organik81
26-11-2005, 18:11
Bazı arkadaşların merak edip sorması üzerine bu açıklamayı yapıyorum. Ana sayfanın en altında bulunan "Aktif Üyeler" rakamı ; son 1 hafta içerisinde foruma en az 1 kere login olmuş kayıtlı üye sayısını göstermektedir. Bu ayar foruma göre değişmektedir; bizde 1 haftadır, bazı forumlarda 1 gün, bazılarında ise katılımın fazla olduğunu göstermek için 999999999999 'dur vesaire...
pekii ustacım tecrübe sıralaması nasıl.en alttan yukarı doğru ve anlamlarını yazarmısınız.saygılar
organik81
10-10-2007, 10:09
pekii ustacım tecrübe sıralaması nasıl.en alttan yukarı doğru ve anlamlarını yazarmısınız.saygılar
Mesaj sayısına göre değişmektedir;
Yeni Üye = 0 Mesaj
Üye = 50 Mesaj
Gelişimci Üye = 100 Mesaj
Katılımcı Üye = 250 Mesaj
Sadık Üye = 500 Mesaj
Deneyimli Üye = 1000 Mesaj
Kıdemli Üye = 2000 Mesaj
eaglepaw
10-10-2007, 10:51
Mesaj sayısına göre değişmektedir;
Yeni Üye = 0 Mesaj
Üye = 50 Mesaj
Gelişimci Üye = 100 Mesaj
Katılımcı Üye = 250 Mesaj
Sadık Üye = 500 Mesaj
Deneyimli Üye = 1000 Mesaj
Kıdemli Üye = 2000 Mesaj
bizde mesaj sayısı önemli deil galiba :yess:
organik81
10-10-2007, 11:07
evet diğer statülerde sadece yıldız sayısı değişiyor :)
ustacım önce teşekkürler.peki admin co admin manager özel üye bunların anlamlarınıda merak ediyorum.görevleri nelerdir.aslında bu konuda bilgi almak istemiştim.sizin yazdıklarınızın hepsi normal üye sanıyorum.zamanla mesaj sayısıyla edinilmiş değerler sadece.saygılar ve yarınki bayramınızı şimdiden kutlarım
kenan_citak
12-10-2007, 00:41
bizim yıldızlar nezaman parlıyacak acaba :D:D:D:D
organik81
12-10-2007, 00:46
ustacım önce teşekkürler.peki admin co admin manager özel üye bunların anlamlarınıda merak ediyorum.görevleri nelerdir.aslında bu konuda bilgi almak istemiştim.
Statüler birer ikişer cümleyle açıklanabilecek kadar basit sıfatlar değildir (sadece yetkilileri kastetmiyorum; adminden banlanan üyeye kadardır kastım). Çok genel kriterlere göre değerlendirilip yetkilendirilme yapılmaktadır. Bu kriterler teknik açılardan tutun da sezgilere kadar gider :) . Nasıl 50 bin küsür üyemiz (şuan için) bir değilse, sayısı az olan "özel üye" veya "Manager" lerimiz de bir değildir. O nedenle kesin sınırlar çizerek tanımlama yapmak zor. Forum tarzı platformlarda zaman geçirenler az çok neyin ne olduğunun da farkındadır esasen ;)
Statüler birer ikişer cümleyle açıklanabilecek kadar basit sıfatlar değildir (sadece yetkilileri kastetmiyorum; adminden banlanan üyeye kadardır kastım). Çok genel kriterlere göre değerlendirilip yetkilendirilme yapılmaktadır. Bu kriterler teknik açılardan tutun da sezgilere kadar gider :) . Nasıl 50 bin küsür üyemiz (şuan için) bir değilse, sayısı az olan "özel üye" veya "Manager" lerimiz de bir değildir. O nedenle kesin sınırlar çizerek tanımlama yapmak zor. Forum tarzı platformlarda zaman geçirenler az çok neyin ne olduğunun da farkındadır esasen ;)
pek tatmin olmadım ama .saygı duyuyorum.bazı şeyler esrarını korumalı.haklısınız.saygılar
arkadaşlar şimdi çoğu forumlara yıldız işi rütbe işi yok sonra bizler üyeyiz 10 yıldızınız olsa ne olur usta oladığımız sürece ki genede march1 hoca kıdeme ve girişimde bulunan üyelerimizi belirginleştirmiş bunları bırakalımda
ustaların bilgilerinden yararlanmaya bakalım bunlar karıncayla cırcırböcegi hesabı
bilgide sınır yoktur ögrenelim ögrenecegimiz kadarını fazlasının zararı yok
Üstadlar kimseyi kırmak için söylemedim cevabım benim gibi acemi üyeler için Allah (cc) saglık ve avfiyet versin muhabbetimiz bol olsun
saygılar sevgiler forumdaşlarım
TEK YÜREK TEK FORUM
sanırım sen yanlış anlamışsın.derdim yıldız rütbe değildi.yukarda normal üyelerin rütbelerini önemsemediğimi belirtmiştim.ben admin ne demek manager ne demek bunları öğrenmek istemiştim görev ve yetkilerini merak etmiştim.adminin yönetici co adminin yardımcı yönetici olduğunu başka yerden öğrendim.konu bununla alakalıydı.sen çok başka yerlerden bakmışsın konuya.ben ustaların görevlerini ve konumlarını merak etmiştim.herzaman uydu hakkında bilgi alacak değiliz ya..neyse saygılar.umarım polemiğe dönüşmez..saygılar
yanlış anlamışım arkadaşım kusurabakma sen askeriye gibi rütbe bakımına sormuşun
tamam anlaşıldı saygılar sevgiler üstadım
yanlış anlamışım arkadaşım kusurabakma sen askeriye gibi rütbe bakımına sormuşun
tamam anlaşıldı saygılar sevgiler üstadım
kardeşim benim yaa.eyvallah.
bende yıldız istiyorum
forumdaki üyelerin mesaj sayısına göre olusan bir özellik bu..