• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Üçüncü XP 2007 ortasında!..

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Üçüncü XP 2007 ortasında!..

    Üçüncü XP 2007 ortasında
    Şu sıralar ilgisini büyük oranda Windows Vista üzerinde yoğunlaştıran Microsoft, beklenen üçüncü Windows XP hizmet paketinin 2007 ortasında çıkacağını duyurdu. Microsoft, yaptığı duyuruda, hizmet paketi dahilinde nasıl özellikler olacağı ve hangi yamaların bulunacağı konusunda ise bir yorum yapmaktan kaçındı.

    Microsoft, beklenen Windows XP Service Pack 3 (Hizmet Paketi 3) için çıkış tarihini açıkladı. Yeni hizmet paketi, bir önceki hizmet paketi gibi gene gecikmeye maruz kalıyor. Microsoft yetkilileri yaptıkları açıklamada gecikmenin nedeni olarak, Windows Vista’nın çıkış tarihinin sarkması gösterildi. Şu an tüm ilgisini yeni Windows sürümü Vista’da yoğunlaştıran dev yazılım şirketi, üçüncü hizmet paketiyle ilgili ayrıntılı açıklamayı Vista piyasaysa sürüldükten sonra yapacak.

    İkinci hizmet paketinin yayınlandığı Ağustos 2004’ten bu yana, yeni hizmet paketinin ne içereceği ve ne zaman piyasaya sürüleceği spekülasyonlara neden oluyor. İkinci hizmet paketi, sıradan Microsoft hizmet paketlerinden farklı olarak; kapsamlı güvenlik eklentileri, “pop-up” reklam engelleyici ve daha gelişkin kablosuz ağ kontrolleri gibi özelliklerle beraber gelmişti. Spekülasyonların dışında üçüncü paket ile ilgili ortak fikir ise, ikinci hizmet paketi ve Windows Vista gecikmelerine paralel olarak üçüncü hizmet paketinin de kendini geç göstereceğiydi.


    21.01.2006

    Kaynak : Hürriyet
    En büyük aptallık,
    Kendini akıllı sanmaktır...
Hazırlanıyor...
X