Sayın mach1..
9000 pvr serilerinde emma2LL serisi 166 mhz cipler mi kullanıacak?
emma ve 2ll arasındaki farklar nelerdir?
nescologic yeni serilerinde emma2ll ye geciyor biliyorum?
Birde cihazı havaalanından aldık getirdik fuara diyor sayın atmaca yetkilileri
piyasaya cıkısı fiyasko olacaksa dreambox almayı dusunuyorum..
Fuarda tanısamadık ama yardımların ıcın sımdıden tesekkurler...
Bir kere fiyasko sözü hoş değil ne demek çıkışı fiyasko olacaksa geçen sene fuarda çıkan hiç satılamayan 1000-1200 dolarlık lara fiyasko desen hadi bir derecede neyse çıksın bakalım cihaz göreceğiz hepimiz fuarda görmüşsün zaten cihazı yakından üretime tam olarak geçilecek diye biliyorum çalışma başladı fabrikada ufak ufak emma lar geçen sene çıktığında 1 sene içinde bazı buglar bulundu o yüzden emma2 emma2ll e geçildi son aşamada dreambox ile zaten farklı kategori cihaz bunlar kıyaslamak örnek göstermek yanlış olur onun yeri ayrı bu tür linux bazlı olmayan 2 tunerli pvr cihazların ayrı emma2ll ile teknik döküman elime geçerse foruma eklerim daha sonra...
mustafada
03-12-2005, 18:08
daha üretimi bitmeyen ve piyasada satılmayan cihazlar fuarda nediye tanıtılıyor anlamış değilim.müşteri sorunca söyleyecek laf bulunmuyor.şimdi bana müşteri çıkıp emma2 chipli 8000 sorarsa ne diyeceğim.geçen sene 8000pvr de beya sallama yaptık mach1 hocam sana güvenerek.yok ocak ayının ilk haftası yok mart derken sonuç ortada.gerçi ben baştan beri biliyordum çıkmayacağını...nedeni ise daha 8000 serilerinde donma sorunu hallolmadan pvr serisi gerçekçi olalım biraz hayaldi..fuarda tanıtılan yeni 2000 veya diğer modellerin böyle olamaycağı ne malum.çıkar next25000 veya sunny 9030 serisi gibi piyasada olur amenna....haksızmıyım...
Hayırdır bana güvenerek niye sallıyorsunki ben kimseye tarih zaman detay vs verdimmiki çıkacak diye yada cihazı övme şişirmemi yaptıkta böyle yazıyorsun ilginç sallamışsan suçu kendinde ara başkasında değil ha bir dahada bana böyle bir tabir kullanma sana güvendik vs gibi hiç hoşlanmam next benim babamın oğlu değil yada benim sorumluluğummu varki ,sadece nextte değil fuarda tüm markalarda daha 2ci 3ü adet örneği olmayan test cihazları vs vardı amaç yeni çıkacak cihazları tanıtmak belki çıkmayacak belki kiminin çıkması 6 ay 1 sene sürecek belki bazıları çıksa bile uçuk olacak fiyatı 1 elin parmağını geçmeyecek kadar bile satmayacak ama sonuçta orda öyle cihazlar vardı herkes her standda yeni cihazları ve eskileride zaten piyasada olan gördü mustafada okay hem ilginç birşey var madem şikayetçisin ayıptır sorması sen niye hala müşterilerine sallama yapıyorsun next pvr yada başka bir model hakkında beğenmediğin senin tabirinle bir cihazı tavsiye etmezsin olur biter boşa zamanınıda nette böyle yerlerde yazmak için harcamamış olursun değilmi yazık ..:cool: