Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : d+


oakbulak
25-05-2007, 15:48
teqilalar 20.05.2007 den beri yazılımla izlenemiyor? hata bende mi?:confused::confused::confused:

Tasarım
25-05-2007, 15:56
Kullandığın cihazı marka ve modelini yaz yardımcı olalım.

arif0571
05-06-2007, 01:46
teqilalar 20.05.2007 den beri yazılımla izlenemiyor? hata bende mi?:confused::confused::confused:

2000 cıs super plus arada bir anteni hıspasata çeviriyorum.bende d+ lar da yada benim öyle sandığım 10-15 tane kanal var.sadece yazıylan d+ yazıyor altındanda servis falan birşeyler yazıyor.bu kanallar ın belli bir zamanımı var yoksa test mi anlamadım ben genellikle gündüz baktım.yoksa 1-2 demi açılıyor.lütfen bilgisi olan üstadlar aydınlatabilirmi.teşekkürler.

mach1
05-06-2007, 02:30
Hispesatta d+ paketinde bir sürü kanal var taquilla lar vs hangi frekanstaki kanallardan bahsediyorsun sen?

arif0571
07-06-2007, 01:04
hocam şimdi mesajını okudum.şimdi işteyim yarın bakarım.size bilgi veririm.

>>mesut bey<<
07-06-2007, 01:12
hocam şimdi mesajını okudum.şimdi işteyim yarın bakarım.size bilgi veririm.
siz çanağı zannedersem 8 derece batıya kadar çevirmişsiniz hispasat uydusu türksat çanağnı baz alrakta bulabilirsin L harfi gibi düşünürsek harfin yukarıya bakan kısımı türksat yana bakan kısımıda hispasattır...;)

arif0571
08-06-2007, 22:20
siz çanağı zannedersem 8 derece batıya kadar çevirmişsiniz hispasat uydusu türksat çanağnı baz alrakta bulabilirsin L harfi gibi düşünürsek harfin yukarıya bakan kısımı türksat yana bakan kısımıda hispasattır...;)
arkadaş verdiğin bilgi için teşekkür ederim.bende iki tane çanak var biri 90 cm parabol 42 E bakıyor.diğer çanak ofset 90 cm 10 tane uydu arasında gidip geliyor.30 W ilk bulduğumda discolar,travel vardı ama bazen kırılma oluyordu.ondan sonra asla kaliteyi bulamadım.benim asıl mesajda demek istediğim kaliteleri olupta açılmayan kanallar.dün saat 3-4 te baktığımda 11811 v 30000,11851 v 30000,11771 v 30000,11891 v 30000,11811 h 27500,11851 v27500,11931 v 27500 genel olarak kalite 50 nin üzerinde bazıları açarken bazıları açmıyor.tek tek kanal adı vermek bir az zor.anteni o kadar çok değiştiriyorumki bulmadığım uydu yok.tabiki kapsam içindeki uydular.

arif0571
08-06-2007, 22:29
şu an Telstar 12 15W e takılıyorum NG Wıld yüzünden fazla kurcalamıyorum.üstadlara bir şey daha soracağım.d+ ları seyretmem için saat 11:00 de ve 18:00-19:00 da iki defa Next_2000 Softcam dosyasını atmam gerekiyor değilmi yanlışım varmı.

Tasarım
08-06-2007, 23:23
İllaki softcam atmana gerek yok. Keyleri ellede girebilirsin. ;)

arif0571
09-06-2007, 00:21
İllaki softcam atmana gerek yok. Keyleri ellede girebilirsin. ;)

keyleri nerden bulacağım bu sitede varmı.teşekkürler

Tasarım
09-06-2007, 12:25
keyleri nerden bulacağım bu sitede varmı.teşekkürler

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=29829

Bu bölümü takip et. Sürekli günceldir. ;)

arif0571
11-06-2007, 03:16
çok teşekkürler bu bölümden hiç haberim yoktu.sağol varol üstat.burdaki keyleri Menü>>Key Düzeni Bölümünden Nagravision bul aşağıdaki keyleri 09+19 bölümlerine gir.bu şekildemi olacak.

Tasarım
11-06-2007, 08:28
Key 00 aktif olduğunda 08+18 bölümüne, Key 01 aktif olduğunda 09+19 bölümüne gir.

ykdeniz
23-07-2007, 21:13
hocam aynı sorun bendede var 10000xcı da yeni emu kodları alıyorum ve değişenleri 86-..87- ve 96-...97- diye giriyorum fakat çalışmıyor. aynı kodlar başka cihazda çalışıyor.... emular doğru ve aktif...keyler kontrol edildi... lütfen yardım...