Degerli arkadaşlar,Kurtlar vadisinin yapımcı şirketi olan Pana film tarafından 1 Aralık itibariyle alınan karar ile internet ortamındaki kurtlar vadisi siteleri kapatıldı.ne yazıkki artık resim-müzik ve sohbetleri yapamayacagız.saygılar...
Hevalcano
05-12-2005, 22:33
evet hakketen kurtlarvadisi.gen.tr sitesine takılıyordum bugün girip bakıyım dedim kapalı:D
iyi güzelde sebebi ne kapatilmasi sitelerin?
ne güzel arada bakıyorduk bence sebep ticari.para kazanmak için yeni site açıp parayla göstertecekler.
evet arkadaşlar amaç para kazanmak ama neye yarar dizi 7 bolum sonra bitiyor!!!
ankarali_matrix
06-12-2005, 18:20
evet arkadaşlar amaç para kazanmak ama neye yarar dizi 7 bolum sonra bitiyor!!!
nee 7 bölüm mü?
ne o sasirdinmi evet 7 bölüm sonra bitiyor ve yanilmiyor isem ocak ayinda kurtlarvadisi irak sinevizyona cikiyor.
evet arkadaşlar bilgisi olmıyanlar için yazıyorum.7 bolum sonra dizi tamamen bitiyor ve kurtlarvadisi ıraq diye sinema film i yayınlanacak sinemalarda.saygılar...
cartel_28
08-12-2005, 14:02
maalesef çok güzel bir diziyi 7 bölüm sonra bitiriyorlar.
spartakus35
08-12-2005, 21:31
Yeni Telif Hakları ve Ceza Yasası uyarınca, www.kurtlarvadisi.com adresi dışındaki 13 adet benzer nitelik ve isimdeki siteler Pana filmin isteği ile kapatıldı. Ancak kapatılan söz konusu site yöneticilerinin Pana Filme başvurmaları ve gerekli izni almaları halinde faaliyetlerine devam edebilecekleri bildirildi...
Bu not da benden...