yüklediğimde yeni data yüklensin mi sorusuna tamam dediğimde listemdeki bütün kanalların silinmemesini istiyorum. Ne yapmalıyım.(Kanal listesini cihaz hafızasına aldım buna rağmen siliyor)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER 2000 SUPER HDTV :firca:

Mainbrain
06-11-2008, 09:18
Merhaba...
Bu son tps güncellemeyi yaptıktan sonra bütün kanallar ( Türksat,Astra19-23 ve Eutelsat) gitti.
Kanalları aradığımda sadece Astra daki kanalları ( Türk kanalları hariç) bulabildim.
Şimdi hiçbir şekilde Türk kanallarını bulamıyorum.
Bu Türk kanallarını bulabilmem için ne yapmam gerekiyor?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler...

leopold_66
08-11-2008, 19:40
slm arkadaslar benim next ye 2000 super hd var ve yazilimi yukleyemiyorum
usb ile yapmak istiyorum ama surekli yukleniyor yazisi var ama bi turlu bitmek bilmiyor
saatlerce yukleniyor yazisi var ve sonunda dayanamayip kapatiyorum ve bugune kadar hic yazilim yukleyemedim
bu sorunuma cevab verirseniz cok sevinirim tsklr

pumas_q1
23-11-2008, 23:13
arkadaşlar en son yazılımı nerden bulabilirim link verirseniz sevinirim.ayrıca yazılım attıldığında bütün kannalların silinmesi normalmi

akd
24-11-2008, 00:14
yeni programdaki (11/11/2008) yükleyip açtığınızda sorulan soruya yes dediğinizde artık eski kanal listesini kullanamazsınız.
yeni program http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=375483#post375483

pumas_85
31-12-2008, 21:17
yeni yazılımı yüklerken kannalların gitmemesi için ne yapmak gerek....
yeni yazılımı yükledikten sonra cihaz kapanıp açılıyor ve ekrana bi sorun penceresi açılıyor bu ne demek ve hayır dersek yeni yazılım güklenmemişmi olur??????? şimdiden teşekkürler

kutlu01
20-02-2009, 14:10
yeni yazılımı yüklerken kannalların gitmemesi için ne yapmak gerek....
yeni yazılımı yükledikten sonra cihaz kapanıp açılıyor ve ekrana bi sorun penceresi açılıyor bu ne demek ve hayır dersek yeni yazılım güklenmemişmi olur??????? şimdiden teşekkürler

Bende aynı sorunları öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

uyducubaba
03-05-2009, 16:24
usb den next hd cihazıma yeni yazılımı yükledim cihaz kapanıp açıldı kanallarım silinmemiş ama cihaz bilgisine baktığımda bir önceki yazılım tarihi görünüyor eğer yükleme başarılı olsaydı yeni yazılım tarihi görünmezmiydi.bunu nasıl yükleyeceğim forumdaki açıklamalara göre yükledim ama olmadı sanırım.

tekrar 2. denememde ise görüntü formatı okunamıyor diyor.flaş belleği tekrar bilgisayara taktığımda ise içine onlarca boş ve dolu dosya doldurulmuş.ve bunlarıda flaş bellekten silemiyorum.ne yacağımı şaşıdım.lütfen bilenler yardımcı olsun.

Tasarım
03-05-2009, 21:30
usb den next hd cihazıma yeni yazılımı yükledim cihaz kapanıp açıldı kanallarım silinmemiş ama cihaz bilgisine baktığımda bir önceki yazılım tarihi görünüyor eğer yükleme başarılı olsaydı yeni yazılım tarihi görünmezmiydi.bunu nasıl yükleyeceğim forumdaki açıklamalara göre yükledim ama olmadı sanırım.

tekrar 2. denememde ise görüntü formatı okunamıyor diyor.flaş belleği tekrar bilgisayara taktığımda ise içine onlarca boş ve dolu dosya doldurulmuş.ve bunlarıda flaş bellekten silemiyorum.ne yacağımı şaşıdım.lütfen bilenler yardımcı olsun.

Muhtemelen sorun kullandığınız usb bellekte, başka bir bellekle tekrar deneyin. :)

Ayrıca usb bellek Fat32 formatında olmasına dikkat ediniz.

uyducubaba
04-05-2009, 00:37
Muhtemelen sorun kullandığınız usb bellekte, başka bir bellekle tekrar deneyin. :)

Ayrıca usb bellek Fat32 formatında olmasına dikkat ediniz.

sayın hocam flaş beleğimde hata yok çünkü diğer cihazıma sürekli yazılım atıyorum ama fat32 formatı nedir nasıl uygulanır hiç bilgim yok.

sayın hocam ilendiğiniz vede cevapladığınız için çok çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.

NOT:elimde yada yakınlarımda maalesef deneyebileceğim flaş bellek yok.

exper43
04-05-2009, 10:16
sayın hocam flaş beleğimde hata yok çünkü diğer cihazıma sürekli yazılım atıyorum ama fat32 formatı nedir nasıl uygulanır hiç bilgim yok.

sayın hocam ilendiğiniz vede cevapladığınız için çok çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.

NOT:elimde yada yakınlarımda maalesef deneyebileceğim flaş bellek yok.

usb belleğinizi formatlayın. (usb'nizi pc ye taktığınızda bilgisayırım menüsünde göreceksiniz. orda usb'nizi seçin ve mause ile sağ tıkladığınızda seçenekleri göreceksiniz. orda format vardı orayı tıklayın ) seçeneklerde fat32 formatı var onu yapın.

uyducubaba
05-05-2009, 19:01
usb belleğinizi formatlayın. (usb'nizi pc ye taktığınızda bilgisayırım menüsünde göreceksiniz. orda usb'nizi seçin ve mause ile sağ tıkladığınızda seçenekleri göreceksiniz. orda format vardı orayı tıklayın ) seçeneklerde fat32 formatı var onu yapın.

sayın exper43 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ama bir sorum daha olacak fat 32 yapınca diger cihazımada yazılımı önceden olduğu gibi sorunsuz atabilirmiyim.eger sorun çıkarsa fat 32 yi nasıl geri kaldıracağım.bu konuların acemisiyim biraz daha bilgiye ihtiyacım var.

Tasarım
05-05-2009, 22:09
sayın exper43 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ama bir sorum daha olacak fat 32 yapınca diger cihazımada yazılımı önceden olduğu gibi sorunsuz atabilirmiyim.eger sorun çıkarsa fat 32 yi nasıl geri kaldıracağım.bu konuların acemisiyim biraz daha bilgiye ihtiyacım var.

Eğer kullandığınız diğer cihazda Super serisiyse endişe etmenize gerek yok. Çünkü tüm Super Plus serisi Fat32 formatını destekler. :)

uyducubaba
06-05-2009, 12:19
Eğer kullandığınız diğer cihazda Super serisiyse endişe etmenize gerek yok. Çünkü tüm Super Plus serisi Fat32 formatını destekler. :)

sayın hocam exper arkadaşın dediği gibi bilgisayarımdan baktım dosya türü zaten fat32 yazıyor başka ne yapılacak ayrıca diğer usb li cihazım hiremcox1 aynı flaş bellekle 100 e yakın işlem yaptım ve onda hiç problem yaşamadım.bu hd cihazımda neden böyle oluyor onu anlayamıyorum.

sayın hocam ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür eder saygılarımı sunarım.

cops
29-06-2009, 19:28
merhaba
next 2000 hdtv cıhazıma usb den flash bellekle softcam ve *** atıyorum fakat yazılım atamıyorum görüntü formatı geçersız dosya doğrulanmadı yazıyor nedendır

Tasarım
29-06-2009, 19:33
merhaba
next 2000 hdtv cıhazıma usb den flash bellekle softcam ve *** atıyorum fakat yazılım atamıyorum görüntü formatı geçersız dosya doğrulanmadı yazıyor nedendır

Doğru yazılım attığından eminsen, dosyayı zipten çıkarmayı dene. :)

cops
29-06-2009, 19:38
doğrudur dosya zıpten çıkartıp masa ustune attım ordan rs 232 ıle yukledım ama flash bellekle yuklenmıyor bu son yazılım ve bır oncekı yazılım aynı hatayı verıyor dosyayı doğrulamıyor

fsm_19_90
13-09-2009, 01:46
hocam ben bir yanlışlık yaptım galiba ccam benkisinde çalışmıyor neden acaba kusura bakmayın hocam cevap gelirse sevinirim

hasansez
13-09-2009, 17:31
hd yayınlarda sinyal gidip geliyor ozelikle bulsat ta acaba neden yardım lutfen

çitlembik
19-08-2010, 04:05
bütün denilenleri yaptım usb takıldı diyor ama dosya çıkmıyor.sorun usb kaynaklanıyor acaba.32 formatada çevirdim.

istanbul_fatihi
19-08-2010, 11:03
USBnin içindeki verilerinizi bilgisayara alıp USB yi yeniden formatlayınız.. Daha sonra softcam ve software i tekrar USB ye alınız.. Ve öyle deneyiniz tekrar..

çitlembik
19-08-2010, 16:15
usb de hiç bilgi yok zaten 32 formata çevirince hepsi siliniyor.dosyayı ziptende çıkarıyorum yine olmuyor.

istanbul_fatihi
19-08-2010, 16:33
Receiverın USB girşinin tırnağı gevşemiş olabilir.. Çok ince bir düz tornavidayla hafif kaldırırsan rahatça görmesini sağlarsın.. Yok eğer iş onda da değilse bilgisayara bağlayıp bilgisayardan at yazılımı ondan sonra düzelmesi gerek..

istanbul_fatihi
19-08-2010, 16:34
Benim bir ara USB sorunu vardır Next 2000 DP CIS kullanırken. USB tırnağını hafif kaldırdım hiç sorun olmadan kullanmaya devam ettim.

çitlembik
20-08-2010, 03:02
arkadaşım yardımların için sağol. cihaz normal çalışıyor ama rs232 yede bağlanmıyor problem nedir bir türlü çözemedim.

istanbul_fatihi
20-08-2010, 15:50
:( O zaman donanımsal bir sorun olabilir. Ya da üzerindeki yazılım sorunlu yüklenmiş olabilir.. Cihazı resetleyip bir RS232 yazılımı atabilsen kanımca düzelir aslında ama:(

hukla
23-11-2010, 11:52
Arkadaşım bu Yeni Data yüklendi ekranı bende çıkmıyor cihaz kendin resetliyor okadar.

Mrdp
23-11-2010, 12:17
Yeni data alındı diye bir ekran zaten yok. Güncelleme başarılı der ve resetler cihaz kendini..

hukla
23-11-2010, 12:42
caps da öyle görünce sordum.kardeş bişe sorcam benim cihaz 2000 super hdtv e sata şimdi bu cihaza ilave yaptığım birşey yok kart modul falan. ben cccam server edinsem faydalanabilirmiym.?

Mrdp
23-11-2010, 18:10
Cccam serveri donmalı olarak seyredebilirsin . Newcamd serveri rahatlıkla kullanabilirsin..

hukla
24-11-2010, 16:17
Kardeş bende kart yok modül yok, kesin faydalanabilirim demi.? bir yanlış anlaşılma yoktur umarım. Birde deneme newcamd bulabileceğim bir yer varmı.?

Mrdp
24-11-2010, 19:52
Kardeş bende kart yok modül yok, kesin faydalanabilirim demi.? bir yanlış anlaşılma yoktur umarım. Birde deneme newcamd bulabileceğim bir yer varmı.?

Deneme hiç kimse vermez.. Newcamd server alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsin..

hukla
25-11-2010, 11:27
haftalıkmı.? aylıkmı.? bunun satışı. hellasat uydusundaki videoguard ları çözermi.?

hukla
25-11-2010, 16:24
kardeş server adresi buldum şimdi bunu ben internete bağlayıp öylemi deneyeceğim yoksa kumanda üzerinden bilgileri girip bağlanacakmıyım.?

memorist
25-11-2010, 16:44
kardeş server adresi buldum şimdi bunu ben internete bağlayıp öylemi deneyeceğim yoksa kumanda üzerinden bilgileri girip bağlanacakmıyım.?

Server istiyorsan mach1 hocaya pm çek gerekli bilgiyi verir sana
İnternet bağlanıpda server bilgilerini girilmeden olmaz

hukla
25-11-2010, 17:02
Dostum benim kafa bu server olayına basmadı, srver aınca hellasattai videoguard şifreli kanalları hdolaları izleyeblecekmiyim?

Tasarım
25-11-2010, 17:43
Dostum benim kafa bu server olayına basmadı, srver aınca hellasattai videoguard şifreli kanalları hdolaları izleyeblecekmiyim?

Serverde zaten Hellassat ile ilgili yayın yok. :)

hukla
15-12-2010, 22:27
Acil yardım lütfen, son yazılım attım cihaza sonra resetledim ******* sonra softcam yükledim yine resetledim fakat bulsat kanallarının hiçbirini çözmüyor.? püf bir noktamı var.? resimdekinin aynını yaptım, fabrika ayarlarına geri dön de yaptım ama bir türlü olmadı. son softcam *** dobratech mi ne idi onun softcamını yükledim 2000 hdtv nin soft camı bulamadım. :( yardım lütfen.

collo1
15-12-2010, 22:49
Acil yardım lütfen, son yazılım attım cihaza sonra resetledim ******* sonra softcam yükledim yine resetledim fakat bulsat kanallarının hiçbirini çözmüyor.? püf bir noktamı var.? resimdekinin aynını yaptım, fabrika ayarlarına geri dön de yaptım ama bir türlü olmadı. son softcam *** dobratech mi ne idi onun softcamını yükledim 2000 hdtv nin soft camı bulamadım. :( yardım lütfen.


http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=48468

kullandigin modelle göre sofcam yüklersen sorun olmaz
ama suan bulsat coktu
2000 hdtv yazini indir yükle

hukla
15-12-2010, 22:52
SSağol dostum flash belleğe aldım eve gidip deneyeceğim. iyi geceler.

Tasarım
15-12-2010, 22:57
SSağol dostum flash belleğe aldım eve gidip deneyeceğim. iyi geceler.

Bulsat için Softcam.kdb olanı yükleyin. Diğerinde Bulsat ile ilgili şifreler yoktur. :)

hukla
16-12-2010, 09:59
sağol dostum dediğin gibi yaptım çözdü. Bulsat Others bunu çözen nedir acaba.?

hukla
07-01-2011, 23:29
Dostum en son soft cam yükledim bulsat kanallarını çözmüyor acil yardım bekliyorum. şu linkteki 2000hdtv soft camı indirdim.http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=48468

Karbon
07-01-2011, 23:31
Dostum en son soft cam yükledim bulsat kanallarını çözmüyor acil yardım bekliyorum. şu linkteki 2000hdtv soft camı indirdim.http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=48468

Bulsatcom paketinin bilinen kéyi çöktü, yenisi belli olunca tekrardan softcam hazırlanıp verilir o zaman yüklersiniz.

hukla
07-01-2011, 23:33
Hadi ya tüh... şans olaydı zaten bende şaşardım...