Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Yeni Sitemiz Next'e hayırlı olsun...

digicom
23-11-2005, 20:52
Degerli next kullanıcı arkadaşlarım sitemiz uzun süre aradan sonra yenilenmiş bir gezip gorun bakalım.yorumlarınızı bekliyorum.bence çok güzel-mütiş olmuş.saygılar...
www.yukselelektroteknik.com
:bravo: :bravo: :bravo:

Tasarım
23-11-2005, 20:57
Evet digicom gayet hoş bir site olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık

black_fear
23-11-2005, 20:58
çok güzel hazırlamışlar,bende çok beğendim geç bile kalmışlardı doğrusu..

sampiyon
23-11-2005, 21:02
sevgili arkadaşım digicom harika olmuş yapanların ellerine saglık ben ankarada oturuyorum yarın fuarda başlıyır gidemiyorum acaba bu fuarda NEXT YE 2500XS DPCI PLUS 2 MODÜL 1 KART GİRİŞLİ POZİSYONERLİ UYDU ALICISI da olacakmı bilgi için şimdiden teşekkürler saygılar

digicom
23-11-2005, 21:06
Fakat daha eklemeler yapılacak .fuardan sonra yeni receverlar da eklenir...

sampiyon
23-11-2005, 21:09
teşekkürler herkese iyi akşamlar saygılar

mach1
23-11-2005, 21:09
Haber veremeden size hemen farketmişsiniz ya devamlı tıklıyormusunuz orası siz nedir güzel oldu başlangıç fuar öncesi ilerde daha da güzel olacak eklemeler vs orda....

mach1
23-11-2005, 21:10
sevgili arkadaşım digicom harika olmuş yapanların ellerine saglık ben ankarada oturuyorum yarın fuarda başlıyır gidemiyorum acaba bu fuarda NEXT YE 2500XS DPCI PLUS 2 MODÜL 1 KART GİRİŞLİ POZİSYONERLİ UYDU ALICISI da olacakmı bilgi için şimdiden teşekkürler saygılar

Artık çıkmaz zannetmem çünkü eski seri kasa chip tuner vsler bitiyor yeni seri çalışmaları var ileriye dönük onlarda belki farklı bir adla çıkabilir göreceğiz önümüzdeki günlerde..

timur
23-11-2005, 21:12
akadaşlar hayırlı olsun çok güzel olmuş emeği geçen tüm arkadaşların eline koluna sağlık

Tasarım
23-11-2005, 21:13
Haber veremeden size hemen farketmişsiniz ya devamlı tıklıyormusunuz orası siz nedir güzel oldu başlangıç fuar öncesi ilerde daha da güzel olacak eklemeler vs orda....
hehehe araştırmacı gazetecelik dedikleri bu galiba hocam :firca:

sampiyon
23-11-2005, 21:14
bilgi için teşekkürler hocam sizi de özledik iyiakşamlar saygılar

digicom
23-11-2005, 21:15
Vallahi Mach1 hocam bu suprizi ortaya çıkardıgım için çok mutluyum.Tabiki yeni cihazlarda eklenince daha güzel bir site olacagına eminim.saygılar...

Mustafa Kalkan
23-11-2005, 21:26
Site çok hoşuma gitti. Orijinal olmuş.

Mr_MeMo™
23-11-2005, 22:44
Hayırlı olsun arkadaslar en sonunda derli toplu guzel bir site yapmıslar..

Pride
23-11-2005, 22:49
Ewet site tasarımı gayet güzel. ama içerik olarak yelpazeyi daha da geniş tutmalarında fayda var....Mesela Arşiv bölümü gibi...

BEŞİKTAŞLI
24-11-2005, 15:08
emeği geçen herkesi kutluyorum

ticktack
24-11-2005, 20:35
Arkadaşlar ben size katılmıyorum malesef Başka bir fotumda da yazdım görüşlerimi. Bence kötü hatta, eskisinden de kötü. bu uçuşan toplar farenin okunda dönen noktacıklar falan next markasına amatör bir görüntü vermiş. Ben hiçkimsenin emeğine kötü demek istemiyorum hatta çok saygı gösteririm ben nicedir bu sitenin yenilenmesini bekliyordum merakla girdim fakat hayal kırıklığına uğradım gerçekten. Daha profesyonel şeyler bekliyordum.

Ben bu işlere çok uzak biriyim ama bir ticari site hazırlanırken bazı şeylere dikkat edilir diye düşünüyorum. Örneğin ve bence en önemlisi satışını yaptığınız malları iyi tanıtmalısınız. Ben next in sayfasına girdiğimde o ürünle ilgili en ayrıntılı bilgiyi orada bulabilmeliyim illegal şeyleri kast etmiyorum cihazın usb çıkışı olduğundan bile bahsedilmiyor... küçük bir cihaz resmi ve üç-beş satır bilgi...

yoksa o ürünü next satmıyor mu (mesela 2005 in Sky modül gömülü olan modeli)

yeni çıkacak modeller ve fuardan da bahsedilebilir bence ama bu yukarıda belirttiğim olumsuzluklar yanında küçük kalıyor. Saygısızlık etmek istemem, bunlar hiçbir markayla ticari bir ilişkisi olmayan bu işle hobi olarak ilgilenen benim görüşlerimdir.

fuarı heycanla bekliyorum... özellikle next standını acaba orda kafamızdaki sorulara cevap verecek birilileri olur mu?
herkese saygılar...

spartakus35
24-11-2005, 21:08
Siteyi ben pek beğenmedim, evet biraz amatör izleri var. Sözgelimi mausenin arkasında dolaşan ışıklar, arka planda aşağıya doğru akan küçük dairesel ışıltılar, saatin model ve şekli, background rengi ve bunların uygulaması olan scriptler pek iyi seçilmemiş. Next büyük bir firma, bu nedenle sitesi de büyük ve profesyonel olmalıdır...

Evet çok eksikleri var, bunları tamamlayacağına inanarak Next'e ve Webmaster'ine hayırlı olsun diyorum...

danger35
24-11-2005, 21:32
fena değil arkadaşlar sonuçta eskiye gözlerimiz epey alışmıştı böyle bir değişiklik iyi olmuş;)
saygılar...