Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : acil yardım next ye 2005 dci


herodot
25-02-2007, 00:24
elimde bu cihaz var ama hangi yazılımı ne ile atacağım ve baktığım kadarıyla softcamını göremedim varsa da softcamı ne ile atıyoruz???bilgiler:

next ye 2005 dci rcv 2004070011949

>>mesut bey<<
25-02-2007, 00:45
elimde bu cihaz var ama hangi yazılımı ne ile atacağım ve baktığım kadarıyla softcamını göremedim varsa da softcamı ne ile atıyoruz???bilgiler:

next ye 2005 dci rcv 2004070011949
abisi sistem bilgisine gir buraya hw sini yaz sana yardımcı olalım birde sana kke proğramı kurulacak pc ye güncel kke dosyasını atacaksın keyleri atmış olursun ....ama önce şu HW:? si kaç buraya bi yaz...

herodot
25-02-2007, 01:12
tamam abi yarın öğle civarları yazarım ilgilenirseniz sevinirim..

saygılar efendim...

herodot
25-02-2007, 01:43
model:AT-7011DCİZ

info:10.05.21-D280

S/W:V.02.00.07

H/W:V12.01.A5

loader:V2.1.9v4

C.A:2.2.4

acele cevap üstad...

>>mesut bey<<
25-02-2007, 01:56
model:AT-7011DCİZ

info:10.05.21-D280

S/W:V.02.00.07

H/W:V12.01.A5

loader:V2.1.9v4

C.A:2.2.4

acele cevap üstad...
kusura bakma unuttum seni istersen sana suny yazılımı atalım veya kaon veya next 2005 hangini istersin...

herodot
25-02-2007, 01:58
abi hangisi iyiyse onu yapalım bu gece tps softcamı da lazım seyretmek istiyorum.

saygılar...

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:02
abi hangisi iyiyse onu yapalım bu gece tps softcamı da lazım seyretmek istiyorum.

saygılar...
abisi bekle sana linkler bulim buraya kopi yapam bekle...

herodot
25-02-2007, 02:04
okey abi bekliyorum.

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:18
AT-7010DCIZ_HW-12.01.A5_Fech-061117.zip (http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=14710&d=1163844249)
yukarıdaki yazılımın..
Kup230 Engineer Patched.rar (http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=11696&d=1154116324)
yukarıdaki yazılım yükleme loaderin...
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=25163
yakaridaki sayfadaki proğramdownloada tıkla indir pc ye kur ve restart at gelki proğram çalışsın...
kke softcam (http://www.silifke.org/gituydu.asp?id=4)
yakaridakide güncel softcam...

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:19
birde cihazını fişten çıkar tekrar takarken loaderi kaç yazıyor bana yaz 6.19 mu yoksa 2.19 mu bekliyom...

herodot
25-02-2007, 02:23
ok abi bunları attıktan sonra yazarım...

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:25
ok abi bunları attıktan sonra yazarım...
tps au yazılımdır yazılımı veren arkadaş böğle yazmış bekliyorum sonucu...

herodot
25-02-2007, 02:25
2.19 yazıyor.

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:28
2.19 yazıyor.
yazılımı almazsa bi kuru kafa atarsın ama sende kuru kafa atılmış dediğim gibi yazılımı almazsa atarsın devam.... ;)

herodot
25-02-2007, 02:31
abi linkleri sıralı olarak mı yükleyelim yani ben üçüncü linki anlamadım doğrusu.

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:36
abi linkleri sıralı olarak mı yükleyelim yani ben üçüncü linki anlamadım doğrusu.
üçüncü linki yeni sayfa aç de orada resim var nasıl yapılacağı ile ilgili resimlerin altındada proğram download var ona tıkla pc ye indir ve kur ileri >ileri de kurduktan sonra pc ye restart at gel bu proğram key yüklemek içindir ...

herodot
25-02-2007, 02:40
verdiğin softcam bu gecenin mi ve ne ile atacağım?

herodot
25-02-2007, 02:46
yazılıma eski versiyon diyor yazılımı kabul etmiyor

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:47
yazılıma eski versiyon diyor yazılımı kabul etmiyor
önce kuru kafa yükle sonra yazılım...

herodot
25-02-2007, 02:51
kuru kafa nerde abi???

>>mesut bey<<
25-02-2007, 02:54
kuru kafa nerde abi???
burada >> click (http://dosyam.net/?id=pg4ns2) <<

herodot
25-02-2007, 03:01
com 1 i tıkladım ama değişen bişey yok nasıl yükleniyor bu kurukafa abi ya?

>>mesut bey<<
25-02-2007, 03:03
com 1 i tıkladım ama değişen bişey yok nasıl yükleniyor bu kurukafa abi ya?
abisi biliyom demişin ya bende yazmadım ne edim :kiskis: cihazı fişten çek kuru kafaya tıkla fişi tak cihaz açılana kadar bekle tamamdır..

herodot
25-02-2007, 03:06
kuru kafayı attım ama yazılımı yine almıyor abi ya...

>>mesut bey<<
25-02-2007, 03:11
kuru kafayı attım ama yazılımı yine almıyor abi ya...
elinde hangi loaderler var 240 gönderem msn ye gel abisi sonucu sonra burada yazarız daha çabuk yapalım uykun geldi valla ... bekliyom..

>>mesut bey<<
25-02-2007, 03:45
arkadaşla yazılımı yükledik ama sitede kup 240 yok acaba benmi görmedim upload yapalım siteye saygılarımla....

mertcik
25-02-2007, 04:24
ab saygılar emeğin için tekrar yazılımı yuklemenize sevindim.:D

herodot
26-02-2007, 15:58
ya arkadaşlar eve gittim baktım tpsler çözülmedi ya acaba envidoda hata mı yaptım...