Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Değişik emüler ve yükleme yardımı

johnirenicus
31-03-2007, 13:03
anlamadığım bişeyi soruyım şimdi iki farklı emu sayfası var ve ayrı ayrı dosya isimleri var bunların herbiri ayrı paketler içinmidir herbirini ayrımı yüklemeliyim

benim cihazım Ye-2000 dpcis
kafam karışıyor

bi açıklama lütfen çünki hispasatta herbi kanalı açarken hotbird de jetix ve baby yi açamıyorum bunun gibi

yani cihazıma uygun her emuyü alıp ayrı ayrımı yüklemeliyim

yardımcı olursanız sevinirim

uykurdu
31-03-2007, 14:52
aşagıdaki linkten cihazına uygun olan softcam dosyasını yani NextFmb_InfEmuKeys yazan dosyayı indir ve cihazına at birde cı sitemini aktif et
cihaz bilgisi + kırmızı tuş a bas+ şifre 1234 gir ok

kolay gelsin

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=190801#post190801

Levoli
31-03-2007, 14:54
Ayrı ayrı iki emu yükleyemezsin.Birini yükledinmi diğeri silinir zaten.Cihazına uygun olan en son tarihli yazılımı yüklemen yeterli olur.

Saygılar;)

johnirenicus
31-03-2007, 15:04
aşagıdaki linkten cihazına uygun olan softcam dosyasını yani NextFmb_InfEmuKeys yazan dosyayı indir ve cihazına at birde cı sitemini aktif et
cihaz bilgisi + kırmızı tuş a bas+ şifre 1234 gir ok

kolay gelsin

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=190801#post190801

fmb ler benim cihaza oluyormu olmadığını sölemişlerdi
sadece 2000 serisi super plus i yükle dediler

cihaz YE-2000 Dpcis Super Plus dır

Tasarım
31-03-2007, 16:17
fmb ler benim cihaza oluyormu olmadığını sölemişlerdi
sadece 2000 serisi super plus i yükle dediler

cihaz YE-2000 Dpcis Super Plus dır

http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=19033&d=1175343529
Bunu yükleyeceksiniz. FMB'ler senin cihazına olmaz. O dosyayla Baby Tv yi açmaması normal. Ayrıca günlük *** atmana da gerek yok zatin. Son yazılımı yükle ve Tps kanallarında Yeşil tuşla auto yaptır *** atmadan açılır kanallar.

johnirenicus
31-03-2007, 16:24
http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=19033&d=1175343529
Bunu yükleyeceksiniz. FMB'ler senin cihazına olmaz. O dosyayla Baby Tv yi açmaması normal. Ayrıca günlük *** atmana da gerek yok zatin. Son yazılımı yükle ve Tps kanallarında Yeşil tuşla auto yaptır *** atmadan açılır kanallar.

teşekkürler

mahidi
01-04-2007, 10:49
arkadaşlar NEXT 7500 DAPCI 705 FMB 31 03 2007 Emu Yükledim çoğu *** dosyarını sildi 28 03 2007 FMB Emu dosyası lazım HOCAM Yardımcı olursanız sevinirim

johnirenicus
02-04-2007, 14:15
yok abi ben beceremiyorum heralde softcam i yüklüyorum hispsatta açmadığı yok hotbird de açmıyo tps auto da yapıyorum kiminde *** güncellendi diyor kiminde kilitlendi gibi bişe yazıyo

neyse belki böyle böyle örenecez
yinede teşekkürler

-------------------------
Next Ye-2000 DPCIS Super Plus 1,50 hareketli sünnetli Sharp Lnb
Bi sürü ***
bide beceriksiz ben

Tasarım
02-04-2007, 14:31
yok abi ben beceremiyorum heralde softcam i yüklüyorum hispsatta açmadığı yok hotbird de açmıyo tps auto da yapıyorum kiminde *** güncellendi diyor kiminde kilitlendi gibi bişe yazıyo

neyse belki böyle böyle örenecez
yinede teşekkürler

-------------------------
Next Ye-2000 DPCIS Super Plus 1,50 hareketli sünnetli Sharp Lnb
Bi sürü ***
bide beceriksiz ben

"Kilitlendi" diye birşey yazmaz. Ya ******* güncellendi yazar daha Başarısız yazar. Tps auto yapmak için Tps kanallarının üzerinde olmanız gerekir.

johnirenicus
02-04-2007, 14:33
şimdi tam hatırlamıyorumda lock failed die bişeydi sanırım o mesaj

Tasarım
02-04-2007, 14:38
"Tuner Lock Fail" mesajı tps autoyu başka kanalların üzerinde yapmaya çalışırsanız gelir. Aksi halde ******* günceller.

johnirenicus
02-04-2007, 14:43
tam olarak nerde yapmalıyım

Tasarım
02-04-2007, 14:47
Tps paketine ait kanalların üzerinde yapacaksın. Multivision ve Tps Sinema kanalları.

johnirenicus
02-04-2007, 17:50
Tps paketine ait kanalların üzerinde yapacaksın. Multivision ve Tps Sinema kanalları.

teşekkürler

dijitalci
02-04-2007, 17:57

sevgili TASARIM belki başka cihazlarda yapıyor olabilir ama benim cihazda
sadece 10873 FREKANS ında yapıyor. ne MULTİLER + nede TPS kanallarının
üzerinde AUTO YAPMIYOR.!!! (cihaz CX SÜPER USB li) SAYGILAR...

johnirenicus
02-04-2007, 18:06
şimdi hala çözemediğim birşey var (bitmez derdim benim)

Next Emulation *** Files Mach1 & Tasarım Latest
başlığı altında

Tps-Absat

Tps aes ****

D+ *** 01

D+ 01 ***

Tvcabo 00 ***

Tvcabo 00 *** 3.update

diye başlıklar altında ****** var bunların içinde hem 2000 serisi içiin ****** hemde super plus için ****** var

bi müslüman söylesin bunlar nedir (nedir derken kanal veya paket oldunu biliyorum)
şimdi bunların herbiri ayrı özelliklerdemidir ayrımı yüklenirler yoksa lazım olanımı seçicez seçersek neye göre seçicez çünki heriri ayrı bir paket anlayamadım gitti

saygılarımla,

afat45
02-04-2007, 18:17

başlığı altında

Tps-Absat

Tps aes ****

D+ *** 01

D+ 01 ***

Tvcabo 00 ***

Tvcabo 00 *** 3.update

diye başlıklar altında ****** var bunların içinde hem 2000 serisi içiin ****** hemde super plus için ****** var

bi müslüman söylesin bunlar nedir (nedir derken kanal veya paket oldunu biliyorum)
şimdi bunların herbiri ayrı özelliklerdemidir ayrımı yüklenirler yoksa lazım olanımı seçicez seçersek neye göre seçicez çünki heriri ayrı bir paket anlayamadım gitti

saygılarımla,

1-Tps Hotbird uydusundaki Multivision kanallarınında içinde olduğu paketin adı eğer cihazında tps auto yazılımı yüklü değilse buradan günlük bu dosyayı yüklemen gerekli.
2-Tv-Cabo hispasat 30W uydusunda yayın yapmaktadır.
3-D+ Teqilla kanalları Astra19E ve Hispasat 30W uydusunda yayın yapmaktadır.
2 ve 3 te bahsedilen yayınları alan çanak var ise bu bölümde verilen en son *** dosyasını yüklersen seyredersin.

Astra ve hispasat uydusunda antenin yoksa ve TPS auto yazılımı yüklü ise güncel *** yüklemene gerek yoktur.

johnirenicus
02-04-2007, 18:30
1-Tps Hotbird uydusundaki Multivision kanallarınında içinde olduğu paketin adı eğer cihazında tps auto yazılımı yüklü değilse buradan günlük bu dosyayı yüklemen gerekli.
2-Tv-Cabo hispasat 30W uydusunda yayın yapmaktadır.
3-D+ Teqilla kanalları Astra19E ve Hispasat 30W uydusunda yayın yapmaktadır.
2 ve 3 te bahsedilen yayınları alan çanak var ise bu bölümde verilen en son *** dosyasını yüklersen seyredersin.

Astra ve hispasat uydusunda antenin yoksa ve TPS auto yazılımı yüklü ise güncel *** yüklemene gerek yoktur.

bende motorlu çanak var şimdi hepsini ayrımı yükliyeceğim bütün derdim budur...

dijitalci
02-04-2007, 19:06
şimdi tam hatırlamıyorumda lock failed die bişeydi sanırım o mesaj

arkadaşım 10873 FREKANSI nda USUAİA kanalının üzerinde TPS AUTO yapa
caksın....

morhan
02-04-2007, 19:09
o keyı yüklediğinde tps absat cabo d+ hepsi için güncel *** yüklemiş olursun... yazan paketlerin hepsi için tek *** dosyası yani OK

Tasarım
03-04-2007, 10:03
bende motorlu çanak var şimdi hepsini ayrımı yükliyeceğim bütün derdim budur...

Hepsini yüklemeyeceksin. Sadece kendi cihazına ait olanı yükle yeterli.

alis
03-04-2007, 11:03

başlığı altında

Tps-Absat

Tps aes ****

D+ *** 01

D+ 01 ***

Tvcabo 00 ***

Tvcabo 00 *** 3.update

saygılarımla,

Softcamd dosyası Her cihaz için ayrı ayrı hergün herhangi bir pakette (TPS,ABSAT,TV CABO,D+.VS...) ****** değiştiği zaman Mach1forumdaki üstadlar tarafından verilmekte arkadaşım.
D+ *** 01 gibi başlayan dosya softcamd in içinde D+ ya ait olan 01 keyinin Yenisiyle değiştiğini ifade ediyor.Her seferinde üstkısma hangi pakette yada keyde değişiklik olduğunu belirterek veriyor üstadlar.
En son upload edilen Kendi cihazınınkini seçiyorsun ve yüklüyorsun bukadar. bilmem anlatabildimmi?

doktor
03-04-2007, 13:28
sevgili TASARIM belki başka cihazlarda yapıyor olabilir ama benim cihazda
sadece 10873 FREKANS ında yapıyor. ne MULTİLER + nede TPS kanallarının
üzerinde AUTO YAPMIYOR.!!! (cihaz CX SÜPER USB li) SAYGILAR...
Sadece orda değil diğer tp lerdede yapar tps cinemalar mesela 10758 de veya diğerlerinde

dijitalci
03-04-2007, 13:37
sayın ÜSTAT benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda vardı sakın yanlış
anlamayın CİHAZLA yada YAZILIMLA ilgili olmayıp SİSTEMLE alakalı olabilir
LNB + kablo vs. fakat bu sorun değil sonuçta 10873 TEN işlem tamam yani
bir sorun yok ilginize çok TEŞEKKÜRLER. uydu fuarında ki ilginizi ve bizler için
yaptıklarınızı hiç bir zaman UNUTAMAM... SAYGILAR...

KKARA
06-04-2007, 08:51
cihazım 2000 cis super plus.yazılım olarak 30/03/2007 yazılımı yüklü. softcam olarak hangisini atmam gerekir. birde yanlış softcam atıldığı zaman ne gibi sorun olur öğrenebilirmiyim acaba. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Tasarım
06-04-2007, 09:04
Next_2000Softcam, Next2000SuperPlus yazanları yükleyebilirsin. Yanlış dosya attığın zaman pek bir sorun olmaz sadece kanalların bazıları açılmayabilir.

KKARA
06-04-2007, 09:16
sağol

johnirenicus
09-04-2007, 17:36
Next_2000Softcam, Next2000SuperPlus yazanları yükleyebilirsin. Yanlış dosya attığın zaman pek bir sorun olmaz sadece kanalların bazıları açılmayabilir.

ikiside aynı içeriğemi sahiptir birbirlerinden bir farkı varmıdır?

Tasarım
09-04-2007, 17:38
Aynı içeriğe sahip olmayabilir. Ancak formatı aynıdır. ;)

johnirenicus
09-04-2007, 17:46
Aynı içeriğe sahip olmayabilir. Ancak formatı aynıdır. ;)

teşekkürler

dekan
24-04-2007, 16:04
9000 ci de absatları *** emü dosyasını yüklediğim halde açılmıyor neden olabilir ****** mi aktif olmuyor

Tasarım
24-04-2007, 16:52
9000 ci de absatları *** emü dosyasını yüklediğim halde açılmıyor neden olabilir ****** mi aktif olmuyor

Emu aktif değilse, attığın ****** çalışmaz. Emuyu aktif yapmak için Menü>>Bilgi>>1973 tuşlayın. Bilgi bölümü yeşil olur.

elifee
06-05-2007, 19:58
Bişeyi karıştırıyoruz galiba ,belkide ben karıştırıyorum.Bu emu yazılımla emukey farkı.Yani emu yazılım emusu olmayan cihazlara bir kere atılıyor.Emu keyde gücel softcam .yani açılmayan şifreleri açıyoruz.Ben ne yüklersem yükliyim mutlaka emuyu aktif yapıyorum.20/03/ yazılımı yükledim au yaptım.açıldı ama sonra frekans giremedim.Yani manuel aramada ekle bölümü çalışmıyor.bir tek değiştir ve sil çalışıyor.02/05/ yazılımın attım süper çalıştı.Gene frekans giremedim.06/05/ güncel emu *** attım ilk başta çalıştı sonra 10.873 frekansına gelince dondu.yani receverdan ve kumandadan hiç bir işlem yapamadım.fişi defalarca çektim çıkardım ,gene olmadı orda kaldı.Sonra fişi taktım recever açılınca sayfa arama tuşuna bastım ve o frekanstan kaçtı.Tabii bunu çabuk çabuk yaptım.Yani her bişey yüklememde rcever hastalanıyor.Kısaca benim recever çaktırmadan gidiyo mu ne?AAA bu arada en önemli kanallar baby tv,basketboll kanalları,e2,belgesel kanallarıı.Bunlar sabit kalamaz mı?National geograpic de seyratmak istiyoruz ama olmuyor?Saygılar....

mach1
06-05-2007, 20:50
O yazılımlar verildii gün çöktüler düzgün çalışmıyor tpsi au yapamıyorlar yapsada sorunlu çalışıyorlar...Emu ****** günlük değişen ****** için diğer paketler hispesat d+ cabo vsler için veriliyor günlük olarak değiştikçe atılacak

elifee
07-05-2007, 00:03
Tamam anladım ,yapsalarda düzgün çalışmıyorlar da peki bundan önce çıkan yazılımı yüklediğimde 20/03/ tü heralde ondada frekans ekleme fonksiyonum çalışmıyor.O neden ?Ben yazılımı yüklemeden önce deneme yapmak için kanal listemi upload ettim sonra forumda başka bir kanal listesi gördüm onu yanlışlıkla yükledim.Peki biz bu 02/07/ yazılımı napıcağız?YÜklü.Ben daha hemen yükledim.Çöktü uyarısını yükledikten sonra gördüm.Bunu düzeltmek için yeni yazılımı mı bekliyim yada eski yazılımı tekrar mı yükliyim?????Donma bir düzgün çalışıyor ,bir çalışmıyor..Bende soru bitmez.Sevgi ve saygılarımla.:confused: