Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : bazı kanalları nasıl izleyebilirim? bi cevab lütfen..

penkyhenky
07-06-2007, 12:44
merhabalar...arkadaşlar digiline kullanıcısıyım..uydu cihazları hakkında fazla bir bilgim yok..bir şey merak ediyorum..bu digiline cihazı ile tps foot-tps star-spice platinium-multiler polsat sport ve sport extra-sport italia-xxxl gibi kanallarını izlemem nasıl mümkündür?...kanalların devamlı şifre değiştirdiğini biliyorum...yani kısaca ben bu kanalları nasıl izlerim?..bi cevab yazarsanız çok memnun olurum...saygılar

mertcik
07-06-2007, 13:21
sanırım bu cihazla emu atarak izlemen mümkün değil veya ******* girebildiğin bir menu varmı bilmiyorum yardımcı olmak isterim chazında sharede olmadığı için sanırım izleme sansın biraz zor ama bende araştırıyım belki bilmediğimiz bir özellikten oluyordur yanlış bilgi vermiş olmayalım saygılar.

penkyhenky
07-06-2007, 13:45
merhaba mertcik...peki bana önerebileceğim bir şey varmı ? mesela kart paylaşım yapmak istesem ne lazım bana...bide adsl ücretleri düşecekmiş diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum...adsl en düşük kota 30 ytl sanırım...biraz daha düşük olsa fiyatı kart paylaşım sanırım daha iyi gibi görünüyor bana..kart paylaşım için önerebileceğin sağlam ve sorunsuz bir cihaz varmı acaba? sanırım bu digiline dan bana hayır gelmeyecek daha..cihazı değiştirmenin zamanı geldi gibi...yrdımcı olursan çok memnun olurum...saygılar

mertcik
07-06-2007, 13:49
dostum dreambox ve next ınpux tribledragon bildiğim cihazlar share için kotanda sorun olmaz arkadaşım çok az kotadan gider ayrıca adsl yeni abonelerine indirim yaptı mesela ben 30 ytl öderken sen aynı tarifeye 14.99 ödersin yeni abone olursan eğer imkanın varsa cihaznını değişirsen bu konuda bayağı bir destek bulma sansın var ucretli ve free shareleride bulma sansın olur saygılarımla.

penkyhenky
07-06-2007, 13:59
cihazı değiştirmeyi kesinlikle düşünüyorum artık...ben şimdi adsl için başvurduğumda aylık 15 ytl mi ödeyecem? ..peki bu bir kampanyamı yoksa istediğim kadar kullanabilirmiyim bu 15 ytl lik adsl yi süre olarak..eğer fiyat gerçekden bu ise en kısa zamanda kart paylaşım olayına girecem...şimdi bazı sitelerde cihazları inceliyorum...verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim dostum...sağolasın...sağlıcakla kal...saygılar...

mertcik
07-06-2007, 14:03
ben tesekkur ederim tabi incele ama söyle bir durum var bunu geçmeyelim 15 ytl denen rakam telekomun yeni yaz fırtınası dediği bir kampanya dostum ama 2 sene abonelik sözleşmesi yapyorlar bilgin olsun bence sende arastır açıklamaları seni tatmin ederse gir ayrıca sharede kota olayı çok düsüktür bu konuda bilgin olsun saygılarımla.