Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : reklamları nasıl yan yana koyarım


kamilo
02-12-2005, 23:40
reklamları nasıl yan yana koyarım mesele benim reklamlar su an alt alta onu nasıl yan yana yaparız

organik81
02-12-2005, 23:47
nerdeki reklamlar ? ayrıca görüntüyü ve kodlarını görmem lazım; alt alta olması kodlardan da olabilir, reklam bannerlerinin genişliğinin fazla olmasından da kaynaklanabilir..

kamilo
02-12-2005, 23:57
@organik ustam buradasın

hocam kodlar bunlar 468 x 60 ama 2 si yan yan aomuyor alt alta cıkıyor nedense neler denemedim ama başka forumda görüyorum onlarda var
<!-- Bonuspara.net 468.60 kodu baslangici -->
<script language="javascript"> var uid=1056 ; var sid=1056</script>
<script language="javascript" src="http://www.bonuspara.net/bonuspara.asp"></script>
<!-- Bonuspara.net kodu sonu -->

organik81
03-12-2005, 00:21
şu şekilde koymayı dene; iki tane yanyana.. direk kopyala yapıştır..

<!-- Bonuspara.net 468.60 kodu baslangici -->
<script language="javascript"> var uid=1056 ; var sid=1056</script>
<script language="javascript" src="http://www.bonuspara.net/bonuspara.asp"></script>
<!-- Bonuspara.net kodu sonu -->&nbsp;&nbsp;&nbsp;<!-- Bonuspara.net 468.60 kodu baslangici -->
<script language="javascript"> var uid=1056 ; var sid=1056</script>
<script language="javascript" src="http://www.bonuspara.net/bonuspara.asp"></script>
<!-- Bonuspara.net kodu sonu -->

organik81
03-12-2005, 00:31
veya şu şekilde dene;

<table width="100%" border="0"><tr>
<td>
<!-- Bonuspara.net 468.60 kodu baslangici -->
<script language="javascript"> var uid=1056 ; var sid=1056</script>
<script language="javascript" src="http://www.bonuspara.net/bonuspara.asp"></script>
<!-- Bonuspara.net kodu sonu -->
</td>
<td>
<!-- Bonuspara.net 468.60 kodu baslangici -->
<script language="javascript"> var uid=1056 ; var sid=1056</script>
<script language="javascript" src="http://www.bonuspara.net/bonuspara.asp"></script>
<!-- Bonuspara.net kodu sonu -->
</td>
</tr></table>

kamilo
03-12-2005, 01:16
bir bakayım abi sonucu sana bildirim saol

kamilo
03-12-2005, 01:25
teşekkürler organik abi 2 ci verdigin tabloda reklamlar oldu saol ustam

Dignified
01-02-2006, 12:18
Teşekkürler Organik usta oldu.

Yigit18
24-02-2006, 14:39
Ben nasıl peki kendi yapmıs oldugum logoları forumumun bas sayfasına koyacagım.

ben bu konuda hiç bir sey bilmiyorum yardımcı olurmusunuz . kardesinize :)

ikizbeyin
24-02-2006, 15:04
Eğer vBulletin logosuyla değiştirmek istiyorsanız bu logo ftp de images/misc klasörü içinde
vbulletin3_logo_white adı altındadır, kendi logonuzuda aynı şekilde adlandırarak ya sürükle üstüne bırak yada eski logoyu oradan çıkarıp kendi logonuzu koyarak yapabilirsiniz, kolay gelsin.

Yigit18
24-02-2006, 17:36
sevgili @ikizbeyin evet dediğiniz gibi yaptım ama olmadı.v-b logosu değişmedi.

birde @organik arkadasımın dediğini yapmaya calıstım sayfanın tam ortasına yukarıya kendi yapmıs oldugun logoyu koymak istedim fakat logoyu hangi urlye koyacagım onu secemedim bu konuda daha detaylı yardımcı oılurmusunuz?

Kabus_34
24-02-2006, 17:36
selam organık yaww senden bır ıstegım olacak su bannerları en rahat ney ıle aynı ebata getırebılırım mach1 forumdakı gıbı aynı boyutda ve duzgunlukde olmasını ıstıyorum bırısı buyuk bırısı ufak cırkın duruyor forumda
:)
kolay gelsın onerını beklerım..:

ikizbeyin
24-02-2006, 17:45
[QUOTE=Yigit18]sevgili @ikizbeyin evet dediğiniz gibi yaptım ama olmadı.v-b logosu değişmedi.

Sayın arkadaşım, Değişmemesine imkan yok ben daha bu sabah aynı işlemi yaparak değiştirdim, kesinlikle bir şeyi eksik yapmış olmalısınız, tekrar deneyin değişecektir, değiştirdikten sonra logo yu ortaya alabilirsiniz bunun kodu var bende ama önce değiştirin hele:) Kolay gelsin.

Yigit18
24-02-2006, 17:52
tmm tmm hallettim cok guzel oldu evet.
simdi ortalyalayabilirmiyim. birde @kabus_34 arkadasınd ediği gibi nasıl belirli buyuklukte yapacagım.

Yigit18
24-02-2006, 18:26
arkadaslar banner yarım kaldı :) biraz bu tecrubesize biraz yardımcı olrumusunz:)

ikizbeyin
24-02-2006, 18:35
tmm tmm hallettim cok guzel oldu evet.
simdi ortalyalayabilirmiyim. birde @kabus_34 arkadasınd ediği gibi nasıl belirli buyuklukte yapacagım.


header templatesinde şu kısmı bul;

<td align="$stylevar[left]"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>


şununla değiştir;


<td align="center"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>

Kolay gelsin...

Yigit18
25-02-2006, 00:02
Tskler evet yaptım cok guzel oldu.:)

Yigit18
25-02-2006, 00:13
Peki arkadaslar

bu arada avatar olayini sadece web uzerinden link alabilecek sekilde ayarlayabiliyor muyuz?

yani Enter Avatar URL: kısmı acik olacak sadece ama boyutu buyutecegiz. boylece foruma yuklenme olmaz sanıyorum

o acik kalıyor mesela en dusuk boyutu 150 x 150 olsa

siteye bc den avatar secenegi kapalı olsa

avatarlar net uzerinden link olacak siteye

siteye pc den avatar secenegi kapalı olacak web site uzerinden link verme secenegi acik olacak

böyle birsey nasıl yapabilirim.