~~SLAVéSboyZ~~
03-12-2005, 19:28
arkadaşlar next 7500 dapcı plus cihazım var bazen sapıtıyor kendi kendine kilitlenmeler kendi kendine kanal atlamalar ve opost karttada kilitlenmeler bi acip durumda bu cihaz bu cihaza ne yapmam lazımki düzelsin.?????
Cihazı resetleyerek en son yazılımı atın, Opos kullanırken emuyu devredışı bırakın.
~~SLAVéSboyZ~~
03-12-2005, 19:58
o0nu yaptık o olmuyor başka bişey var bulamıyorum en son çare flaşı sökecem bakalım flaştamı bir sorun yoksa işlemcidemi gerçi bunlara enson çare diye bakacam şimdilik belki bir bilen vardır diye araştırıyorum aynı sorunu yaşayan varsa bi bakıma belki kendince sorunu çözzen olabilir...
İZMİRLİUYDUCU
03-12-2005, 21:58
o0nu yaptık o olmuyor başka bişey var bulamıyorum en son çare flaşı sökecem bakalım flaştamı bir sorun yoksa işlemcidemi gerçi bunlara enson çare diye bakacam şimdilik belki bir bilen vardır diye araştırıyorum aynı sorunu yaşayan varsa bi bakıma belki kendince sorunu çözzen olabilir...
kullandıgınız modul nedır..yazarsanız yardımcı oluruz ..birde modul takmadan deneyın sonucu yazın..bazı moduller yapabılıyor..saygılarımla..
Hangi modul+opos ile kitliyor yazarsan bende 7500 var bir denerim sonucu yazarım ne işlem yaparken resetliyor vs ...
kardeş sotcam dosyasini fmb nebutv den al
kardeş sotcam dosyasini fmb nebutv den al