Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Xml.menu Ipk *** Update Eklendi
ipk dosyasının zipini açın ftp ile var/tmp klasörüne atın extralardan TDTurkey Toys menuden yeşil tuş ile ipkyı manuel kurun sonra extralarda td more menuye girin Td *** işlemleri menusunu görürsünüz *** listelerini güncelle yapın ve *** dosyası yükleyi seçin *** dosyası üzerinde ok lerseniz bugünkü *** dosyası verdiğim cihazınıza kurulur otomatik olarak..
Thanks to Fello
crazyturk 15-03-2007, 23:17 Emeği geçen herkese teşekkürler.
blacks07 16-03-2007, 00:26 dvb için mi bu acaba?
crazyturk 16-03-2007, 00:42 dvb için mi bu acaba?
Triple Dragon için
2 farklı dosya gelir menuye ******* update ederken
Mach1_****_150307.zip
TripleDragon_TPS_bin_150307.zip
Mach1 **** evocamd-mgcamd-newcamd-gbox-camd3 için güncel ******* içerir
Diğer dosya sadece evo ve mgcamd için tps.bin dosyasıdır
2 farklı dosya gelir menuye ******* update ederken
Mach1_****_150307.zip
TripleDragon_TPS_bin_150307.zip
Mach1 **** evocamd-mgcamd-newcamd-gbox-camd3 için güncel ******* içerir
Diğer dosya sadece evo ve mgcamd için tps.bin dosyasıdır
hocam ******* güncelleme yaparken kullandığımız emuya göre *** indirme şansımız olsa daha iyi olurdu mesala sin's *** bundleda olduğu gibi veya softcam.*** üçüncü bir seçenek olarak sunabilirmisiniz. var bölümünü fazla şişirmek istemediğimden. Saygılar
*** Listelerini güncelle.:)
İstediğini seç kursun xml menude
Mach1_****_170307.zip
TripleDragon_TPS_bin_170307.zip
Mgcamd_****_170307.zip
Evocamd_****_170307.zip
Gbox_****_170307.zip
Camd3_****_170307.zip
Newcamd_****_170307.zip
hocam insanın derdinden çok iyi anlıyorsunuz binlerce teşekkür
hocam çok olduğumu düşünebilirsiniz ama benim bir derdim daha var. mgcamd emusunu kullanıyorum bu sebeple beni sofcam.*** dosyası ilgilendiriyor. 16 derecedeki nat.geo kanallarının keylerini biss keylerin en başına yazdığımız taktirde almanca olanıda seyretme şansımız oluyor şu andaki konumunda diğer biss keylerle çakıştığını tahmin ediyorum. dosya bu şekilde düzenlenerek sunulabilirmi? şimdiden teşekkürler
Güncelle netten mgcamd keylerini çalışır şimdi :)
levent67 18-03-2007, 00:05 mach1 hocam td'ye yapmış olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ederim.saygılar.
hocam bir harikasın işte şimdi çok süper oldu binlerce teşekkür
1- önce kumanda ile tdmore menüden ipk paketi kaldıra gelip eski xlm menü yü kaldırın.
2- zipi açıp xmlmenu_1.05.ipk yı tmp altına gönderiniz 755 e gerek yok.
3- sonra kumanda ile kırmızı+eject yapıp yenisi kurabilirsiniz.
4- Kırmızı+stop ile cihazı reboot edin.
Altyazı düzeltildi
1- önce kumanda ile tdmore menüden ipk paketi kaldıra gelip eski xlm menü yü kaldırın.
2- zipi açıp xmlmenu_1.05.ipk yı tmp altına gönderiniz 755 e gerek yok.
3- sonra kumanda ile kırmızı+eject yapıp yenisi kurabilirsiniz.
4- Kırmızı+stop ile cihazı reboot edin.
Can someone translate it in english or dutch?
Regards spikes
1- first get rid of the older xml menu with remote. go to "ipk kaldır"- (meaning remove ipk) on OSD.
2- unzip and send xmlmenu_1.05.ipk to tmp, no need to chmod 755
3- press red+eject buttons on the remote
4-reboot with red+stop buttons
turkish subtitles-(altyazı) are updated
regards
Altyazılar tekrar aktif olmuş TDmore menuden Ipk işlemlerine girin listeyi güncelleyin pluginlerden xmlmenu1.06.ipk yı kurun reboot edin cihazı sonra altyazılar tekrar aktif olur..
Manuelş kurmak isteyenler için
karadagli1 15-04-2007, 01:47 usta : aynısını yaptım ama bi türlü altyazı türkçe olmadı eksik birşeymi yaptım acaba yardımcı olursan sevinirim
saygılar
Türkçe olmadı derken kastettiğin nedir hangi film oynuyorsa kanallarda xml menuden varmı diye film listesini güncelleyeceksin listeden filmi bulacaksın varsa indireceksin sonra extras menusunden drtici başlatıp film başladığında altyazısını seçeceksin ve türkçe altyazı çalışacak...
|