Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Broadcast Cable&satelite fuar Goruşleri...
Degerli arkadaşlar bu başlık hakkında fuarla ilgili hertürlü yazışma ve bilgileri yaparsanız memnun olurum!
Degerli arkadaşlar yarın ben açılışta nasipse Fuarda yım.Gelmek isteyen arkadaşlarla tanışırız.Saygılarımla...
digicom...
Bugün herkes koşuşturmaca içinde idi stand hazırlıkları yarında sabah hepsinin biteceğini sanmıyorum ama genelde ilk gün biraz öyle olur bakalım bu sene nasıl geçecek göreceğiz .....
Hocam umarım yarın gorusuruz.1 gün olabilecegim fuarda.saygılar...
Yarın orda olacağım 4 gün boyunca sabahtan gitmek istiyorumda millet 4 gün tps dosyasız kalır o zaman, öğlen gibi giderim işler bitince nette sanırım ben...
goruşmek dilegimle hocam.saygılar...
Yarın orda olacağım 4 gün boyunca sabahtan gitmek istiyorumda millet 4 gün tps dosyasız kalır o zaman, öğlen gibi giderim işler bitince nette sanırım ben...
selam
4 günde seyretmesinler :) fuar kaç günde bir oluyor !!!! bence fuar daha önemli..
tanışmak sohbet etmek daha önemli..
hem sizin kopyanız vardı ya hehehehe, versinler dosyaları şimdi :kiskis: :D
saygılar.
Fuar tüm kullanıcı ve satıcıları hayırlı olsun. :)
tesekkürler tasarım arkadasım.saygılar...
Mr_MeMo™ 23-11-2005, 20:33 Fuar tüm kullanıcı ve satıcıları hayırlı olsun. :)
Tesekkurler @tasarım ustad galiba sen gelemiyorsun islerinden dolayı..?
Eğer son zamanda bir değişiklik olmadı ise fuar stand planı bu şekilde idi arkadaşlar...
Bilgi için tesekkürler hocam.Baya artmış firma sayısı bu sene...
Next Goldmaster kardeş kardeş gene yanyana düşmüşler hehe....
Tesekkurler @tasarım ustad galiba sen gelemiyorsun islerinden dolayı..?
Evet Memo biliyorsun resmiyet izin alma işleri kolay olmuyor. Yoksa yüreğim dururmu :odunkes:
Mr_MeMo™ 23-11-2005, 21:51 Next Goldmaster kardeş kardeş gene yanyana düşmüşler hehe....
Kardes botech te hemen Next karsısında..:D
Çaprazda da Dikey Triple Dragon var iyi oldu bir oraya bir buraya fazla yok katetmeyeceğim hehe..
Baksana MeMo can sıkıntısından odun kırıyoruz. Yoksa hocamla tekrar görüşmeyi nasıl istiyorum :odunkes::odunkes:
Mr_MeMo™ 23-11-2005, 22:23 Baksana MeMo can sıkıntısından odun kırıyoruz. Yoksa hocamla tekrar görüşmeyi nasıl istiyorum :odunkes::odunkes:
Neyse hocam insallah baska bir sefere gelirsiniz ben size o sıcak artamı anlatırım .. :D:D
aslında cuma aksamı mesaiden sonra yola cıksanız pazar gonseniz olabilir Bir dusunun isterseniz..
Ayagımın tozuyla geldim ve forumu açtım arkadaşlar.Fuar tam anlamıyla çok güzeldi.Bildiginiz üzere açılışta oradaydım.ilk once Doktor ve Mach1 ustalarımızla goruştum ve fotografları çekildik.Baska arkadaşlarda vardı fakat hangi forumlardan bilemiyorum.Kurtlar vadisi oradaydı.Birlikte next&nextstar yazılı buyuk bir pasta çekildi ve tüm kullanıcılar yediler.Yeni next9000 cihazını doktor ve mach1 usta ile soyle bir test ettik netür bir degişim var diye?Menu 3d gorunum bir dizayn yapılmış.kasası 8000 lerin kasasından.yani boart ve menu+cip leri degişmiş!25000 modeli vardı yeni.Tabi baska firmalarında yeni cihazları vardı.Yani güzel basladı fuar daha 3 günü var imkanı olan arkadaşlar geze bilirler.saygılar...
yarın 9 da uçaktan inip oradayım ustalar ;)
2 gün full time :)
emucu arkadasım sende bir gor bakalım soyle fuarı.iyi eglenceler sana..
Hevalcano 26-11-2005, 02:27 Hadi bakalım yarın musait bir zamanda bende orada olacam bakalım hele
Evet arkadaşlar gün geldi çattı ben cumartesi günü (yani bugün) saat 11:00 de fuarda olacağım ama sizleri nerede bulacağım bilemiyorum.Bana hangi stand da olacağınızı söylerseniz sizleri görmek isterim.Saygılarımla....
Arkadasım kimse hangi nick isimli oldugunu açıklamıyor!Onun için fuarı soyle gez ve doktor ile mach1 ustayla muhabbet et derim ben.saygılar...
Rammstein 26-11-2005, 14:04 Fuara katilan arkadaslar fotograf koyarlarsa cok sevinirim.Ben ve benim gibi yurt disindan katilan bircok arkadas var.gecen seneki fuarda da fotograf istemistim ama kimse vermemisti.gercekten bende cok merak ediyorum fuari.
yarın fuarın son günü arkadasım.yarın aksamdan itibaren verilmeye baslar fotolar.saygılar...
|