Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : ADSL fiyatları düşecek (miş) !..

spartakus35
18-01-2008, 19:24
İnternet kullanımının artması rekabeti de beraberinde getirdi. Ancak bu yeterli değil. Avrupa ülklerine kıyasla fiyatlar çok yüksek. Telekom'a bağlı TTNet, Doğan Holding'in sahibi olduğu Smile ve Çukurova Grubu'nun şirketi Superonline, ülke genelinde ADSL hizmeti sunuyor. Ama fiyatlarda kullanıcıların cebinin yandığı bir gerçek.

2008'de tarifeler ucuzlayacak !

Smile ADSL kampanyasıyla çıkış yapan Doğan Telekom'un Genel Müdürü Fazıl Esen ise rekabetten kârlı çıkan tarafın müşteriler olacağını kaydediyor. Esen, "2008'de gerçekleşmesini beklediğimiz uygulamalarla birlikte tarifeler ucuzlayacak." müjdesini veriyor.

Yeni kampanyalar yolda

TTnet Türkiye'de 'Tertemiz internet' dönemi başlattı. Aile Koruma Şifresi yazılımı ile aileler istedikleri kategorileri seçerek çocuklarını *****grafi, uyuşturucu-alkol, şiddet ve şans oyunları gibi içerik sunan zararlı sitelerden uzak tutabiliyor. Ayrıca tüm TTNet mail kullanıcılarının posta kutusu büyüklüğü otomatik olarak 1 GB'a yükseltildi. Şirket, dijital müzik platformunda yer alan 80 binin üzerindeki şarkıyı abonelerine ücretsiz indirebilme imkanı sundu.

TTNet de düşürecek

TTNet yetkilileri, 2008'de bir dizi yeni ürün ve hizmeti daha pazara sunmaya hazırlanıyor. Öncelikle ADSL bağlantı hızı artırılacak ve fiyatlar düşecek.

Vatan' dan alıntıdır...

Erol58
18-01-2008, 20:20
hayırlısı bakalım bekleyip görelim

eaglepaw
18-01-2008, 20:23
miş
muş
mış
vs vs

bekleyelim

indirim olacağına bindirim olmasında

admin86
18-01-2008, 21:30
miş
muş
mış
vs vs

bekleyelim

indirim olacağına bindirim olmasında
noktasından virgülüne kadar sana katılıyorum

takdogan
18-01-2008, 21:37
kazıkçı telekom işi biliyor abone olurken en az 2 senelik sozleşme imzalatıyor.çıkmak isteyincede parayı peşin alırım diyor ..adamdakı zihniyet zaten soygunculuk ....

amon
18-01-2008, 23:43
inş.. düşer:)

ergir
19-01-2008, 01:01
Türkiyede bu güne kadar tüketicinin iyiliğine yapılan bi şey görmedik.ucuzluk altında başka fırıldak dönmesinde bizler bu fiyatlara razıyız....

BEŞİKTAŞLI
19-01-2008, 21:35
fiyat düşmez sadece kota artar,hız artar bence

sencan
20-01-2008, 11:49
duyda inanma, dünyanın en pahalı adsl si türkiyede,,,,,,benzin türkiyede,,,dünyada en fazla faizi veren türkiye (Tabi yabancı yatırımcıya),,, ev telefonlarındaki soygun ortada olacak işmi yani

sencan
20-01-2008, 11:53
dostlar gerçi yeri burası değil ama, ev tlfonunu kapatmak istedim. telekom yetkilileri o zama adslyi kullanamayacağımı söylediler. bu konuda bilgisi olan varmı selamlar

G-FORCE
20-01-2008, 12:29
bende fiyatın düşeceğine inanmıyorum kotayı 6 GB yaparlar...

ikizbeyin
20-01-2008, 13:08
bende fiyatın düşeceğine inanmıyorum kotayı 6 GB yaparlar...

Bende inanmıyorum, kotayı 6gb yaparlar ama bağlantı daha fazla sapıtır:)

asfio
20-01-2008, 14:18
Bende inanmıyorum, kotayı 6gb yaparlar ama bağlantı daha fazla sapıtır:)

Üstadım ne zaman sapkınlıktan çıktı ki.... :ters:

takdogan
21-01-2008, 16:02
dostlar gerçi yeri burası değil ama, ev tlfonunu kapatmak istedim. telekom yetkilileri o zama adslyi kullanamayacağımı söylediler. bu konuda bilgisi olan varmı selamlar

evet o zaman adsl'de maalesef kapatıyorlar ama şu şekılde yapabilirsin kablolu tv'ye uye ol.o aylık 10 ytl falan galiba o zaman kapanmaz adsl ondan devam edebiliyorsun...

sencan
25-01-2008, 09:13
Takdoğan önerin için teşekkür ederim. bulunduğum bölgede kablo tv şebekesi yok. olsa kesin geçerim kablo adsl ye. bekleyeceğiz bakalım sağlıcakla kalın

süperuydu27
25-01-2008, 17:32

evet arkadaşım zorbalıkla telefonuda açık tutuyorlar