Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next Plus Serilerinde Diseq Sorunlari Yardim


adem79
09-12-2005, 12:25
Sayın üstadlar Neext plus serileri disq ayırdımı çok yapıyor bununla ilgili bir yazılım çalışması olabilirmi bir sürü çeşitli diseq denedim denediğim diseq markaları starsat,blubeat,goldmaster,techsatr bu marka diseq leri açmıyor başka marka cihaz denediğim zaman bir sorun yok bunun çözümü nasıl olur yardımlarınızı bekliyoruım.

Mr_MeMo™
09-12-2005, 12:40
Sayın üstadlar Neext plus serileri disq ayırdımı çok yapıyor bununla ilgili bir yazılım çalışması olabilirmi bir sürü çeşitli diseq denedim denediğim diseq markaları starsat,blubeat,goldmaster,techsatr bu marka diseq leri açmıyor başka marka cihaz denediğim zaman bir sorun yok bunun çözümü nasıl olur yardımlarınızı bekliyoruım.

su ana kadar oyle bir problem ile karsilasmadım ve oyle bir problemde yok ama sadece o makinda bir sorun olabilir..

adem79
09-12-2005, 12:50
5 makinada aynı sorun olacağını zannetmiyorum

Mr_MeMo™
09-12-2005, 12:54
5 makinada aynı sorun olacağını zannetmiyorum

yazılım yenileyip deneyim diyecegim ama yazılımlarda simdiye kadar boyle bir problem ile karsılsmadım sizin tehsisattı bir gozden gecirseniz..

MasteR
09-12-2005, 14:04
Sorun diseqc switch değil de kablonuz olmasın? Çünkü benim 2000 diseqc switch seçmiyor hiç.

adem79
09-12-2005, 14:23
Arkadaşlar biliyorumki burda bu şekil fazla yardımcı olamazsınız bu şekil ama kendimi övme olarak anlaşılmasın ama bende yaklaşık analog uydu başlayandan buyana bu işi yapıyorum ama bunda takıldık kablo dediniz ama kablo RG6 kullanıyorum (Reçber) işin gerçeği çok sinir oldum bu gibi bir vakayla çok nadiren yaşadım başka bir marka diseq değiştirince sorunum kalkıyordu neyse yinede ilginiz için teşekkür ederim bu konuyu açma nedenim acaba başkalarındada bu şekil sorun varmı yoksa tesadüfende olsa banamı denk geldi ondan şuan snahstar diye bir diseq aldım meslektaşımdan onu taktım çalıştı ama tekrar tekrar diğer diseq leri deniyorum yine çalışmıyor.