Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : KOAN 22 KAsım Yazılımları Hakkında.


serkanguzel
23-11-2005, 17:19
Arkadaşlar,

Diğer Board'larda verilmiş olan yazılımlarda(22 KASIM 2005) daha önce tespit ettiğim aşağıdaki aksaklıklar devam etmektedir. Bu nedenle 16 temmuz yazılımlarının editlenerek kullanılmasını tavsiye ediyorum. (16 Temmuz Yazılımlarında Cabo yoktur.)

Saygılarımla.



KAON 16.09.2005 VE 21.09.2005 YAZILIM SORUNLARI

Deneme yaptığım cihazlar; 12.01.a5, 12.c1.a5, 12.41.65, 13.42.65

Deneme yaptığım modüller :

Dragon v3.02, sw: 3.21
Matrix Revoluation sw: MRB 3.0
Aston 1.05 + Canal Digital Nederland Standart Paketine ait smart card.

16 EYLÜL 2005 YAZLIMI :

16 Eylül yukarıdaki serilerin tamamında, modül ilk takılışta cihaz tarafından görüldüğü halde şifreli yayını açmıyor!.. Şifreli yayın üzerinde iken tekrar takıldığında açıyor!.. Şifresiz yayına geçtikten sonra modülü çıkarıp takıyoruz ve tekrar şifreli yayına geçiyoruz yine açılmıyor!.. Sonuç olarak, şifreli yayın üzerindeyken modülün çıkarılıp takılması gerekiyor.

Ayrıca;

12.41.65 : Cihazda loader sürümü; v1.19v3 olarak değişti!.. (Aksaklık değil)

On-off anahtarından açılıp, kapama yapılmasına rağmen, cihaz kumanda ile açılmaya ihtiyaç duyuyor!..

13.42.65: Cihaz resetleme prosedürlerinin uygulanmasına rağmen loader sürümü 5.16 olarak devam ediyor.


21 EYLÜL 2005 YAZLIMI : 16 Eylül sorunları aynen devam ediyor!..


21 EYLÜL 2005 YAZLIMI ( emu’suz) :

12.41.65 : Yükleme yapıldıktan sonra displayde; “Hcdd” simgesi yanıp sönmeye başladı!.. Cihaz açılış prosedürlerini tamamlayamadı!..

kumru6434
25-11-2005, 14:05
yani sonuç orjinal yazılımlar bile tam test edilmeden veriliyor.editlensede sonuçta eylül yazılımlarından beri öyle geçen biradere multi için cabo için yazılım yükledim modül gayet normal çalışıyordu multi yoktu multi için son yazılımı yükleyelim dedik modül gene aynı sorunları çıkarınca geri dönmek zorunda kaldım
saygılar

LeOnaSHeRMie
09-12-2005, 11:33
valla ben o kadar denemedim ama bizim burda sadece hotbird izleniyor bu yüzdende fazla sorun yaşamıyoz modül takan çok nadir zaten

Mr_MeMo™
09-12-2005, 11:37
ben hem Cryptoworks hemde Sky modul ile calıstırıyorum bir sorun yok su an..