Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : discover chanel türkey yakın zamanda şifrelenecek
muzo izmir 06-04-2007, 13:09 arkadaşlar d smart müşteri hizmetlerinden aldığım mailde discover chanel önümüzdeki günlerde şifreleneceğini ve sadec d smart cihazı olanların seyredebileceği bildirildi erotik kanal pasion tvnin d smart kanal 129 yayına başladı
arkadaşlar d smart müşteri hizmetlerinden aldığım mailde discover chanel önümüzdeki günlerde şifreleneceğini ve sadec d smart cihazı olanların seyredebileceği bildirildi erotik kanal pasion tvnin d smart kanal 129 yayına başladı
Şifrelemezlerse hatırım kalırdı. İyi olur çok sevinirim.
digitech5 06-04-2007, 14:33 sanki şifresiz yayındada ne kalitesi var... 3-5 bant yayınını evirip çevirip veriyorlar... bencede şifrelensede bir kayıp oluşturmaz...
Aynen öyle eskiden digitürkte iken malum kanalın program akışı gayet güzeldi ne zaman d-smart'a geçti aynı programları evirip çeviriyorlar :)
ne zaman bu kanalı açsam keçi sakallı bir adam motorsiklet yapıyor arkadaşların dedikleri gibi şifrelensede çok büyük bir kayıp değil anımel planetinde artık eskisi gibi şaşalığı kalmadı
anımel planetle disc toplasan 16 derecedeki neo.geo. yarısı etmez
sanki ingilizcemiz varda :ehehe: :ehehe: :ehehe:
temha-61 09-04-2007, 17:03 ne var yanı şifresiz olsa ....
hem kime ne ... adam gibi bir konu açın..
adam gibi bir konu açın..
Bu nedemek şimdi?? :no: :no:
bu gece kesin uyumam şifreleneceği içın ben en iyisi şimdiden bir uyku bhapı alayım en iyisi.
mrben572002 10-04-2007, 00:33 aslında magazin programları şifreli olsun nat.geo.chanell,discovery gibi belgesel kanallarını FTA (açık) yayınlasalar ne olur Doğan holding batarmı acaba iyi geceler
takdogan 10-04-2007, 10:04 bi işeyarayan kanal discovery vardı oada tarrihe gömülecek ..yazık oldu...
profurio 16-04-2007, 12:07 Bazı yeni programlara şifre koymaya başladılar zaten birkaç gündür.
şifrelendi ne kadar üzüldüm:mzk: şimdi
sevgili tasarım hocam sen bazı kendini bilmezlere bakma onların cahilliğine ver hocam boş verrr AĞZI OLAN KONUŞUYOR be hocam
serdar17 19-04-2007, 09:25 d-smart tan önce cihaz almış ve kullanan ama bu paketteki belgesel çocuk , büyük kanallarınıda izlemek isteyen müşteri potansiyelinin önünü açmak gerektiği düşüncesini en başından beri savunuyorum. d-smart cihazı alanın ücretsiz izlemesine müsade ederken aylık ücret dahili izlemek isteyenede modül + aylık 5 . 00 YTL de bitsin . bir koyundan bir post çıkar patronların bu sözümü değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum..
evet artık kartta satılsın.Natgeo,Discovery,Animal Planet gibi kanalları kart satarak izlettirirlerse biz normal ve pozisyonerli cihaz kullanıcılarıda aylık ödeme yaparak izlemek isteriz.
kenan_citak 21-04-2007, 20:28 isteklerinizi d-smart a mail olarak gönderirseniz daha değerli olur arkadaşlar....
tek bir kanalda olsa
şifrelenmesi= eşittir beleş değil
ben mi yanılıyorum?
tüketicimiz bu işin beleş olmadığının farkındamı
saçma sapan bir kontür hikayasi ile
şirin gözükmeye çalışacak bu eski freetv ci yayıncı
ya derdimiz reklamları kontrolümüzdeki kanallara kaydırmaktır
yada reklam kaydırma bahane
ben beleş ama kontürlüyüm
bu kontür işini kavrayamamışlar demekki
çoluk çocuk kontür kullanıyo
analar babalarda kontürden nefret ediyo
biz tr de yaşıyoruz
ürünlerini çocuklarmı kullanacak?
mail falan atmaya gerek yok
buraya gelip okurlar
d smart almışlar keyiflerine bakacaklarmış:P reklama bak bea. kötü söylettirecekler adami:) bu digital platform işinin sonu gelecek bi gün... yaygınlaşamıyor işte. herkes alamaz bu maliyetlerle.. ne günlerdi trt den show tvden izlerdik maçları... reklam gelirleri yetmiyor medya patroşlarına... onlara ne yeter bu millet biliyor...:)
alperkon 25-04-2007, 08:50 d-smart tan önce cihaz almış ve kullanan ama bu paketteki belgesel çocuk , büyük kanallarınıda izlemek isteyen müşteri potansiyelinin önünü açmak gerektiği düşüncesini en başından beri savunuyorum. d-smart cihazı alanın ücretsiz izlemesine müsade ederken aylık ücret dahili izlemek isteyenede modül + aylık 5 . 00 YTL de bitsin . bir koyundan bir post çıkar patronların bu sözümü değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum..
Serdar17 arkadaş teklifin çok makul ve mantıklı aylık 5.00 ytl çok güzel bir rakam olur yaygınlaşırsa abonelik.Birazda beyler halkı düşünsünler merak etmesinler cepleride dolar...!
Ben 4 tane türkçe belgesele 15 ytl veriyordum bıraktım.Mutlaka bu belgeseller bedava gelmiyor onun bilincindeyiniz.beleş olsun diyenlerin hiçbir haklı tarafları yok biraz kardan fedakarlık işi tatlıya bağlar...!
aorhan69 25-04-2007, 21:33 Arkadaşların görüşüne katılıyorum. D Smart ın müşterisi artması isteniliyorsa, modül + Kart ve uygun bir fiyat gayet makul olur. Arkadaşlar 5 YTL demişler aslında güzel bir fiyat. D Smart kusura bakmasın yeni bir cihazı birçok arkadaş alamaz herhalde, en azından benim açımdan, kullandığımız cihazlar var, onları alışkanlık vs. Zaten alacak olsamda HD uyumlu alırım zaten. Her neyse amaçları geniş bir izleyici kitleye ulaşmak ve Digitürk ile ciddi bir rekabet ortamı oluşturmaksa ona göre davranırlar.
Saygılarımla
sampiyon 03-05-2007, 13:50 şuan discovery ve D çocuk şifreli olmuştur bilginize
mehmetnuri13 04-05-2007, 14:30 bence deymez iyi bi makinada deyil zaten ona verecegim parayı bi anten alır astraya çevririm tekilaları belgeselleri beleş seyrederim şifreleri de var hemen geliyor saygılar
sampiyon 04-05-2007, 16:42 şuan discovery ve D çocuk açmışlar deneme mi yapıyorlar belli degil bi açıp bi kapatıyolar
magicicecube 04-05-2007, 18:53 adam akıllı bi seyredecek discovery var oda zırt pırt şifreye giriyoo americam chopper falan sinir ediyo beni bakalım sonu ne olacak
saygılar...
sampiyon 04-05-2007, 19:22 adam akıllı bi seyredecek discovery var oda zırt pırt şifreye giriyoo americam chopper falan sinir ediyo beni bakalım sonu ne olacak
saygılar...
şuan discovery ve D çocuku gene şifrelemişler resmen oynuyorlar
hepsini şifrelesin 5 para etmez cihazda yayında millet cihaz almaya mecbur ediyorlar kart modül dagıtsınlar herkes üye olur
sampiyon 05-05-2007, 02:24 hepsini şifrelesin 5 para etmez cihazda yayında millet cihaz almaya mecbur ediyorlar kart modül dagıtsınlar herkes üye olur
çocuk lar için iyi oluyoırdu D.ÇOCUK GERİSİ ZATEN HOTBİRT UYDUSUNDA VAR ÇOGU YAYINLAR
|