Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : yardımcı olursanız sevinirim


backsreet
18-02-2007, 09:16
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve sizden biraz bilgiler edinmek istiyorum fazla arama yapamadım sitede belki sordugum soruların cevapları vardır burda belki alma bana yardımcı olacagınızı sanıyorum arkadaşlar ben daha yeni next ye 2000 cıs super plus aldım ama emu açtıgımda hiç bir sifreli kalanı açmıyor sanırım keyler eski yeni key dosyası atmak lazım ama cesaret edemiyorum bu benim ilk göz agrım :kiskis: va yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum size sorum bana acemilerin yazılım ve key gibi dosyalırı atmak çok zordur yanlış bir işlem yaptılırsam receverı çöpe at diyorlar bu ne kadar dogru? yazılım ve key atmak gerçekten bu kadar zormu ben acemiyim biriniz bana yardımcı olurmu acaba ben buraya msn adresimi yazsam bana oradan veya buradan mı yardımcı olursunuz daha sormka istedigim çok şey var birde yazılımları illaha pcden mi atmam lazım yoksa usb atabilirmiyim cevaplarınızı belkiyorum şimdiden ilginiz için teşekkür ederim sağolun

mach1
18-02-2007, 09:34
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=8893
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=14828
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=8879
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=21996

backsreet
18-02-2007, 10:08
hocam teşekkür ederim öncelikle hocam sıkacam belki seni onun içinde teşekkür ederim bu arada adım kadir hocam endişemi anlamışındır bu okadar kortucu bir olay deyil dimi bir şey soracam hocam yazılım eski olsa bile ben sadece key atsam yeni key atmak istesem çalışır mı yoksa yazılım versiyonu birbirini tutmasını lazım

mach1
18-02-2007, 10:14
3 snlik iş hiçbirşey olmaz key zaten softcam ya gider ayarlarını düzgün yaparsan yada gitmez ..Eski yazılımda isen çok tps hotbird açamazsın diğer paketler hispesat vs açılır keylerle atarsan cihazın yazılımı güncellersen tps te açar...
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=25996
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=8892
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=14826

backsreet
18-02-2007, 10:30
peki hocam bu yazılım programını nerden bulup indircem yoksa receverın içindemi var yazılım yükleme programı birde com rs 232 yerine usbden atabilirmiyim yazılımları?

mach1
18-02-2007, 10:35
Yukarda verdim linklere iyice bak cıs yazılımıda var yükleme programıda usbden atacaksanda
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=22012 burdaki key atma olayına bak aynı şekilde usb içine açılmış olarak zipli değil yazılımıda koyup usb den seçip atabilirsin..

backsreet
18-02-2007, 10:46
hocam yardımların için çokk teşekkür ederim bir problem olursa seni rahatsız etsem bir sorun olmaz dimi bu arada hocam ben sakaryada terminalınde çalışıyorum bir yardımcı olabilecegim bir şey olursa hiç çekinmeden ara yardımcı olma çalışırım

mach1
18-02-2007, 10:58
Takıldığın bir yer olursa sorarsın ok..

backsreet
18-02-2007, 11:03
ok hocam çok sağol herşey için ALLAH RAZI OLSUN

backsreet
18-02-2007, 18:50
hocam merhaba ben güncellemeleri yaptım usb den ama hortbid yavaşlama oldu ne yapmam gerek bu arada keyler hiç aktifleşmedi kanallar açılmıyor bana yardımcı olursanız sevinirim ilginize şimdiden teşekkür ederim

arda 48
18-02-2007, 19:41
bunu yaptınız mı http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=8895
yapmadıysanız emuyu açınız

bigbird
19-02-2007, 21:01
hocam merhaba ben güncellemeleri yaptım usb den ama hortbid yavaşlama oldu ne yapmam gerek bu arada keyler hiç aktifleşmedi kanallar açılmıyor bana yardımcı olursanız sevinirim ilginize şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım sen key bölümünü açmamışsın .aşağıdaki işlemleri yap.bugün verilen cihazınla ilgili softcamı yükle keylerin aktifleşir. kolay gelsin...
1-MENU ye gel
2-CİHAZ BİLGİSİ üzerine gel
3-KIRMIZI TUŞ' a bas
4-1234 yaz okeyle. bu işlemle key menüsünü aktifleştirirsin . kolay gelsin........

zaten arda 48 arkadaşta bu konuyla ilgili forum adresini vermiş.