umitlegolas
26-11-2005, 23:49
arkadaşlar sunnylere bile kasım yazılımı gelmişken hispa,polsat ok.daha nextpluslara neden yazılımın gelmediğini anlayabilmiş değilim next sunnylerden kat kat üstün bir cihazken lütfen beni aydınlatınnnnnnnnnnnn saygılar
Hangi paket için yazılım gelmesini bekliyorsun @umitlegolas.?
Nextin tüm modellerinde 8000ler hariç Tps paketi izlenebilmekte
D+ lar hiçbir cihazda zaten yok diğerleri ise emu ile izlenebilenlerin hepsi ok.
Senin istediğin başka ne var anlayamadım.?
arkadaşlar sunnylere bile kasım yazılımı gelmişken hispa,polsat ok.daha nextpluslara neden yazılımın gelmediğini anlayabilmiş değilim next sunnylerden kat kat üstün bir cihazken lütfen beni aydınlatınnnnnnnnnnnn saygılar
degerli arkadasım,onceki mesajlardada yazmıştık bu konuyu.doktor ve mach1 ustalarımız aksama kadar fuardalar ve baya yoruldıklarınıda gorduk.Fuardan sonraki hafta içerisinde öalışmalar yapılacakmış.saygılar...
danger35
27-11-2005, 00:00
polsat hangi cihazda okey?
Mr_MeMo™
28-11-2005, 20:21
Polsat su an yok.. sizin bir yanlısınız var Hispasat derkan hangi paket diyorsunuz..?
dicaprio
28-11-2005, 20:41
Polsat şu an hiç bir cahazda ok değil bildiğim kadariyle.
Mr_MeMo™
28-11-2005, 20:43
Polsat şu an hiç bir cahazda ok değil bildiğim kadariyle.
evet su an yok arkadasın bir yanlıslıgı var..