Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 2005 Softcam Loader
Deneyip sonucu bildirin ****** okaymi diye editörü açın file sonra softcami seçin download comu seçin cihazı arkadan açır gider bende cihaz yok şu an deneyemiyorum tps tvcabo biss vsler okayse günlük softcam vereceğim 2005 ler için...
DeNiZCiLeR 30-11-2005, 16:11 ustam programı next ye-2005cı da denedim çalışıyor...
Srg keyi unutmuşum sadece denizciler şunları sıra ile denersen sevinirim tps tüm paket biss nba spice xxl hispesat tvcabo ve canal18 ler filan çanak varsa sende....
Srg *** update...Tvcabo mediaparkı denedi arkadaş tps vs spice okaymiş hepsi....
yalinsaat 30-11-2005, 17:52 merhaba
ben şu an verilen soft cam editörü ile emü *** yükledim hemde diger kaon tabanlı sunny ve hemco da mükemmel calışıyor aynı zamanda hızlı emegi gecen üstada cok tşk eder calışmalarında başarılar
not:türksat+hotbirit+hispasat okey
hocam loader çok iyi ve hızlı çalışıyor,günlük softcam de verecekseniz çok büyük kolaylık olur doğrusu....
Veriyorum zaten mpl 2-3 gündür tps aes cabo vs için emu ****** bölümünde var diğer ws ve rdi sitemdede güncel dosyalar hep...
@MACH1 Ustadım elerınıze kolarınıza sağlik NEXT 2005 SERISI ve TUM KAON Tabalı cıhazları olanlar artık rahatlıkla sızın verceğiniz SOFT CAM dosyalarını yuklıyecekler herkese hayırlı uğurlu olsun.
nihayet sayenizde 2005'lere,sunny'lere ve kaon tabanlı cihazlara elle *** girme derdinden kurtulduk,elleriniz dert görmesin hocam...
Emrullah_Beşgül 09-12-2005, 09:44 @mach1 ustam 2005dcı sky ile denedim ellerine ve emeğine sağlık çok 2005 serisi cihazlar için kolaylık olmuş saolasın
iyi günler arkadaslar ben yeni bir üyeyim bende 2005 dcı var bu softkey olayını bilmiyorum nasıl olacagı hakkında yardım alabilirmiyim simdiden saolun
İlk sayfada mach1'in açıklaması vardı ama ben yinede yardıcı olayım. SoftcamEditor programını çalıştırın. Sol tarafta bulunan Opsiyon butonlarından "File" seçin, "Open File" aktif olur. Tıklayın açılan sayfadan yüklenecek Softcam *** dosyasını gösterin, daha sonra "Download" butonuna tıklayın gelen bölümden Com bağlantısını seçin yükleme başlar ve kısa sürede tamamlanır.
kolay gelsin
@MACH1 Ustadım elerınıze kolarınıza sağlik NEXT 2005 SERISI ve TUM KAON Tabalı cıhazları olanlar artık rahatlıkla sızın verceğiniz SOFT CAM dosyalarını yuklıyecekler herkese hayırlı uğurlu olsun.
:trts:selam arkadaşım ben bir tülü yapamadım acaba neden rs232 bağlantı kaplosu farlımı acaba ben deki cihaz next 2005 sky com ayarlarınıda yapıyorum olmuyor
danger35 05-02-2006, 17:46 @mach71 yok aynı kablo arkadaşım farklı bir rs kablosu değil...
lepistes 11-02-2006, 13:05 merhaba next7600 için softcam yazılımını nasıl yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz bende rs232 kablo var atmup ile mi yükleyeceğim birde bununla hispadaki kanallar açıkmı yardımcı olurmusunuz saygılar,
merhaba next7600 için softcam yazılımını nasıl yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz bende rs232 kablo var atmup ile mi yükleyeceğim birde bununla hispadaki kanallar açıkmı yardımcı olurmusunuz saygılar,
selam
arkadaşım buranın 1. mesajında yükleme editörü verilimiştir, atmup ile yazılım yüklenir *** değil.
güncel *** yükleyiniz. ****** burada Next Emu Dosyaları (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=113) ve buradan güncel ******* takip ediniz.
saygılar.
hoca next 2005 için biss leri nasıl girecem
hoca next 2005 için biss leri nasıl girecem
2005'lere ait *** dosyasını atarsanız bisslerde gelir.
hocam ben bu makinede bissleri ekranda niye göremiyorum...........
(next 2005 dci sky)
Son yazılımlarda içine editleniyor Biss şifreleme o yüzden menude gözükmeyebilir.
tayyarex 25-12-2006, 10:11 ellerinize sağlık emeğinize sağlık inşallah işe yarayacak
bununla fox tv premiere lig maçlarıda izlenebilecekmi_???
Next ye-25000CI cihazlarda da kullanılabilir mi ?
bununla fox tv premiere lig maçlarıda izlenebilecekmi_???
Bu sadece k.e.y atma editörü bununla yayın izlenmez. :)
ben dosyayı seçiyorum cihazı açıyorum bi türlü yazılımı atmıyo com uda seçiyorum olmıyor?
mrdemiral 30-10-2008, 21:06 yav bilen var bilmeyen var nasıl yükleniyor bir anlatsanız( Detaylı bir şekilde). teşekkürler
Yüce Üstad !
REALLY PERFECT EXPLANATION...
MÜKEMMEL ÇALIŞMA MÜKEMMEL ANLATIM. TEBRİK EDİYORUM YÜREKTEN...
YANİ WMV UZANTILI BİR DOSYA İLE ANLATMAK... SÜPER YAAA...
etkilendim, izin verin tepkimi paylaşmaya sizlerle...
sunny 7010 dci 12.01.a5 Hardware cihaza atacam bunu...
Fakat yükleme loader olarak ne tavsiyeniz olacak bilmiyorum, ayrıca emu
lar için, emu bölümünde hangi cihaza verilenleri yükleyeyim.
Çünkü 2005 için yazmamış diğer üstadlar, göremedim...
Saygılarımla....
sengulelektrik 16-11-2008, 16:57 mach 1 ustadım next 2005 fta cıhaza yazılım attım fakat dıgı tv yı actıramıyorum devamlı *** uptade yazıyor sonra elle gırdım keylerı yıne acmıyor acaba 2005 yazılımı desteklemıyormu dıgı tv yardımcı olursanız sevınırım ustadım sımdıden tesekkurler.....
farukakar 08-12-2008, 15:05 kardeş programı atmışın ama yazılımı nerede
hocam güzel olmus daha denemedim ama oldugundan eminim bilgisayarım baska pıroglamları acmıyo hata veriyor bunda öyle sıkıntı yok tşk
|