ergir
24-11-2005, 02:15
programlar için resimli veya flash anlatımlar bölümü açılabirmi.en azından bildiğimiz programların anlatımlarını bu başlıktan yapabiliriz
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : bir önerim var ergir 24-11-2005, 02:15 programlar için resimli veya flash anlatımlar bölümü açılabirmi.en azından bildiğimiz programların anlatımlarını bu başlıktan yapabiliriz agalık 24-11-2005, 08:32 Evet, güzel bir bölüm olur ve ayni zamanda en çok uğranılan bölüm olur. Başka bir board'ta "Pinnacle Studio Kullanımı" diye bir konu açtığımda, diğer bölümlerde görüntülenme 4-5-6, gibilerde dolaşırken Pinnacle Studio 80 kez görüntülenmişti. Ama tabi açıklama gönderen yoktu. Herkes öğrenmeye çalışıyor, öğretici yoktu. Konu da bu görüntülenmesi ile kalmıştı. organik81 24-11-2005, 11:42 Bölüm açılır sorun değil fakat katılım yapabilecek arkadaşlar olacak mı ? Şimdi açarız bölümü, ondan sonra sadece şu anlatılsın bu anlatılsın diye istekler gelir de hiç anlatım olmazsa ozaman hoş bir durum olmaz.. Ne dersiniz ? spartakus35 24-11-2005, 12:46 Bölüm açılır sorun değil fakat katılım yapabilecek arkadaşlar olacak mı ? Şimdi açarız bölümü, ondan sonra sadece şu anlatılsın bu anlatılsın diye istekler gelir de hiç anlatım olmazsa ozaman hoş bir durum olmaz.. Ne dersiniz ? Hocam doğru söylüyorsun. Böyle bir topik için programlar konusunda yetenekli, zamanı olan, bilgisayar ve netle barışık, genç hobi-men arkadaşlar gerekli... Varsa gelsin...:oyyy: eakat21 24-11-2005, 13:10 arkadaşım söz konusu kullanma klavuzları için uğraşan arkadaşın bilgisayardan kalkmaması lazım.programlar 1 değil 1000 değil. benim önerim software programları katagoriye ayırmak. internet, araçlar...vs dün bana bir internette canlı yayınları kaydeden program lazımdı.katagori belli olsa ona göre arardım.çünkü program ismi hakkında bilgim yoktu.programı ve ilacı bulmak için 3 saat ayırmak zorunda kaldım.(arama motorları çöplüğe dönmüş) katagori olursa çok güzel olur. danger35 24-11-2005, 20:47 işte bu durumdad da haliyle uydu forumu dönüşür her türlü arama motoruna :D bana kalırsa burda sadece uydu anten ekipmanları frekanslar vsler olsun arkadaşlar yoksa branşımız başka bölümlere kayar...sadece yazılım vs yükleme programları zaten kendi bölümünde açıklanmış... tabii buda bir öneri;) saygılar... siiera 25-11-2005, 07:50 arkadaşlar benim önerim ise misafir olarak forma girenlerin girdiklerinde mesajların görmemelerini sağlanmak olursa iyi olur hem üye sayımız artar saygılar organik81 25-11-2005, 19:44 arkadaşlar benim önerim ise misafir olarak forma girenlerin girdiklerinde mesajların görmemelerini sağlanmak olursa iyi olur hem üye sayımız artar saygılar Misafirler mesajların içeriğini zaten göremez. Sadece başlıkları görebiliyorlar.. siiera 06-12-2005, 23:17 arkadaşlar kaon tabanlı cihazlar bölümüne sorunlar konusunda bölüm eklenmesi bu önerim diğr cihazlar içinde geçerli saygılar organik81 07-12-2005, 14:58 arkadaşlar kaon tabanlı cihazlar bölümüne sorunlar konusunda bölüm eklenmesi bu önerim diğr cihazlar içinde geçerli saygılar İlgili bölümler içerisinde konu açarak sorunlar da paylaşılabilir.. buralarda sadece dosya paylaşımı olacak diye bir kuralımız yok.. :) gmbmete 12-12-2005, 23:55 Ben uydu sistemlerine yeni başlayan biri olarak ilk önce bu konuları iyi bilen hocalarıma sormak istedigim ilk sorum NEXT YE-2000X CI PLUS uydu receiver'ımla hangi kanalları çözebilirim. Bu cihaz için alınan modülle izleyebileceğim kanal sayısında bir değişiklik olacak mı? Beni bu konuda bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler. fizikhocasi1 13-12-2005, 13:47 benim önerim bir yardım bölümü açmanız böylelikle ;herkes problemi ve çözümünü tek bir bölümde görebilir danger35 13-12-2005, 17:04 zaten herkez aradığı yardımı uygun bölüme yazıyor;) digicom 13-12-2005, 21:58 Bence ek bir yerlere ihtiyaç yok!Yardım konusu hangi baslığa uygun oluyorsa sorun oraya yazılabilir.saygılar... gmbmete 13-12-2005, 23:54 Kanımca herkes benim gibi önce uydu alıp daha sonra bu forumları takip etmekte. Biz yeni başlayanlar için öyle bir sayfa açılmalıki bizler almış olduğumuz cihazın teknik kapasitesini, neler yapıp neler yapamayacağını, hangi kanalları *** girerek çözebileceğini, hangi cihaza hangi modül takılmasının uygun olacağını, takılan modül ile neler seyredilebileceği profesyönelce ugraşanlar bu konuları tabloya dökse mükemmel bir çalışma olur kanaatindeyim. Yani uydu ismi kanal ismi *** sistemi modül çözer/çözmez şimdiden bir araştırma yapıp benim gibi yeni başlayanlara tabloya dökecek arkadaşlara teşekkür ederim eakat21 14-12-2005, 13:44 bence istek programları bölümü olalı program lar bölümünde.yine bana program lazım oldu.forumda verilen divx filmleri altyazıyla birlikte vcd ye veya dvd çevirip evde cinema sistemiyle seyretmek istiyorum.bir kaç yerde tarattım ama bulamadım.programlarda arayamadım çünkü programın adını bilmiyorum.istek bölümü olsaydı bilen bir arkadaş çıkardı elbet değil mi?tşk Tasarım 14-12-2005, 20:49 Ben uydu sistemlerine yeni başlayan biri olarak ilk önce bu konuları iyi bilen hocalarıma sormak istedigim ilk sorum NEXT YE-2000X CI PLUS uydu receiver'ımla hangi kanalları çözebilirim. Bu cihaz için alınan modülle izleyebileceğim kanal sayısında bir değişiklik olacak mı? Beni bu konuda bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler. Şuan izlenebilen kanallardan fazla bir şey izleyemezsiniz. Tasarım 14-12-2005, 20:53 Kanımca herkes benim gibi önce uydu alıp daha sonra bu forumları takip etmekte. Biz yeni başlayanlar için öyle bir sayfa açılmalıki bizler almış olduğumuz cihazın teknik kapasitesini, neler yapıp neler yapamayacağını, hangi kanalları *** girerek çözebileceğini, hangi cihaza hangi modül takılmasının uygun olacağını, takılan modül ile neler seyredilebileceği profesyönelce ugraşanlar bu konuları tabloya dökse mükemmel bir çalışma olur kanaatindeyim. Yani uydu ismi kanal ismi *** sistemi modül çözer/çözmez şimdiden bir araştırma yapıp benim gibi yeni başlayanlara tabloya dökecek arkadaşlara teşekkür ederim Sizin bahsettiğiniz bu tablo hazırlama işi oldukça büyük emek isteyen bir iş. Biliyorsunuz sürekli sistemler değişiyor ve açılan kanal sayısı neredeyse günlük olarak değişiyor. Bunun için kimse uğraşamaz veya uğraşmaz böyle bir tablo hazırlamakla okyanus169 18-12-2005, 14:42 gmbmete... arkadaşım senin sorduğun soruların cevabını bende arıyorum bulamıyorum bende yeni başlayanlardanım.cevap bulursan banada haber ver ...okyanus169@hotmail.com |