Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 8000 Xcam Plus PCM bir fark olması lazım?

eakat21
23-11-2005, 18:39
arkadaşlar Ağustos ayından beri uğraşıyorum.Next 8000 xcam plus pcm üstünlükleri ne diye araştırıyorum.ama fark ettim ki en yakın rakibi goldmaster
çözdüğü kanal sayısı fazla (sky gömülü cipten dolayı?).
Ben Next kullanıcısıyım bence en yakın rakine bile fark atması lazım.Sizce de öyle değil mi?
(yaw arkadaşın goldmasterı var hava atıyor niye okadar para ödedin diye.)
yani diğer rakipleri dediğim Dreambox falan değil türk rakipleri.böyle ne olduğunu bilmediğimiz markalarla karışılaştırmayınız.sizden ricam cevabınız çözdüğü veya çözemediği kanallarla, modül çalışma şartları ve yazılım güncelleştirme , yazılım bulabilme, kilitlenme donma, muhatap bulabilme vs lütfen cevaplar taşlama maksatlı olmasın.

örnek mesela golmaster filan serisi full x leri çözüyor next te yok..

sizlerin düşüncesini bekliyorum.

not: bu bir taşlama değildir.olsa böyle yazmazdım.görüşlerini belirtecek arkadaşlara ricam lütfen next in özellikleri kopyalayıp yapıştırmamaları bunu artık herkes biliyor.

Pride
23-11-2005, 18:44
Goldmasterın Sky modüllü olanına sahip olan bakalım XCam Plus PCM 1725 cihazdaki özelliklerin hangine sahipmiş onu sordun mu arkadaşına?
100$ verip bir Sky modül alırsan seninki o bahsettiğin modele bin basar arkadaşım.
Saygılar

Mr_MeMo™
23-11-2005, 18:45
arkadaşlar Ağustos ayından beri uğraşıyorum.Next 8000 xcam plus pcm üstünlükleri ne diye araştırıyorum.ama fark ettim ki en yakın rakibi goldmaster
çözdüğü kanal sayısı fazla (sky gömülü cipten dolayı?).
Ben Next kullanıcısıyım bence en yakın rakine bile fark atması lazım.Sizce de öyle değil mi?
(yaw arkadaşın goldmasterı var hava atıyor niye okadar para ödedin diye.)
yani diğer rakipleri dediğim Dreambox falan değil türk rakipleri.böyle ne olduğunu bilmediğimiz markalarla karışılaştırmayınız.sizden ricam cevabınız çözdüğü veya çözemediği kanallarla, modül çalışma şartları ve yazılım güncelleştirme , yazılım bulabilme, kilitlenme donma, muhatap bulabilme vs lütfen cevaplar taşlama maksatlı olmasın.

örnek mesela golmaster filan serisi full x leri çözüyor next te yok..

sizlerin düşüncesini bekliyorum.

not: bu bir taşlama değildir.olsa böyle yazmazdım.görüşlerini belirtecek arkadaşlara ricam lütfen next in özellikleri kopyalayıp yapıştırmamaları bunu artık herkes biliyor.

evet var PCM olan makinalar da Hardware farkı vardır.. aynı zamanda icindeki Audio cipide pcm1725'dir..

eakat21
23-11-2005, 18:49
Goldmasterın Sky modüllü olanına sahip olan bakalım XCam Plus PCM 1725 cihazdaki özelliklerin hangine sahipmiş onu sordun mu arkadaşına?
100$ verip bir Sky modül alırsan seninki o bahsettiğin modele bin basar arkadaşım.
Saygılar
az önce yanımdaydı.arkadaş başka bir siteye üye enson yazılımı yüklemiş fullx açık dedi.gitmeseydi sorardım ona.yanlış anladın hehalde yazıdan mevcut özellikleri ile ilgili ekleme olmadan.ekle ile olsa opos sorunu çözer.
saygılar

iskici
23-11-2005, 18:51
100 usd ye sky modulmu ? 35 usd ye dustu fiyatı sen cok eskıde kalmısın galiba

eakat21
23-11-2005, 18:55
evet var PCM olan makinalar da Hardware farkı vardır.. aynı zamanda icindeki Audio cipide pcm1725'dir..
donanım değil donanımların getirdiği avantajlar mesela redline ile mesaj gönderebiyorsun.yani son kullanıcı yorumu olsa daha iyi olur.

not: audi chip dğişimi mecburiyettendi. nextin çağa ayak uydurma sürecinin meyvesiydir.(diğer chip in üretimi durmuştu.)

SeCSaT™
23-11-2005, 18:55
Adı dan belli arkadasım herzamankı gibi önde sıradaki gelecekteki bana kalırsa satıcı olarak harıka cıhazlar nextler bahsettigin cihazdaki ozellıkler cogu cıhazda yok 50 60 ytl yi bır modul al sende seyredersın fullx leri o kadar uzme kendini arkadasım hic bir musterimdende sıkayetim yok bilgine

eakat21
23-11-2005, 18:59
:ihihi: derdim fullx ler değil bende zaten next var.spice zaten açık.anlatamadım galiba.karşılaştırma yapmaya çalışıyorum.next in farkı olması lazım diye.

not: dikkat edersen multilerden niye yazılım çıkmıyor diye bahsetmiyorum.durumu bildiğimden.

SeCSaT™
23-11-2005, 19:03
ok no problem o zaman

eakat21
23-11-2005, 19:09
ok no problem o zaman
zaten no problem.konunun taşalama olmadığını belirtmiştim birinci mesajda.son kullanıcı arkadaşların yorumunu bekliyorum.

Tasarım
23-11-2005, 19:28
Arkadaşlar her makinenin kendine has özellikleri var. İsteyen Next alır, isteyen x bir cihaz alır. şimdi burada şu cihaz iyi, şu cihaz kötü muhabbeti başlayacak onun için konu fazla uzayıp çığırından çıkmadan kapatıyorum.