eaglepaw
15-03-2007, 02:06
Arkadaşlar BenDe Bugn Bir Hata Yapıp DM 7020 Aldım http://www.turkeyforum.com/satforum/images/smilies/biggrin.gif http://www.turkeyforum.com/satforum/images/smilies/biggrin.gif
yawaş yawaş kurcalamaya başladım ama kafama takılan ilk sorun
bende iki tane sabit anten war (turksat vede hispasat)
ayrıca bir tanede 150cm lik motorlu anten war
önceden Next 8000xcam de VBOX ile sorunsuz kullanoıyordum
acaba şimdi ben Dreamde Bu sistemimi aynı anda nasıl kullanabilirim yada
kullanabilirmiyim ? ?
>>mesut bey<<
15-03-2007, 02:33
kullanman lazım prof cihaz nede olsa bendede seninki gibi sistem var diseqsiwich ile brleştirdim sonra vbox'a girdim oradanda cihaza uyduları da tanıttım hangi uyduya gelirsem dönüyo türksat bende sabit hemen görüntü alabiliyom kurcala bulursun zannedersem uzman ayarlardan gidecen....
eaglepaw
15-03-2007, 15:40
Hayırlı olsun eagle ;)
saolasn taso darısı başına ;)
saolasn taso darısı başına ;)
Sağol ben almayayayım ne o öyle sharing maring ben uğraşamam öyle. Ben böyle iyiyim. :ters:
civannuri
15-03-2007, 16:38
@eaglepaw arkadaşım cihazın hayırlı olsun iyi günlerde kullan.Umarım cihazın bütün hünerlerini öğrenirsin.Uzman kullanıcılar için diye yanaşmıyorum cihaza.Kolay gelsin.
kenan_citak
15-03-2007, 21:44
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.....
Hayırlı olsun eaglepaw güle güle kullan
jerkan50
15-03-2007, 23:44
en basiti olarak motor olani dsegcde 1 takarsiniz sabit antenlerinizi ise 2-3-4vs. takabilirsiniz bunun için cihazda yapmaniz gereken motorla izleyeceginiz uydularin dsegc 0 olacak diger sabit anteniniz ise (örn:dsegc 2 de ise) cihazda1 yapacaksiniz
jerkan50
15-03-2007, 23:45
cıhaz hayırlı olsun pencereden aşağı atmada...
SEVMEK46
11-04-2007, 19:09
Hayırlı olsun ;) iyi seyirler ;)
eaglepaw
11-04-2007, 19:25
tşkler saoln arkadaşlar
cihazda bir sorun yok :D
kanalları kurcalamaya dewam daha doğrusu cihazı kurcalamaya :D
tşkler saoln arkadaşlar
cihazda bir sorun yok :D
kanalları kurcalamaya dewam daha doğrusu cihazı kurcalamaya :D
Demekki sizde dreambox ailesine katıldınız konuyu yeni gördüm gerçi konu açılalı ve cihazı alalı bir ay olacak sanırım :)
Neyse uzun lafın kısası hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim.Bol sharingli günler dilerim.
eaglepaw
11-04-2007, 23:42
Demekki sizde dreambox ailesine katıldınız konuyu yeni gördüm gerçi konu açılalı ve cihazı alalı bir ay olacak sanırım :)
Neyse uzun lafın kısası hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim.Bol sharingli günler dilerim.
tşkler saolasın :mzk::mzk:
SEVMEK46
12-04-2007, 13:45
@Tmr usta sen var ya Hızır gibi yetiştin ,ah keşke olsada şöyle bir freee server okutsak cihaza hiç fena olmaz ;):ters:
satwalker
02-05-2007, 16:20
hayırlı olsun arkadaşım bende cihazı ilk aldığımda bayağı zorlanmıştım ama şimdi öğrendik sorun falanda kalmadı sende tez zamanda alışırsın.
saygılarımla.
mehmetparlatan
02-05-2007, 18:04
hayırlı olsun. bende ufattan bir giriş yaptım hayırlısı dm 500 ile.