Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Alış veriş bölümü açılsın

fenerlisabo
26-11-2005, 02:58
Alış veriş bölümü açılsın arkadaşlar.sağda solda kalmış ne varsa hem satan hemde ucuza alan memnun olur.Bence bu bir eksiklik.
selamlar

dicaprio
26-11-2005, 12:21
Aslında fena bir fikir değilde.Sanırım bunu burada uygulayamayız.Cihazları görüp almadan özellikle 2. el cihazları, İleride çıkacak bir problem burda oluşan sıcak dostlukları bitirir.İyisimi görerek almak.

Levoli
26-11-2005, 12:39
Aslında fena bir fikir değilde.Sanırım bunu burada uygulayamayız.Cihazları görüp almadan özellikle 2. el cihazları, İleride çıkacak bir problem burda oluşan sıcak dostlukları bitirir.İyisimi görerek almak.
Çok haklısın üstat.Burada kurulan sıcak dostluklara zarar verebilecek hiçbirşeyin forumumuzda yeri olmamalı.Parayla pulla bulunacak bir şey değil çünkü dostluk.
Saygılar;)

digicom
26-11-2005, 13:06
güzel bir fikir arkadasım olabilir.forum yeterli kalırsa.saygılar...

fenerlisabo
26-11-2005, 18:09
Burada bozuk ürün satılacak diye bu alış veriş bölümünü istemiyorsunuz.
İyi bir sebeb değil.Buradaki diğer konulardada arkadaşlıklar bitebilir onlarıda kaldırın o zaman.

danger35
27-11-2005, 20:44
bakalım dostum karar forum arkadaşlarının ;)

Tasarım
27-11-2005, 20:52
Benim önerim: Yeni açılacak bölümler ile ilgili forumda Anketler düzenlensin. Karar üyelerimizindir.

sile
27-11-2005, 21:14
Benim önerim: Yeni açılacak bölümler ile ilgili forumda Anketler düzenlensin. Karar üyelerimizindir.
Haklısın tamamen katılıyorum yeni bölümler anketle olsun çoğunluk ne diyor ona bakılsın.

mpl
29-11-2005, 12:48
çoğunluğun alacağı karara göre eğer forum yöneticisi arkadaşlarımız uygun görürlerse olabilir,bazen önerilere de açık olmak gerekir kanaatindeyim...

organik81
29-11-2005, 15:47
konuya anket ekledim arkadaşlar bir süre oylama yapılsın duruma göre gerekeni yaparız...

Pride
29-11-2005, 15:52
Açılması taraftarıyım.. bir çok kişi arayıpta bulamadığı Kıyıda köşede kalmış ama diğer arkadaşların ihtiyaçlarını görecek ürünlere sahip olabilir.

dicaprio
29-11-2005, 16:10
Burada bozuk ürün satılacak diye bu alış veriş bölümünü istemiyorsunuz.
İyi bir sebeb değil.Buradaki diğer konulardada arkadaşlıklar bitebilir onlarıda kaldırın o zaman.

Neyi kaldıralım dostum.Söyler misin?

Tasarım
29-11-2005, 17:23
Ben açılmaması yönünde oy kullandım arkadaşlar. Buradaki güzel dostluğumuzun zarar görmemesi ve kimsenin başının ağrımaması için. Herkesin görüşüne saygı duyarım.

TEKNOKA
29-11-2005, 19:01
selam

bende açılsın diye oy kullandım,

ben elimdeki cihazları forum aracılığı ile sattım, alanda memnun oldu satanda, haa diyeceksiniz ki herkez aynı değildir, tabiki aynı olamaz biz zaten burada dost değilmiyiz ? evet bir kelimeyi duyar gibiyim :) dost kazığı hehehehe :))))))
buradaki arkadaşlar elindeki cihazları satmak için güzel bir uygulama olur.
walla benim düşüncemde bu, herkezin düşüncesine saygım var.

saygılar.

şuanda % 50 anket

fenerlisabo
01-12-2005, 00:06
@dicaprio demek istideğim çok basit insan hangi bölümde anlaşmazlığın çıkıp çıkamayacağını bilemez.Anlaşmazlık çıkabilir diye bir bölümü açmayacaksanız, bu sebeb her konu için geçerlidir o zaman hiç bir bölüm açmayalım
örnek vereyim
humax bölümünü açtınız bu bölüm arkadaşlıkların bitmesine sebeb verebilir öyle değilimi?
o zaman humax bölünü açmayalım.
olmadı değilmi?
o halde alışveriş bölümünü istemeyen arkadaşlar lütfen daha kuvvetli bir argüman bulsunlar.
selamlar

TEKNOKA
23-02-2006, 11:14
selam

arkadaşlar,

alım satim bölümü açılmıştır, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Alım - Satım Bölgesi (http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=275)

saygılar.

Tasarım
23-02-2006, 11:56
Yeni bölüm hayırlı olsun. Umarım kavgasız-gürültüsüz bir bölüm olur. :D