kullanıcı
26-05-2007, 14:49
Usta bu konu da arada unutuldu sanırım. Sonuç belli oldu mu acaba? İyi günler...
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : "Doktordan Yarışma !!!!!!!!" SONUÇLARI... kullanıcı 26-05-2007, 14:49 Usta bu konu da arada unutuldu sanırım. Sonuç belli oldu mu acaba? İyi günler... alpinx 28-05-2007, 13:56 sayın mach1 hocam, sadece size sesleniyorum. Acaba doktorun yarışmasında yazdığımız önerileri değerlendirirken sadece turkeyforum'dan mı incelendi yoksa hem burdan hemde turkeyforum'dan her ikisi değerlendirilerek sonuca varıldı. Çünkü doktorun açıklamasından anladığım sadece turkeyforumdan değerlendirilmiş gibi geldi bana. Bende yazımı burdan yazmıştım. kullanıcı kardeş sanırım sonuçlar belli, doktorun açıklaması turkeyforumda mevcut. iyi çalışmalar Emrullah_Beşgül 28-05-2007, 15:01 sayın mach1 hocam, sadece size sesleniyorum. Acaba doktorun yarışmasında yazdığımız önerileri değerlendirirken sadece turkeyforum'dan mı incelendi yoksa hem burdan hemde turkeyforum'dan her ikisi değerlendirilerek sonuca varıldı. Çünkü doktorun açıklamasından anladığım sadece turkeyforumdan değerlendirilmiş gibi geldi bana. Bende yazımı burdan yazmıştım. kullanıcı kardeş sanırım sonuçlar belli, doktorun açıklaması turkeyforumda mevcut. iyi çalışmalar arkadaşım @doktorun şu yazısına dikkatini çekmek isterim. turkey forumla konu ayrı..o uçuk fikir...bu yazdıkların istek..ama yazılımla alakalı olsada tüm modellere uygulama şansı donanıma taklır usb olmayanlarda turkeyforum ile buradaki yarışma farklı mach1 28-05-2007, 17:00 Doktor gerekli açıklamayı yapar ilerde konu açmaya gerek yok... |