Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : nasıl oluyor ?

ERDEMORMAN
27-11-2005, 09:39
sevgili arkadaşlar nasıl oluyor acaba anlatabilecek biri varmı.benim merak ettiğim mesala erdemorkman@mach1dijital.com diye bir mail adresi olsa bunu nasıl bulabilirim yani nereden okuma yapabilir veya mesaj atabilirim yardımcı oludsanız çok sevinirim.teşekkürler:oyyy:

spartakus35
27-11-2005, 15:32
Dostum önce sitenin adını doğru yazalım: mach1digital.com, (j) değil g.
Sonra şunu da bilmek gerekiyor; Siteler email adresleri verirlerse alınır, kullanılır. Mach1 Digital bir forum sitesidir ve kendi hostinginden email hizmeti yoktur...

digicom
27-11-2005, 15:34
sevgili arkadaşlar nasıl oluyor acaba anlatabilecek biri varmı.benim merak ettiğim mesala erdemorkman@mach1dijital.com diye bir mail adresi olsa bunu nasıl bulabilirim yani nereden okuma yapabilir veya mesaj atabilirim yardımcı oludsanız çok sevinirim.teşekkürler:oyyy:
boyle bir bolum yok su anda arkadasım.ilerde bu bolum oluşturulursa bakabilirsin mesajlara...saygılar...

ERDEMORMAN
30-11-2005, 23:53
yalnış anlama oldu galiba ben bu site ile ilgili demek istemedim.benim kendi sitem var ama oradan bana mail adresi de verdiler bi şekilde ben ona nasıl bakarım onu bilemiyorum.bu konuda yardım istemiştim.

bgokcen
01-12-2005, 00:18
slm
arkadaşım ilk evvela sen alan adını free mi aldın yoksa.para ödeyerekmi.ona göre.örnek olarak vereyim:
diyelimki senin sitenin adresi www.erdemorman.com (http://www.erdemorman.com)
ozaman senin mail adresinin sonuda @ işaretinden sonra erdemorman.com
olur.örnek: destek@erdemorman.com

yada free alan adı aldın.ozamanda free alan adı aldığın sitenin uzantısı.

örnek: erdemorman@8m.com

farkında isen gene sitenin adresi @ harfinden sonra geliyor.
sen alan adını para ödüyerek aldı isen mesela sonu .com , .net, .com.tr vs..
ozaman alan adını aldığın şireket ile irtibata geç onlar sana yardım ederler.
yok free olarak alan adını almış isen alan adını aldığın site ile irtibata geçmeye çalış.yani @ işaretinden sonra sonu mutlaka senin sitenin adresi olması gerek.

alan adını almış olduğun şirket ten outlook ayarlarını öğrenmen gerek.o daha kolay olur.