Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Arçelik 550 DCI ya nasıl yazılım ve softcam nasıl yüklenir?


yalnizca1
12-03-2007, 20:05
Arkadaşlar,

Arçelik 550 DCI ya yazılım ve softcam yüklemek istiyorum. Detaylı anlatım bulamadım . yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar

cuska
04-08-2007, 10:36
yokmu yardımıcı olacak arkadaş.. 550 ler için yazılım ve kanal bilgileri nasıl yenilenir pc den... saygılar...

mpl
04-08-2007, 12:43
Buradan (http://89.149.202.64/index.php?&direction=0&order=&directory=RECEIVER_SOFTWARE/ARCELIK) gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz...

mutombo
06-08-2007, 13:01
beko 520 & 550 cihazlar emu yonunden sorunlu..