Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : D Smart Multİvİzyon Lari Da Verecek

f47xfenerli
19-02-2007, 22:04
bizat bayi den aldim haberi onada D SMART tan mail gelmiş müşterilerinize multi lerin olduğunu söyleyin demiş 10 gün içinde multivizyon lar dönüşümlü türkçe düblaj da olacakmış

>>mesut bey<<
19-02-2007, 22:38
bizat bayi den aldim haberi onada D SMART tan mail gelmiş müşterilerinize multi lerin olduğunu söyleyin demiş 10 gün içinde multivizyon lar dönüşümlü türkçe düblaj da olacakmış
halil kardeşim bu gerçektende doğrumu yüksele gelen mailimi söylüyorsun yoksa...

f47xfenerli
19-02-2007, 22:46
halil kardeşim bu gerçektende doğrumu yüksele gelen mailimi söylüyorsun yoksa...

evet mesut bazı arkadaşlar inanmadı ama konunun kaynağı D SMART selametle:byeeee:

>>mesut bey<<
19-02-2007, 22:49
evet mesut bazı arkadaşlar inanmadı ama konunun kaynağı D SMART selametle:byeeee:
ben sky italy'de gelecek diye duydum peki bu doğrumu ben pek inanmıyorum.. ama...

f47xfenerli
19-02-2007, 22:54
ben sky italy'de gelecek diye duydum peki bu doğrumu ben pek inanmıyorum.. ama...

onu bende duydum mesut ama kaynak sağlam değil dostum

>>mesut bey<<
19-02-2007, 22:57
onu bende duydum mesut ama kaynak sağlam değil dostum
bilgi için teşşekkürler halil...

mydonese
20-02-2007, 10:32
arkadaşlar adamların dedikleri bu kanallara dsmart cihazı üzerinden abonelik yapma olanagı sağlanabileceği hepsi bu kadar nds firması ile baglantısı olduğu için

dünyanın en önemli ve bu güne kadar kırılmamış nds sisteminde bu işin illegal olarak beklenmesi bunu söylüyen kişilerin sadece ya cahilliklerini yada ürünü satmak için müşteriyi kandırmasıyla alakalıdır arkadaşlar bu kanalların yıllık abonelikleri aşırı derece pahalıdır bunları yasal olarak belej vermeleride imkansızdır bence cihazı almadan önce aldığınız bayinin ne kadar sallayp sallamadıgına dıkkat edin ve dürüst bir yerden alın kolay gelsin

lynch
20-02-2007, 11:12

boyle birsey yok arkadaşlar ama anlastıkları kanallar var. vizyona girmiş filimleri6 ile 8 hafta ıcınde dsmart larda yayınlayacaklar konturlu bir sekilde bu sistemede gecmeler nerden baksanızı 10 ayı alır. sanırım bayii biraz abartmıs işi sanırım.multi vızyonlar d smart gecmeyecektır.

hasankeskinkurt
20-02-2007, 19:33
gelmesı bizimicin daha iyi hıc olmasa kalıtelı flım izleme şansimizolur

spartakus35
20-02-2007, 22:09
Mydonese ve Lynch arkadaşlarım olaya daha objektif bakmışlar, onlara katılıyorum. Bir kere Multilerin yakın bir zamanda D-Smart'a geçmesi imkansız gibi birşey. Multilerde gösterimi yapılan filmlerin Türkçe dublajla sunulması aylar alır. Ha diyeceksiniz ki, bu tür hazırlıklar aylar öncesinden başlamıştır, o da mümkün değil, mutlaka duyulur ya da duyrulurdu. Kaldı ki, paket içindeki gece yarısı yayınlanan malum filmlere de kültürümüz, ahlaki değerlerimiz, yasalarımız ve siyasi dayatmalar izin vermez...

Sky İtaly'ya gelince o birazcık mümkün gibi, ancak tüm paketler değil de önemli bazı kanalları verirler diye düşünüyorum. Zira yukarıda arkadaşlarımın abartılı olarak bahsettiği Multi ve Sky'lar ın verilmesi D-Smart'ın maliyetini bir hayli artırır. DT gibi zorlu bir rakibi varken piyasaya ilk defa çıkan yeni bir oluşum, maliyetlerini aşağıda tutmalı ve düşük bir fiatla kamuoyunda benimsenmelidir. Yoksa digital dünyada Sansuı Free gibi ikinci bir büyük yenilgi alırlar...

kocak_1151
22-02-2007, 19:30
Mydonese ve Lynch arkadaşlarım olaya daha objektif bakmışlar, onlara katılıyorum. Bir kere Multilerin yakın bir zamanda D-Smart'a geçmesi imkansız gibi birşey. Multilerde gösterimi yapılan filmlerin Türkçe dublajla sunulması aylar alır. Ha diyeceksiniz ki, bu tür hazırlıklar aylar öncesinden başlamıştır, o da mümkün değil, mutlaka duyulur ya da duyrulurdu. Kaldı ki, paket içindeki gece yarısı yayınlanan malum filmlere de kültürümüz, ahlaki değerlerimiz, yasalarımız ve siyasi dayatmalar izin vermez...

Sky İtaly'ya gelince o birazcık mümkün gibi, ancak tüm paketler değil de önemli bazı kanalları verirler diye düşünüyorum. Zira yukarıda arkadaşlarımın abartılı olarak bahsettiği Multi ve Sky'lar ın verilmesi D-Smart'ın maliyetini bir hayli artırır. DT gibi zorlu bir rakibi varken piyasaya ilk defa çıkan yeni bir oluşum, maliyetlerini aşağıda tutmalı ve düşük bir fiatla kamuoyunda benimsenmelidir. Yoksa digital dünyada Sansuı Free gibi ikinci bir büyük yenilgi alırlar...

evet sana katılıyorum...

mach1
22-02-2007, 22:36
Multiler zor bencede...

skywalker12xyz
23-02-2007, 03:13
bende sana katılıyorum multiler olmaz gece yarısından dolayı dt deki erotik kasnallara bizamanlar müdahale eden rtük bu kanalları hemen kapatır....türkiye avrupa ve amerika gibi o çağdaş özgür düzeye gelemedi gelmezde örf ve kanun meselesi...slmlar....

mertcik
23-02-2007, 03:32
çok zor bir ihtimal..

f47xfenerli
23-02-2007, 04:04
multileri vereceklerini kedileri söyliyor ben değil arkadaşlar seminerlerine giden bi dostum söyladi ve şu an D SMART BAYİLİĞİ GİBİ BİŞEY dediğim arkadaşıma da D SMART mail göndermiş sttiğiniz şüt lere multiler ni de ekleneceğini söyleyin demiş eğer bütün bunlar yalan çıkarsa bı sansui faciası daha geliyor demektir çünkü kaynak bizat D SMART eğer yalan çıkarsa haber buda demek oluyorki bunlar insanları gene tongaya getirecek benim fikrimce

serdar17
23-02-2007, 09:55
bu gibi çalışmalar olsa ve gelecek kanallar bu denli revaştqa olan paketler olsa sizce d-smart bir dakika yerinde reklam yapmadan dururmu? bunu ilk önce kendinize sorun daha sonra yazın derim .ama olmasını dilerim çünki bu tip paketler satışı patlatır ..

lord1
23-02-2007, 14:37
elinizde güzel bi uydu cihazınız varsa yazılım ve emu ile multiler,tps ler belgesel kanalları spor kanalları herşeyi izliyorsun.bide buna modül alırsın ligtv yi izlersin.3-4 kanal için d-smart alıp 300ytl vermeye değmez.ayrıca multileride alacağını düşünemiyorum bile.onların sansuı free sini biliyorum.buda bi cihazlarını satma aldatmacası.

EKSELANSS
23-02-2007, 14:46
doğan grubunu işi gücü yalan ve aldatmaca.

tecmanlee
23-02-2007, 16:41
Multiler ***** yayında yapıyor rtük 1 günde kapatır dijitürk'ün başı erotik yayınlardan bile baya bir ağrımıştı.

ibrahim_aslan_66
25-02-2007, 20:10
adamlar resmen sallamis

kubis
26-02-2007, 23:23
multileri bilmem ama private spice veya o tur malum bir kanal vereceğiz lafını bende satıcılardan duydum....pek inanasım gelmedi açıkçası...:nebileyim

simirnof
27-02-2007, 00:56
en iyisi beklemek zaten yapacak bir şeyde yok gibi.
saygılar

bahtiyar
27-02-2007, 01:06
arkadaşlar kusura bakmayın ama bunların piyasayı kızıştırıyoelar duydum kadarıyla multiler zten başka bir yayın kuruluşuna satıldı galiba biara internete okudum biriki ay içindede kapanacakmış zanedersem

dijitalci
27-02-2007, 07:53
arkadaşlar kusura bakmayın ama bunların piyasayı kızıştırıyoelar duydum kadarıyla multiler zten başka bir yayın kuruluşuna satıldı galiba biara internete okudum biriki ay içindede kapanacakmış zanedersem

Evet arkadaşım adamlar kendilerini görücüye çıkarmaya çalışıyorlar her şeyi
zaman gösterecek yalnız küçük bir hatırlatma: TPS paketi kapanmıyor sadece
zamanı geldiğinde ASTRA uydusuna geçecekler...:tr:

Tmr
04-03-2007, 17:35
Öyle bir şey şuan için gündemde değil bizim satıcılarımız yanlış anlamasınlar sağolsun saf insanlara şu kanalı açıcak yok şu paket gelicek gibi abartta abarta uydurmalar yapıyorlar.Ve konuyu fazla uzatmanın anlamı yok.

Konu Kapatılmıştır !!!