• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

konular hak.

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • konular hak.

    sevgili mod ve admin arkadaşlar;
    forumu biraz seyir ettim ve birçok mesajlar ve konular gördüm.konuların bir çoğu, modlar ve adminler tarafından sabitlenmiş ve sabitlendiği içinde gereksiz bir çok miyadı dolmuş mesajlar var bununla birlikte verilen başlıklar adı altında ise bir çok gereksiz konu açılmış sizlerden ricam her admin veya mod arkadaşlarımız ilgili oldukları kendi bölümünde bu konuları ve mesajları biraz eleğe vursalar nasıl olur acaba göze daha hoş hitab olmazmı ve bi araştırmacı olarak bakarsaksa herhangi bi konu üzerinde dolaşan arkadaşımız hem yazılanları hemde aradığını daha çabul bulmazmı acaba ne dersiniz ??
    SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR...
    HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR...
    AMA İLK ÖNCE BAKARIM...
    LAFMI DİYE...
    SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM...
    ADAMMI DİYE...!!!




  • #2

    Mümkün mertebede takip etmeye çalışıyoruz ancak dediğiniz gibi bu tipte durumlar olabiliyor. Sizlerin de bu şekilde gözüne çarpan, müdahale edilmesi gereken konu veya mesajları bildirebilir ve düzenlenmesini sağlayabilirsiniz. Hassasiyetiniz için teşekkürler..

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X