Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : neta nx100s yazılımı


takdogan
02-03-2007, 09:39
dun neta ns100s (fta) uydu alıcısı aldım bununla ilgili bu bolumde herhangi bir yazılım yada softkey bulamadım sanırım cihazın isimi burada farklı bir şekılde anılıyor emu'yu aktıf etme tuşu-cihaz yazılımı gibi bilgileri hangi başlık altında bulabilirim.? neta nx100s diye bir başlık göremedim.ilgili bolum neresidir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler

levo70
02-03-2007, 10:42
dun neta ns100s (fta) uydu alıcısı aldım bununla ilgili bu bolumde herhangi bir yazılım yada softkey bulamadım sanırım cihazın isimi burada farklı bir şekılde anılıyor emu'yu aktıf etme tuşu-cihaz yazılımı gibi bilgileri hangi başlık altında bulabilirim.? neta nx100s diye bir başlık göremedim.ilgili bolum neresidir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler

en son yazılım indirr tps au (http://http://files.to/get/382121/6689/nxq5.50.rar)


softcam de bu (http://http://files.to/get/382120/47941/SoftCam.rar)


tps auto olabilmesi için

fransa 5 kanalına gelip o+txt yap

takdogan
02-03-2007, 11:35
teşekkurler levo70 dostum bu iyiliğini torunlarımada anlatacağım..:)

takdogan
02-03-2007, 11:36
levo sunucu bulunamıyor mesajı alıyorum sanırım link ölü bi kontrol edersen sevinirim yada bi link verirsen iyi olur ...:confused: :cuara:

levo70
02-03-2007, 11:57
bi saniye

levo70
02-03-2007, 12:01
teşekkürler dostum kusura bakma sabah link çalışıyordu başka yerden upload ettim dosyayı yazılım ve softcam bir dosyada kolay gelsin


inndir (http://dosyam.net/?id=0bupvo)

takdogan
02-03-2007, 13:03
teşekkurler levo70 dostum bu arada bana pm olarak indiridğin sitenin adresini atarsan memnun olurum en azında güncel olarak takip etmem için gerekli olacak sağol...

takdogan
02-03-2007, 13:07
levo dostum gerek kalmadı softkey'in içinden adresi aldım :) tekrar teşekkurler

didimelektronik
02-03-2007, 13:28
0-sat tuşlarını kullanarak key bölümüne geçe bilirsin..

takdogan
02-03-2007, 16:09
yardımın için teşekkurler didimelektronik

yakup yahya
29-10-2008, 14:06
neta 1040s D+CI cihazım var kanalları güncellemiyo bilenlerden yardım