Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : sorulara cevap verecek hayırsever bir arkadaş arıyorum

sekkin
06-09-2007, 17:45
arkadaşlar ben bu soruların cevabını alabilirsem dreambox 7025 alacağım

1.buket oluşturma işlemi zor mu.bildiğim kadarıyla kanalları listeden silemiyor muşuz.
2.oluşturduğumuz buketleri listeden şifreleme yapabiliyormuyuz.sonuçta evde eşim var misafirler geliyor.yaramaz kanallar için hazırladığım buketi listede görünmemesini veya şifrelenmesini yapabiliyormuyuz
3.cihazın ilk açılış süresi tahmini kaç sn
4.cihaz ısınma yapınca kanallarda donma veya kilitlenme yaşanıyormu
5.cihazda disec motor kullanılabiliyor mu.
6.çift tuner kullanılacağı için pip olayı düzgün çalışıyor mu.

sorulara cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

ozturkc
08-09-2007, 01:40
arkadaşlar ben bu soruların cevabını alabilirsem dreambox 7025 alacağım

1.buket oluşturma işlemi zor mu.bildiğim kadarıyla kanalları listeden silemiyor muşuz.
2.oluşturduğumuz buketleri listeden şifreleme yapabiliyormuyuz.sonuçta evde eşim var misafirler geliyor.yaramaz kanallar için hazırladığım buketi listede görünmemesini veya şifrelenmesini yapabiliyormuyuz
3.cihazın ilk açılış süresi tahmini kaç sn
4.cihaz ısınma yapınca kanallarda donma veya kilitlenme yaşanıyormu
5.cihazda disec motor kullanılabiliyor mu.
6.çift tuner kullanılacağı için pip olayı düzgün çalışıyor mu.

sorulara cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

Buket hazirlamak icin dreamboxedit kullanacaksin sifreleme var donma suana kadar cok nadir oldu bende pip cok güzel sorunsuz calisiyor sen cihazi al gerisi kolay SAYGILAR

yergun_002
08-09-2007, 14:18
bu dediklerin hemen hemen hepsi mümkün diseq motor olayını en iyi bilen benim arkadaşın dediği gibi allah kerimdir.

sekkin
10-09-2007, 17:41
çok sağolun arkadaşlar

Tasarım
10-09-2007, 19:16
Yeni konu açarken lütfen forum kurallarını unutmayın. Sorununuz ile ilgili başlıkla açın.
Konu kapanmıştır.