• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Büyük internet şenliği...

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Büyük internet şenliği...

    Türkiye'nin en büyük internet siteleri ODTÜ'de buluşacak. 3 gün tam bir internet şenliği yaşanacak. Türkiye'nin en büyük internet ve e-ticaret sitelerinin buluşacağı TFT (Technology For Trade)'de sektör liderleri, akademisyenler, öğrenciler ve yatırımcılar biraraya gelecek. TFT İnternet Şenliği, Garanti Bankası ana sponsorluğunda, 23-25 Mayıs 2008 tarihleri arasında ODTÜ'de düzenlenecek.

    ODTÜ'DE BÜYÜK ŞENLİK

    TFT '08 (Technology For Trade 2008) Organizasyonu 23-25 Mayıs tarihleri arasında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. İnternet bankacılığı konusunda Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından Garanti Bankası'nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek organizasyonun proje direktörlüğünü Ekspotürk'ün sahibi B.Kemal Şahin yapıyor.

    İNTERNETTEN GÜVENLİ ALIŞVERİŞ MÜMKÜN MÜDÜR ?

    Internet ve e-ticaret sektörünün devlerini biraraya getirerek Türkiye'de bir ilk'e imza atacak olan TFT'de “İnternetten alışveriş yapmak güvenli midir?” sorusuna en yetkili ağızlardan yanıtlar verilecek. Teknolojik yatırımlara yönelik çalışmaların da sergileneceği TFT İnternet Şenliği, ODTÜ Rektörü Ural Akbulut'un konuşması ile açılacak.

    İNTERNET VE BANKACILIK ÜZERİNE ÖNEMLİ BİLGİLER

    İlk olarak Google Türkiye Genel Müdürü Bülent Hiçsönmez, “Global Teknolojik Dünyadan İçsel Bir Bakış /İnternet Dünyasında Yeni Açılımlar” başlıklı konuşmasını sunacak. Organizasyonun ana sponsorluğunu üstlenen Garanti Bankası'nın Şubesiz Bankacılık Pazarlama Yöneticisi Sarp Demiray ise “İnternet ve Bankacılık” üzerine önemli bilgiler aktaracak. Demiray; İnternet'te güvenlik, internet bankacılığı işlemlerinde dikkat edilmesi gereken konular, tüketici hakları ve hukuksal süreçler gibi konular hakkında detaylı bilgi verecek.

    E-TİCARET DÜNYASINDA YENİ BOYUTLAR

    ODTÜ'nün bünyesinde gerçekleşecek olan TFT'de Gittigidiyor.com'un Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kabataş, “E-ticaret Dünyasında Yeni Boyutlar” başlıklı konuşmasını sunacak. İlerleyen saatlerde “Türkiye & İnternet” konusuyla ilgili, Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros, Tio.com.tr Genel Müdürü Ömer Gürkan ve Nokta.com Genel Müdürü Tümay Asena biraraya gelecekler.

    İNTERNETHABER DE KONUK

    TFT'nin ilk gününün son paneli “Medya ve İnternet” olacak. Konuyla ilgili; İnternethaber.com'un sahibi Hadi Özışık, Ntvmsnbc.com Genel Yayın Yönetmeni Ebru Çapa ve Kurumsalhaberler.com'dan Murat Buyurgan konu başlığıyla ilgili değerlendirmelerini aktaracaklar. TFT ikinci gününde, bilişim sektöründen birbirinden önemli panelistleri ağırlayacak. İlk olarak “Biz Sadece Satıyoruz” konu başlığında Sahibinden.com Genel Müdürü Müge Seymen, Estore.com Genel Müdürü Gülfem Toygar, Hepsiburada.com Genel Müdürü Kaan Dönmez konuşma yapacaklar.

    BİZ HEM SATIYORUZ... HEM DE...

    Günün ikinci konusu olan “Biz Hem Satıyoruz… Hem de…” başlığının konuşmacıları; Mynet.com Yön. Kur. Bşk. Emre Kurttepeli, İlab Ventures'den Cem Sertoğlu, Biletix.com Genel Müd. Yard. Kemal Erdine olacak.

    BİZ BİR KONUYA ODAKLANDIK

    İnternet ve e-ticaret dünyasını biraraya getiren TFT'de “Biz Bir Konuya Odaklandık” başlıklı konu ile ilgili 444cicek.com Genel Müdürü Serkan Sevim, Emecmua.com'dan Devrim Altaylı, Tish-o.com.tr'den Fatih Demir konuşma yapacaklar. TFT'nin final konusu ise Web2.0.-Blog World olacak. Konuyla ilgili; Cember.net/xing* Genel Müdürü Çağlar Erol, İzlesene.com'dan Gökhan Besen, Bot ego.com'dan Ekim Nazım Kaya bilgi ve görüşlerini ziyaretçilerle paylaşacaklar.

    BLOG SİTELERİ DE YER ALIYOR

    TFT İnternet Şenliği'nde internet ve e-ticaret dünyasının yanı sıra WEB 2.0. ve Blog dünyasına yönelik; Blogcu.com, İzlesene.com, Uzman.tv sitelerinin sunumları yer alacak. Konu başlıklarının özenle seçilmesi ve geniş kapsamlı bir sinerjinin yaratılacağı organizasyonun ana konsepti sanal dünyadaki değerlerin, reel dünyada göz önüne çıkması…

    İnternet ve e-ticaret devlerinin sunumlar yapacağı organizasyon yeni nesil girişimciler için önemli fırsatlar yaratacak. Ana sponsorluğunu Garanti Bankası'nın yaptığı TFT'nin co-sponsorları arasında Hepsiburada.com, Tio.com.tr, Nokta.com siteleri yer alıyor. Organizasyonun panel sponsorluğunu Gittigidiyor.com yaparken, iletişim sponsorluğunu Kurumsalhaberler.com, İnternethaber.com, Tele.com.tr ve Digital Age dergisi yapıyorlar.

    İnternet ve e-ticaret hakkında, konunun uzmanları ve profesyonelleriyle bir araya gelmek için önemli bir fırsat olan TFT'nin Proje Direktörü B.Kemal Şahin “TFT, Türkiye'nin gelişen teknolojiye organizasyon anlamında da adapte oluşunun bir göstergesidir. E-ticaret ve internetin hızla büyüdüğü sanal dünyanın devlerini biraraya getirmeyi hedefledik ve bu hedefimize de ulaştık. Türkiye'nin en büyük İnternet Şenliği olarak her geçen yıl daha da büyüyecek olan TFT'nin 2009 yılındaki ayağını İstanbul'da gerçekleştireceğiz” dedi.

    www.internetsenligi.com ' dan alıntıdır...
    Next 2000X CIS Plus - Diseqc Motor
    Next 5000X CI - Turksat, Hotbird

    "Eli ile çalışan işçidir, eli ve aklı ile çalışan ustadır; eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır."

    "Nice insanlar gördüm, üstünde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." Mevlana


    "Sevap kazanmak iyilik yaptığının hayır duasıyla, günah kazanmak zarar verdiğinin bedduasıyla olur."

    [email protected]

    www.konyahasanseyh.com (Lütfen tıklayınız!)

    www.pagosking.com (Lütfen tıklayınız)
Hazırlanıyor...
X