Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 8000 TPS Test Yazılımı İle İlgili Görüşleriniz.


Sayfalar : [1] 2 3

Tasarım
27-11-2005, 12:50
Next 8000 serisi 25.11.2005 tarihli TPS test yazılımı ile ilgili görüşlerinizi bu başlık altında belirtiniz.
Yazılımlarda emeği geçen başta mach1 olmak üzere herkesin ellerine sağlık.

yerli
27-11-2005, 12:55
Nesini belirteleim geriye dönüsmü yapalim.yeni cikacak olani beklemekten baska care yok.Ha birde yeni yazilim herhalde seneye cikar.Gözelim next8000 kaldirdim simdi bekliyoruz asker yolu bekler gibi.

Pride
27-11-2005, 12:59
Nesini belirteleim geriye dönüsmü yapalim.yeni cikacak olani beklemekten baska care yok.Ha birde yeni yazilim herhalde seneye cikar.Gözelim next8000 kaldirdim simdi bekliyoruz asker yolu bekler gibi.
Arkadaşım sen ne yazdığının farkındamısın?

Mr_MeMo™
27-11-2005, 13:06
Nesini belirteleim geriye dönüsmü yapalim.yeni cikacak olani beklemekten baska care yok.Ha birde yeni yazilim herhalde seneye cikar.Gözelim next8000 kaldirdim simdi bekliyoruz asker yolu bekler gibi.

Yeni Tps Aes key girisinin mumkun oldugu yazılım verildi siz nerden bahsediyorsunuz...

Tasarım
27-11-2005, 13:08
Nesini belirteleim geriye dönüsmü yapalim.yeni cikacak olani beklemekten baska care yok.Ha birde yeni yazilim herhalde seneye cikar.Gözelim next8000 kaldirdim simdi bekliyoruz asker yolu bekler gibi.
Eğer bir sorununuz varsa buraya öyle mesaj yazınız. Konuyla ilgisi olmayan şeyler yazmanın anlamı yok!.

vahit1961
27-11-2005, 13:14
henüz yüklemedim ama emegi geçenlere teşekkürler

arslan_kral
27-11-2005, 13:19
bende su an farkettim.diger forumlara verilmedi galiba.o kadar da farklilik olsun.mach1 digital farki.saygilar.

tvm45
27-11-2005, 13:21
kullanıcılara hayırlı olsun...

yalinsaat
27-11-2005, 13:23
merhaba
yazılımı daha yeni aldım deneme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda deneyecegim eminimki en iyisi olmuştur emegi gecen tüm calışanlara tşk eder kolay gelsin calışmalarınızda başarılar

aliharbiye
27-11-2005, 13:28
teşekkürler arkadaşlar deneyelim başta emeği geçen mach1 hocama & bütün arkadaşlara sonsuz teşekküler ederim

digicom
27-11-2005, 14:14
Emeği gecen tüm arkadaşlara başta Mach1 hocamıza tesekkürler.simdilik mach1 ustamızında dedigi gibi test yazılımı.Sinyal Seviyesi Ile Ilgili Bazi Buglar Varmış Sonra Düzeltilecekmiş.saygılar...

deliboran
27-11-2005, 14:31
mach1 usta next 8000 kullanıcıları sana en içten sevgi ve saygılarını sunar ellerine saglık.bizleri hep düşündün halada düşünmektesin.seni kıracak sözlerede aldırma nasıl sevildigini biliyorsun.fuarlarda bunu canlı olarak yaşıyorsun.saygılar.

aslan58
27-11-2005, 14:33
emegi gecen herkese tesekkürler

flyHaN
27-11-2005, 14:38
beklentilerimize her zaman olduğu gibi gene yetiştiniz,teşekkürler mach1 hocam...

mustafada
27-11-2005, 14:46
tşkler..bilakis opos için..

goldyears
27-11-2005, 15:10
hocam ellerine saglık gözlerim yollarda kaldıydı şimdi gördüm yazılımı indirdim yükleyecegim bakalım neler olmuş bir next8000 x cam kullanıcısı olarak tekrar ellrinize saglık

seca(67)
27-11-2005, 15:36
mach 1 hocam yazılım için tşk.lerimi sunarım fakat multileri açmadı sorun nedir acaba yeni keyler mevcutmu yardımlarınız için sağolun.çalışmalarınızda başarılar

raziel
27-11-2005, 15:42
eline sağlık. ustad. yazılım sorunsuz görünüyor şimdilik. multivisonlar ok

ozonder35
27-11-2005, 15:50
Şimdi yazılımı yükledim herhangi bir sorun yok.Mach1 hocamıza saygı ve sevgilerimle...

Tasarım
27-11-2005, 15:54
Yazılımı yeni yükledim arkadaşlar şimdilik bir sorun Multivision'lar okay hepsi açık.
Ellerine sağlık usta :)

Tasarım
27-11-2005, 15:58
mach 1 hocam yazılım için tşk.lerimi sunarım fakat multileri açmadı sorun nedir acaba yeni keyler mevcutmu yardımlarınız için sağolun.çalışmalarınızda başarılar

TPS AES KEY (26.11.2005)
ED 40 3D 80 75 A7 1D 91 0E 59 89 7B 2B B4 DC 63
Keylerini kontrol ediniz. Seca arkadaşım keyler 01 ve 11 şeklinde olacak.

Pride
27-11-2005, 15:59
mach 1 hocam yazılım için tşk.lerimi sunarım fakat multileri açmadı sorun nedir acaba yeni keyler mevcutmu yardımlarınız için sağolun.çalışmalarınızda başarılar
Sevgili seca(67)Yeni Keylere Buradan (http://www.mach1digital.com/351/showthread.php?t=6) ulaşabilirsin
Kolay gelsin.

Pride
27-11-2005, 16:02
Sevgili tasarım abim ben daha yüklemedim yazılımları.
Acaba Cihaz için gerekli olmayan POLSAT AU olayı kaldırılmış mı?
Birde sinyal sorunu giderilemedi diye belirtmiş değerli mach1.Acaba nasıl bir sinyal sorunu vardı?
Kısaca açıklama yapabilirmisin?
Sevgi ve saygılarımla....:)

nextmania
27-11-2005, 16:15
yazılımlar için öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler. henüz yüklemedim. yükledikten sonra sonuçları yazarım. saygılar....

Tasarım
27-11-2005, 16:21
Sevgili tasarım abim ben daha yüklemedim yazılımları.
Acaba Cihaz için gerekli olmayan POLSAT AU olayı kaldırılmış mı?
Birde sinyal sorunu giderilemedi diye belirtmiş değerli mach1.Acaba nasıl bir sinyal sorunu vardı?
Kısaca açıklama yapabilirmisin?
Sevgi ve saygılarımla....:)
Yazılımda herhangi bir sorun göremedim pride multiler açılıyor. Diğer kanallarda zaten problem yoktu. Ama sinyal ile ilgili herhangi bir hataya rastlamadım. Belki teknik bir hata olabilir.
selamlar

raziel
27-11-2005, 16:22
nagra au ve rsa devam

goldkh
27-11-2005, 16:23
şu ''yerli nickname''ini kullanan zatı muhtereme sesleniyorum!!mach1 üstad ve takımı olmasa şu an izlediğin şifreli kanalların hiçbirini izleyemezsin.haddini bil ve bir laf etmeden önce 2 kere düşün!ben dahil hepimiz mach1 ve arkadaşlarına muhtacız.sen istesende istemesende.madem cihazından memnun değilsin git başka bir cihaz al yada kanalların yasal kartlarını.gör ondan sonra hanyayı konyayı

Tasarım
27-11-2005, 16:26
şu ''yerli nickname''ini kullanan zatı muhtereme sesleniyorum!!mach1 üstad ve takımı olmasa şu an izlediğin şifreli kanalların hiçbirini izleyemezsin.haddini bil ve bir laf etmeden önce 2 kere düşün!ben dahil hepimiz mach1 ve arkadaşlarına muhtacız.sen istesende istemesende.madem cihazından memnun değilsin git başka bir cihaz al yada kanalların yasal kartlarını.gör ondan sonra hanyayı konyayı
Lütfen arkadaşlar polemiğe gerek yok. Herkes fikrini özgürce yazabilir.

cheky
27-11-2005, 16:26
emegi gecenlere tesekkurler ancak opos problemi devam etmekte cihaz aynı sekilde kitlendi.yazılımdan sonra reset atıldı.cihaz 8000 xcamplus.

Tasarım
27-11-2005, 16:27
nagra au ve rsa devam
Teşekkürler raziel ben eklemeyi unuttum. :)

a_ZACAR
27-11-2005, 16:31
mach1 teşekkürler ellerine sağlık :-)) Tıkır tıkır çalışıyor

raziel
27-11-2005, 16:33
izmirde bu sorun cihazdan mı yoksa uydudan mı yada benim bulunduğum konumdan dolayı mı bilmiyorum ama, trt pakedi gündüz sinyal yok. bahsedilen, sinyal problemi bu değildir sanırım

profsulo
27-11-2005, 16:34
yazılım icin teşekürler ama ara sıra kitleme oluyor

seca(67)
27-11-2005, 16:42
TPS AES KEY (26.11.2005)
ED 40 3D 80 75 A7 1D 91 0E 59 89 7B 2B B4 DC 63
Keylerini kontrol ediniz. Seca arkadaşım keyler 01 ve 11 şeklinde olacak.
tasarım ustam verdiğin keyleri yerlerine girdim multi ok tşk.ederim..:bravo:

nextmania
27-11-2005, 16:51
yazılımı yükledim ve güncel keylerle multiler açıldı. şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım. sinyal seviyeleri bundan önceki yazılımla aynı. yani bi problem görünmüyor. emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

DİGİMAN
27-11-2005, 17:16
bu yazılımlarda sinyal seviyesi biraz düşük gibi geldi, herhalde ''Sinyal Seviyesi Ile Ilgili Bazi Buglar Var'' dendiğine göre sorun bu olsa gerek, oda en kısa zamanda düzeltilir umarım, mach1 üstada teşekkürler......... multiler ok....

Dj.Tiesto
27-11-2005, 17:44
Yazılımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Kolay Gelsin.

swordfısh-2
27-11-2005, 17:45
içtenlikle teşekkür ederim

mkaya
27-11-2005, 17:49
yazılım sorunu yok gibi mach hocama bende sevgi ve saygılarımı sunarım tabii tüm ekibede.

halitoz
27-11-2005, 18:01
yazılımı şimdi yükledim tps ok diğerleride yazılımda emeği geçen mach1 ustat ve doktor ustadımıza teşekkür eder işlerinde başarılar dilerim. sevgi ve saygılarımla..

eaglepaw
27-11-2005, 18:09
Ewet YAzılımda Emeği Geçenlere Tşkler Arkadaşlar ;)

ozonder35
27-11-2005, 18:12
izmirde bu sorun cihazdan mı yoksa uydudan mı yada benim bulunduğum konumdan dolayı mı bilmiyorum ama, trt pakedi gündüz sinyal yok. bahsedilen, sinyal problemi bu değildir sanırım
Sayın razıel İzmir'in neresinde oturuyorsun bende trt ler normal çalışıyor.

çılgındoktor
27-11-2005, 18:13
ufak tefek sorunlar olabilir düzeltilmiş yazılımlar hafta içi verilecekmiş.(fuardan sonra hocamız öyle diyor)

çılgındoktor
27-11-2005, 18:14
ben ikinci yazılım çıktıktan sonra yükleme yaptıracağım sevgiler

hulk
27-11-2005, 18:47
arkadaşlar yeni yazılımı ve keyfly ile keyleri de ancak cihaz bir türlü açılmıyor. cihazımın bootu 1.1 önemli mi şimdiden teşekkürler :)

cheky
27-11-2005, 18:52
1.1 bootlu cihaza key fly ile key atılmaz yazılımı tekrar yukleyin sorununuz cozulur.

crazyturk
27-11-2005, 19:27
Emeği geçenlere teşekkürler.Ancak yarın yüklerim herhalde.

josa
27-11-2005, 19:33
Emeği Geçenlere Teşekkürler...

Tasarım
27-11-2005, 19:49
arkadaşlar yeni yazılımı ve keyfly ile keyleri de ancak cihaz bir türlü açılmıyor. cihazımın bootu 1.1 önemli mi şimdiden teşekkürler :)
Boot versiyonu 1.0 veya 1.1 olan cihazlara keyfly ile yükleme yapılmaz. Aynı yazılımı tekrar atın sorun çözülür.

sile
27-11-2005, 20:09
Emeği geçenlerin eline sağlık :sagol: umarım
üvey evlatmıyız diyenlerin kulakları çınlamıştır.:at:

alperaksac
27-11-2005, 20:13
emeği geçenlere teşekkürler.Özellikle doktor mach1 ve çekik gözlü arkadaşlara

hasans
27-11-2005, 20:24
Herkese tesekkurler ancak bu kilitlenme sorunu ne zaman düzelecek

Tasarım
27-11-2005, 20:35
Herkese tesekkurler ancak bu kilitlenme sorunu ne zaman düzelecek
Kilitlenme sorunu, şifreleri çözülemeyen kanallardan kaynaklanmakta size tavsiyem kanal listesinde bulunan ve çözülemeyen kanalları listeden silmeniz. Böylece sorun çözülebilir.

cheky
27-11-2005, 20:39
sevgili tasarım sanırım arkadasın dedigi kitlenme sorunu oposla ilgili konu basında opos kart okey denmis ancak eskisinden bir farkı yok cihaz devamlı kitleniyor.

Tasarım
27-11-2005, 20:43
Opos'la ilgili bir çalışma yapılmayacağını zaten mach1 açıklamıştı. Opos için güncel dosyaları yüklemeniz gerekiyor.

cheky
27-11-2005, 20:50
Aes Key Girisi Eklendi
01 Ve 11 E Girilecektir Yeni Key
Sinyal Seviyesi Ile Ilgili Bazi Buglar Var O Sonra Düzeltilecektir..
Oposcard okay vs
bu yazıyı ben yazmadım verilen yazılımların basında yazıyor sanırım gözünüzden kacmıs burada oposcard okay yazıyor ancak eskisinden hic bir farkı yok cihaz 10 dakika arayla kitleniyor ve arkadan kapatıp acınca duzeliyor benim bilmedigim daha guncel bir dosya varsa lutfen yollayın bizde bu işkenceden kurtulalım.

raziel
27-11-2005, 21:10
Sayın razıel İzmir'in neresinde oturuyorsun bende trt ler normal çalışıyor.

yeşilyurt üstad.

CEYHUN
27-11-2005, 21:55
Yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler, saygılar.

danger35
27-11-2005, 21:59
alemsin @ceyhun yayındasın galiba;)

CEYHUN
27-11-2005, 22:08
:D ağız alışkanlığı pardon :D

danger35
27-11-2005, 22:16
sorun değil ama yakışmışta yani oraya:)
saygılar dostum...

mach1
27-11-2005, 23:17
10dk hangi kanalda oposcard ile kitleniyor 8000 detaylı yazarsanız iyi olur ne dosyası ile ne kanal seyrederken veya ne modul vs takılı ne yaparken??

armanc1
27-11-2005, 23:24
emeği geçen herkese saygılar sevgiler

digicom
28-11-2005, 00:16
Yazılımda herhangi bir sorun göremedim pride multiler açılıyor. Diğer kanallarda zaten problem yoktu. Ama sinyal ile ilgili herhangi bir hataya rastlamadım. Belki teknik bir hata olabilir.
selamlar
Degerli arkadasım Tasarım Mach1 ustamızın dedigi gibi Sinyal sorunu var!
Fakat benim test ettigim cihazlar 8000xcam ve 8000xcamplusPCM1725 modelleridir.
8000xcam da sinyal gayet normaldi-parametreler %90 ve%100 goruluyor.Kitlenme yok!
8000xcamplusPCM1725 de ise sinyal sorunu kesinlikle var.Kalite %25,%50,%65 gibi goruluyor.fakat goruntu kırılmaları yok.yazılımda olan teknik gorunum arzası tahminim.Kirlenme oldu bir defa-arka mandaldan kapadım-açtım.Daha sonra sistem ayarlarından gorunum multi idi onu pal yaptım ve scart ayarını degiştirdim ve tekrar kitlenme olmadı su ana kadar.
Benim goruşlerim boyle arkadaşlar.umarım bidahaki yazılımlarda bu bir takım sorunlarda düzelir.Mach1 ustamızın ellerine saglık.saygılar...

mach1
28-11-2005, 00:20
Sinyal seviyesi sadece sayı olarak hatalı düşük arkadaşlar yani yayın açma alamama durumu değil düzeltilecek o merak etmeyin sorun değil tps siz kalmayın bu haftasonu vs diye verildi yazılım sadece....

dicaprio
28-11-2005, 00:27
Vesselam büyüksün üstad.Ellerine sağlık.No problem.

digicom
28-11-2005, 00:27
Tesekkürler hocam bizi düşündügünüzü biliyoruz.dediginiz gibi sadece gorunum açısından düşük sinyal goruluyor.kesinlikle bir sorun yaratmıyor.umarım gelecek yazılımlarda düzelir.saygılar...

TurkerK
28-11-2005, 02:26
Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık, teşekkürler....

mraysam
28-11-2005, 02:36
Yazılımda herhangi bir sorun göremedim pride multiler açılıyor. Diğer kanallarda zaten problem yoktu. Ama sinyal ile ilgili herhangi bir hataya rastlamadım. Belki teknik bir hata olabilir.
selamlar


ustam bugüne kadar hiç bir proplem yaşamamıştım yaklaşık 10 ayı geçkindir kullanıyorum ama bugün sinyal sorunu ile karşılaştım ilk kez
örneğin:multivizyonları %75 ile izlerken şuan %45
örneğin:star grubu %90 izlerken şuan %55

emeği geçen herkese teşekkürler

mraysam
28-11-2005, 02:39
Sinyal seviyesi sadece sayı olarak hatalı düşük arkadaşlar yani yayın açma alamama durumu değil düzeltilecek o merak etmeyin sorun değil tps siz kalmayın bu haftasonu vs diye verildi yazılım sadece....

hocam kusura bakmayınız bir önceki mesajı yazdıktan sonra gördüm mesajınızı
saygılar

Tasarım
28-11-2005, 09:37
ustam bugüne kadar hiç bir proplem yaşamamıştım yaklaşık 10 ayı geçkindir kullanıyorum ama bugün sinyal sorunu ile karşılaştım ilk kez
örneğin:multivizyonları %75 ile izlerken şuan %45
örneğin:star grubu %90 izlerken şuan %55

emeği geçen herkese teşekkürler
Yukarıda benim yazdığım eski seri xcam _mraysam_ yukarıda belirtmeyi unutmuşum

Hevalcano
28-11-2005, 12:57
<aes girişlimi bunlar mach1 ustat

mach1
28-11-2005, 13:01
Evet 01 ve 11 e girilecek artık hep yada key atarak...

hipzup
28-11-2005, 13:11
Teşekkürler üstad

profsulo
28-11-2005, 13:13
teşekürler hocam 8000 xcam yokgaliba pluslaravar

MasteR
28-11-2005, 13:18
Sanırım 5512 chipli olduğu için xcam'e yazılım yok.

mpl
28-11-2005, 13:28
dosyalar için sağolun hocam elinize sağlık..

dicaprio
28-11-2005, 13:30
Üstad ellerin dert Görmesin.Çalışmalarında başarılar.Allah muvaffak etsin.

mach1
28-11-2005, 13:33
Xcamlar için niye yazılım veya gelişme bekliyorsunuzki arkadaşlar onlarda pazar günü verdiğim 25 tarihlide zaten sinyal gösterde bug yoktuki düzgündü denemedinizmi siz hiç yazılımı....

mraysam
28-11-2005, 13:46
teşekkürler hocam elinize sağlık

SeCSaT™
28-11-2005, 13:48
Üstad yazılımlar harika su an test ediyorum tesekkurler

flyHaN
28-11-2005, 14:03
Xcamlar için niye yazılım veya gelişme bekliyorsunuzki arkadaşlar onlarda pazar günü verdiğim 25 tarihlide zaten sinyal gösterde bug yoktuki düzgündü denemedinizmi siz hiç yazılımı....
:nebileyim taş gibi makine eski xcamlar,bana sıfır makine verseler değişmem...:hangiiisi

ismailaltınova
28-11-2005, 14:16
25/11 xcam larda normal hiç bir sorun yok emek için teşekkurler tüm işlerinizde başarılar.

mor77
28-11-2005, 14:18
teşekkürler ellerinize sağlık opousatki donmalar ne zaman bitecek

janit
28-11-2005, 14:35
o nihayet, elinize sağlık hocam akşam ilk işim yazılımı yüklemek olacak

image
28-11-2005, 14:45
Daha ne olsun hocam ellerin dert gormesin next olsunda taştan olsun
saygılar

karagoz
28-11-2005, 14:53
Mach 1 hocam yazılım için teşekkürler.Gerçekten xcamlarda hiçbir problem yok.Yalnız size bir şey sormak istiyorum xcamlarda epg tuşu özellikle DT kanallarında tek satırdan sonra devamını göstermiyor.Multilerde vs.kanallarda tamamını gösterdiği halde bahsettiğim kanallarda tek satırdan sonrası çıkmıyor bende buna bir anlam veremiyorum.Saat ayarları gmt açık +2 saat.Bu konuda bilgileriniz nedir.Tekrar teşekkür ederim.Saygılarımla.

mach1
28-11-2005, 14:56
Dt epg hep öyle idi öylede kalacak karagoz çalışma yok o konuda ve doktor olmayacak demişti daha evvel ...

karagoz
28-11-2005, 14:59
Verdiğin bilgiler için sağolasın ustam.Saygılarımla.

CEYHUN
28-11-2005, 15:09
yapımda ve yayında emeği geçenlere tekrar teşekkürler dneme imkanım oldu sorun yok. saygılar

erdinc66
28-11-2005, 15:12
elline sağlık hocam
saygılar

arslan_kral
28-11-2005, 15:41
xcamlarda sorun yok ustad,sen bizi alistirdin ya o yuzden arkadaslar hep bekliyor.emegin icin cok tsk.xcam lar sorunsuz ve su an izliyorum.satgilar.

sile
28-11-2005, 16:02
teşekkürler ellerinize sağlık opousatki donmalar ne zaman bitecek
Foruma hoşgeldiniz sanırım opos karttan bahsediyorsunuz.
Uydu alıcınız 8000 in hangi modeli acaba ?

crazyturk
28-11-2005, 16:03
Emeği geçen herkese teşekkürler.11242 v 27500 deki Eurosport2 yayınlarnı şifreleme sisitemi seca 65 olarak görüyor.Bunlar viacsess 11c00 olarak çalışıyor.Seca 65 leri 66 olarak değiştirdiğimizde via olarak çalışıyor.13 derece doğudaki uyduda.

ec2000
28-11-2005, 16:12
:efferin: :efferin: :efferin:
Hocam ellerin dert görmesin!

crazyturk
28-11-2005, 16:15
Hocam YE 8000 X Cam Plus PCM1725 zip dosyası galiba bozuk.

crazyturk
28-11-2005, 16:30
Şimdi iniyor hocam.Belkide hata benim bilgisayardaydı bilmiyorum.Diğerlerini indirdi fakat x cam pcm1725'i indirmediydi.Şimdi ok.

crazyturk
28-11-2005, 16:31
Şimdi iniyor hocam.Belkide hata benim bilgisayardaydı bilmiyorum.Diğerlerini indirdi fakat x cam pcm1725'i indirmediydi.Şimdi ok.

isikelektronik
28-11-2005, 16:48
Arkadaşlar bu yazılımlarla cabo paketini deneyen var mı?

eaglepaw
28-11-2005, 16:49
Arkadaşlar bu yazılımlarla cabo paketini deneyen var mı?


eweet war :efferin: :efferin: :efferin: