skymaster
07-12-2005, 13:08
toh 6.2 gbox la gbox cs deneyen varmı acaba ben denedim
server açık gibi gözüküyor ama kanal yok
server açık gibi gözüküyor ama kanal yok
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : toh 6.2 gbox la gbox cs deneyen varmı skymaster 07-12-2005, 13:08 toh 6.2 gbox la gbox cs deneyen varmı acaba ben denedim server açık gibi gözüküyor ama kanal yok mach1 07-12-2005, 13:37 Gbox başka server bilgileri ile dene cwshare configi editleyip öyle dene diğer forumda okay çalışıyor denmiş... Can43 08-12-2005, 02:39 Gbox başka server bilgileri ile dene cwshare configi editleyip öyle dene diğer forumda okay çalışıyor denmiş... evet gayet güzel çalışıyor ama ben kendi dreamboxtaki serverime bir türlü bağlayamadım. ya birbirini görmüyor yada görünce pcdeki gbox kapanıyor sanırım o versiyon gboxlar (humax için dos tabanlı yazılan pcdeki) kendi aralarında bağlanıyorlar. Aynı sonuç skystar içinde değişmedi bende. Masterman 20-12-2005, 14:07 Arkadaslar yaw cahilligime bagislayin ama kac gündür ugrasiyorum su sharing isini bir türlü halledemedim Önce sunu ögrenmek istiyorum illaki 6,2 gbox mu yüklememiz gerekiyor humaxa evet ise her denemem de humaxa bir türlü yükleyemedim sebep hu:uploader dosyayi bir türlü kabul etmiyor yani acmiyor Normal pach ile sorun yok gbox nafile yoksa baska bir program mi gerekiyor Yardimlariniz icin simdiden Tesekkürler Saygilar danger35 21-12-2005, 22:21 6.2 yükleme sebebin configten bazı ayarlar var ecm+emm ve bloker on/off gibi onları ayarlamak yeterli.sağlam serverden share sorunsuz çalışıyor ... saygılar... blaudelidana 21-01-2006, 19:55 slm danger arkadasim share max tamam hsic de tamam ama bir türlü gbox yapamadim yardimci olursan sevinirim nasil oldugu hakkinda simdiden tsk ler saygilar |