Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : VBS:Psyme-I [Trj] için acil yardım

halilak
26-07-2007, 08:08
Selam...
Son zamanlarda virus programım Avast ile bilgisayarımı tarattırdığımda C:\systemvoluminfor.... içerisinde
VBS:Psyme-I [Trj] gibi bir trojan buluyor. :(
Sil dediğimde sildiğini söylüyor ama sonraki taratmalarımda da aynı Trj yenide çıkıyor.:cuara:
Bu sorun nasıl çözülür?
Saygılar...

etkemik
29-07-2007, 21:32
karantinaya al yada format at bendede aynı durum vardı güvenlik durumunu açık bıraktım virüsleri karantinaya aldım simdilik iyi emin olmadıgın siteleri acma genelde onlarla geliyor

G-FORCE
30-07-2007, 20:51
Selam...
Son zamanlarda virus programım Avast ile bilgisayarımı tarattırdığımda C:\systemvoluminfor.... içerisinde
VBS:Psyme-I [Trj] gibi bir trojan buluyor. :(
Sil dediğimde sildiğini söylüyor ama sonraki taratmalarımda da aynı Trj yenide çıkıyor.:cuara:
Bu sorun nasıl çözülür?
Saygılar...
dostum systemvolumeinformation sistem geri yükleme klasorudur windowsta normal ayarlarda bu klasor gözükmez...
bunun içine bir trojan girmişse normalde sildin sanırsın ama otomatik olarak kendini tekrar yukler...
avast o klasor içindeki virüsü silecek kapasitede değil sen en iyisimi avasttan kurtul daha komplike bir antivirüs kur..
mesela kaspersky i önerebilirim forumda mevcut kasperskyi kur güncellemelerini yaptıktan sonra güvenli modda pc ni aç kaspersky ile tarat göreceksin ne var ne yok süpürecek bir dahada pc ne virüsün V si giremeyecek...
kolay gelsin...

halilak
03-08-2007, 08:16
dostum systemvolumeinformation sistem geri yükleme klasorudur windowsta normal ayarlarda bu klasor gözükmez...
bunun içine bir trojan girmişse normalde sildin sanırsın ama otomatik olarak kendini tekrar yukler...
avast o klasor içindeki virüsü silecek kapasitede değil sen en iyisimi avasttan kurtul daha komplike bir (...)kolay gelsin...

Teşekkürler mirim en kısa zamanda önerilerini yapacağım...
Sağol...