• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Itandje Aslan'a hayırlı olsun

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Itandje Aslan'a hayırlı olsun



    Cim Bom, uzun süredir gündeminde yer alan Fransız kalecinin işini sonunda bitirdi. İtandje´nin bugün İstanbul´a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

    8. yabancı file bekçisi
    Charles İtandje artık Galatasaray’da... Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir transfer listesinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek 2 gün boyunca pazarlık masasında oturan Fransız kaleci, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in Paris’teki girişimleriyle ikna edildi. Daha önce Liverpool ile de her konuda anlaşma sağlayan yönetim, bugün veya yarın 26 yaşındaki file bekçisiyle resmi sözleşme imzalayacak. İtandje, Cim Bom’un tarihindeki 8. yabancı kalecisi olacak.

    12 Temmuz’da katılacak...

    Bugün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Charles İtandje’nin, kafileyle birlikte Almanya’ya gitmeyeceği öğrenildi. Fransız eldiven de, tıpkı A Milli Takım oyuncuları ve yeni transfer Harry Kewell gibi 12 Temmuz’da Duisburg kampına katılacak. Kewell ile İtandje geçtiğimiz sezon Liverpool’da birlikte sahne almışlardı. Her ne kadar iki oyuncunun buluşma noktası genellikle yedek kulübesi olsa da, bu sezon Aslan’ın kemik gücünü oluşturacaklar. l Raşit ALTUN

    İTANDJE KİMDİR?
    Ülkesi: Fransa
    Kulübü: Liverpool (7 maç)
    Mevkii: Kale
    Yaşı: 26
    Boyu: 1.93
    Önceki kulübü: Lens (170 maç)


    Kısa...Kısa...

    Orkun Usak’ın durumu kritik
    Sakatlığı nedeniyle dizinde ağrı meydana gelen ve Cim Bom’un son idmanında yer almayan kaleci Orkun Usak’ın, İtandje transferinden sonra ne yapacağı merak konusu haline geldi. Yakın çevresine, 3. kaleci konumuna düşmek istemediğini söylediği öğrenilen tecrübeli file bekçisinin bir başka Süper Lig takımına transfer olabileceği öne sürüldü.

    Fırat: Kimse merak etmesin
    Fırat Kocaoğlu... Geçen sezon Orkun ve Aykut’un arkasında sabırla forma şansı bekledi. 20 yaşındaki file bekçisi, kulübede oturmayı ya da tribünde olmayı kendine dert etmediğini belirterek, “Tek düşüncem Galatasaray’ın başarısı. Oynamayı tabii ki isterim, ama henüz çok gencim. Kimse merak etmesin, Galatasaray kalesi her daim emin ellerde” dedi.


    fanatik
  • #2

    pek gözüm tutmadı bu kaleciyi ama inşallah ben yanılırım
    Aykut gayet başarılıydı umarım hoca isme değil hakedene verir formayı...

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X