Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : next 9000 ultra pvr de modül sorunu

husnuler03
26-03-2007, 17:46
next 9000 ultra pvr cihazıma sky modülü ( 1. veya 2. slot farketmiyor ) taktığımda XXX kanalı 1-2 saniye donuk olarak gösteriyor,kararıyor... sonrasında uydunun tüm emu ve slotları kilitleniyor. takılan modülü sürekli olarak tanımlanıyor yazıyor, ve hiç bir şifreli kanalı açmıyor. acaba modülümden mi yoksa uydu cihazımdan mı kaynaklanıyor. gerçi modül başka cihazda sorunsuz çalışıyor... modülün eski yazılımlarları ile düzelir mi ?

sampiyon
26-03-2007, 17:52
next 9000 ultra pvr cihazıma sky modülü ( 1. veya 2. slot farketmiyor ) taktığımda XXX kanalı 1-2 saniye donuk olarak gösteriyor,kararıyor... sonrasında uydunun tüm emu ve slotları kilitleniyor. takılan modülü sürekli olarak tanımlanıyor yazıyor, ve hiç bir şifreli kanalı açmıyor. acaba modülümden mi yoksa uydu cihazımdan mı kaynaklanıyor. gerçi modül başka cihazda sorunsuz çalışıyor... modülün eski yazılımlarları ile düzelir mi ?

ultrada hem dragon ve mavi zeta sorunsuz çalışıyorlar dragon üst sol zeta alt sotta takılı saygılar

mach1
26-03-2007, 18:28
Modul menusunde single track multi var onları dene...

husnuler03
26-03-2007, 18:59
Modul menusunde single track multi var onları dene...

hocam hepsini denedim.... 1 kere taktımı cihaz kilitleniyor. arkadan kapa aç yapıyorum.

digital47
26-10-2008, 18:40
HUSNULER03 arkadaşım doğru söylüyor aynı cihaz var bende malesef yüklemediğim yazılım kalmadı aynı sorunu yaşıyorum hatta irdeto2 kartı getirdim gömülü modülle çalıştırdım çalışmadı sky modül le taktım çalışmadı dt kartı getirdim orj modülünüde taktım yani anlayacağınız ne yaptıysam çalıştıramadım ama başka cihaza takıyorum saat gibi çalışıyor yani demek oluyorki programdan kaynaklanan bişey fabrikaya tel ve mail attım bi cevap alamadım bu konuda yardımcı olacak kimse varsa şimdiden tşk ederim saygılarımla...