Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next Emu Dosyaları Hakkında


Sayfalar : [1] 2 3 4 5

mach1
10-02-2007, 23:09
Hala yanlış dosya atıp Tps Absat vs açmadı diyenler yada Tps zaten açmadığı halde cihaza attım açılmadı diyenler var aşağıdakileri okuyun emu keyleri atmadan önce cihazlarınıza
1-8000xcamlarda önce Softcam atılır Superloader ile sadece Absatı açar ondan sonrada Keyfly ile Dat veya Kfy key dosyaları atılır Hispesat ve diğer paketler için

2-9000 tüm seriye 9000 Emukeys dosyası atılır Tps-Absat açar

3-5500-6500-7500 vs serilerinde Keymaker V2.0 ile key dosyası atılarak Tps-Absat ve diğer paketlere bakılır

4-Fmb Ve Inflerde tps açmaz absat aeslerde sığmaz o yüzden 3-4 dosya yapmak gerek eski yazılım için Softcam içinden yoktur açmaz

5-Tps Auto yazılımı atmamış 614c yi yuklememiş arkadaşlar Nextemukeys 614b yi kullansın Tps-Absat açar

6-Tps Auto yazılımını atmış 614c yi Xpluslar Nextxplusemukeys 614c yi kullanacaklar

7-Super Pluslarda Tps Au 110 Yazılımını atmış arkadaşlar Superplus Emu Keys 110 Keylerini kullansınlar Tps Absat açar eski yazılımda olanlar Superplusemu keys 109 dosyasını atsınlar ..

ali_next
10-02-2007, 23:31
saol adaş bu açıklama bizi şupelerden kurtardı...

civannuri
10-02-2007, 23:40
@mach1 her arkadaş xplus ve super plus serilerinde (614c-110) versiyonunu yükseltse veya düşürse sizlerde iki dosya zahmetinden kurtulsanız.Sadece bir öneridir.Saygılar.

digi_ahmet
11-02-2007, 00:22
ya hocam bende next 2000 plus inf cihaaaz var ben buna emu atıyorum hiçbirşey farketmiyo ya bana yardımcı olurmusunuz anlam vereöiyorum.hiç olmadı bi kanal açsın neden böle oluyo acaba bakıyorum emu kısmına bi türlü doğru yazılımı yani emuyu bulamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim

mach1
11-02-2007, 00:45
Cihaz bilgisinden kırmızı 1234 ile emunu aç sonra nextplus emukeys dosyasını at d+ cabo premier srg vsler açar....

nebutv
11-02-2007, 00:48
8-2005/7600/25000 serilerinde Kaon Key Editörü veya Softcam editörü vasıtasıyla güncel key dosyalarını cihazınıza yükliyerek şifresi açılabilen kanalları izleyebilirsiniz.....

degirmenonu
11-02-2007, 20:06
Bilgi için teşekkürler.

özden
11-02-2007, 21:50
Hala yanlış dosya atıp Tps Absat vs açmadı diyenler yada Tps zaten açmadığı halde cihaza attım açılmadı diyenler var aşağıdakileri okuyun emu keyleri atmadan önce cihazlarınıza
1-8000xcamlarda önce Softcam atılır Superloader ile sadece Absatı açar ondan sonrada Keyfly ile Dat veya Kfy key dosyaları atılır Hispesat ve diğer paketler için

2-9000 tüm seriye 9000 Emukeys dosyası atılır Tps-Absat açar

3-5500-6500-7500 vs serilerinde Keymaker V2.0 ile key dosyası atılarak Tps-Absat ve diğer paketlere bakılır

4-Fmb Ve Inflerde tps açmaz absat aeslerde sığmaz o yüzden 3-4 dosya yapmak gerek eski yazılım için Softcam içinden yoktur açmaz

5-Tps Auto yazılımı atmamış 614c yi yuklememiş arkadaşlar Nextemukeys 614b yi kullansın Tps-Absat açar

6-Tps Auto yazılımını atmış 614c yi Xpluslar Nextxplusemukeys 614c yi kullanacaklar

7-Super Pluslarda Tps Au 110 Yazılımını atmış arkadaşlar Superplus Emu Keys 110 Keylerini kullansınlar Tps Absat açar eski yazılımda olanlar Superplusemu keys 109 dosyasını atsınlar ..

ilerki zamanlarda bu maddeler 8,9,10.. vs diye gidecek gibi.................:yazyaz:

cimbomlu
11-02-2007, 22:24
ilerki zamanlarda bu maddeler 8,9,10.. vs diye gidecek gibi.................:yazyaz:

TPS auto yazılımı atanlar , TPS yi seyredebiliyor mu? bu konu neden es gecilmis?

ceyar
11-02-2007, 22:55
bilgi için sağol dostum.

banaberuj
11-02-2007, 22:55
orda yazıyor 6-Tps Auto yazılımını atmış 614c yi Xpluslar Nextxplusemukeys 614c yi kullanacaklar

blacks07
12-02-2007, 00:35
2000 super plus 110 yazılımında tpsler okey günlük keyleri yükle sadece.

mpl
12-02-2007, 11:27
TPS auto yazılımı atanlar , TPS yi seyredebiliyor mu? bu konu neden es gecilmis?

şu an tps au çökmüş durumda şimdilik güncel softcam'lerle izlemeye devam edebilirsiniz...

karabela
12-02-2007, 22:55
iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak. 9000 ultra kullanıyorum.hemen hemen her gün sofcam atıyorum bu sofcamın içinde bütün keyler mevcutmu?yoksa başka key yükleyecekmiyiz? örneğin biss nagra veya cdw

Tasarım
12-02-2007, 22:57
iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak. 9000 ultra kullanıyorum.hemen hemen her gün sofcam atıyorum bu sofcamın içinde bütün keyler mevcutmu?yoksa başka key yükleyecekmiyiz? örneğin biss nagra veya cdw

Şimdilik sadece Bissler yok. Softcam dosyasının içerisinde olduğu halde Editörün Biss keyleri atmaması nedeniyle sadece biss keyler gitmiyor.

arşimed
13-02-2007, 10:46
Herkese Günaydın;
Yukarıda gayet güzel anlatmışsınız ama ben anlamadım:alalal: Cihazım 2000 cx super plus (usbsiz) 203A yüklü 16.12.2006 tarihli. Dünkü Softcamı Eski AES keyli olanı yükledim. Ama kanallar 2 dakika açıldı. Sanırım eski bir satır uydurup açtı. Sabır gösterip cevaplarsanız sevinirim.

Tasarım
13-02-2007, 22:11
Herkese Günaydın;
Yukarıda gayet güzel anlatmışsınız ama ben anlamadım:alalal: Cihazım 2000 cx super plus (usbsiz) 203A yüklü 16.12.2006 tarihli. Dünkü Softcamı Eski AES keyli olanı yükledim. Ama kanallar 2 dakika açıldı. Sanırım eski bir satır uydurup açtı. Sabır gösterip cevaplarsanız sevinirim.

Kullandığın cihazın yazılımı eski, ya yeni yazılımı atacaksınız yada 9000 lere ait olan softcam dosyasını yükleyeceksiniz.

yenisayfa
13-02-2007, 22:57
sayın tasarım dün vermiş olduğunuz nexs 8000 emu dat dosyasını ye 8000x cam plusa yükledim konstand cw bölümündeki kanallar yabancı bir şeyler yazıyor aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Tasarım
13-02-2007, 23:03
sayın tasarım dün vermiş olduğunuz nexs 8000 emu dat dosyasını ye 8000x cam plusa yükledim konstand cw bölümündeki kanallar yabancı bir şeyler yazıyor aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu sorun malesef editörden kaynaklanıyor. Editör cw keyleri desteklemediği için yyyyyyyyyyyyyyy gibi anlamsız ifadeler yazıyor. Eğer cw key girmek istiyorsanız cihazına reset yapmalısınız ancak böyle düzelir o bölüm.

arşimed
14-02-2007, 10:55
Merhaba;
Ustam cihaz nasıl resetlenir?

mpl
14-02-2007, 12:29
Merhaba;
Ustam cihaz nasıl resetlenir?

hangi model cihaz @arşimed...

arşimed
14-02-2007, 13:53
Merhaba;
2000 cx super plus usbsiz yeni yazılım attıktan sonra resetlenmeli diye anladım da
Usta bu arada site ulaşımı kesintiye uğruyor mu yoksa problem benim bağlantımda mı?

mach1
14-02-2007, 14:04
Telekom dns sorunu bazen açılmayabiliyor evet site.

Burkay51
15-02-2007, 11:27
Arkadaşlar next emulation bölümünde verilen dosyalarda tps-absat ok yazıyor. Fakat günlük softcami yüklediğimde sadece ABSat ları seyredebiliyorum. Receiveir ımda 9 Eylül yazılımı yüklü. Sorun yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba. Teşekkürler.

Tasarım
15-02-2007, 11:32
Arkadaşlar next emulation bölümünde verilen dosyalarda tps-absat ok yazıyor. Fakat günlük softcami yüklediğimde sadece ABSat ları seyredebiliyorum. Receiveir ımda 9 Eylül yazılımı yüklü. Sorun yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba. Teşekkürler.

8000 lerde Tps in olmadığını herkes biliyor. Oradaki yazı 2000, 5000 ve 9000 serisi için yazılıyor.

mach1
15-02-2007, 14:31
Arkadaşlar next emulation bölümünde verilen dosyalarda tps-absat ok yazıyor. Fakat günlük softcami yüklediğimde sadece ABSat ları seyredebiliyorum. Receiveir ımda 9 Eylül yazılımı yüklü. Sorun yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba. Teşekkürler.
1. sayfada 1. maddede ne yazıyor ?

xcamplus
17-02-2007, 19:07
next 8000 xcam plus pcm 1725 kullanıyorum.
forumda söylenildiği gibi, önce softcam yüklüyorum.
sonra, dat veya kyf dosyasını yüklüyorum.
kanalları açtığımda EAS key AUTO UPDATİNG YAZIYOR. kanalı açmıyor.
yardımcı olabilecek, veya fikir verebilecek arkadaşlara
şimdiden teşekkür ediyorum.
bu arada makinanın EMU aktiftir. son 08.09.2006 yazılımı yüklüdür.

mach1
17-02-2007, 19:13
Absatta bekle açar tps değil...

Tasarım
17-02-2007, 22:28
next 8000 xcam plus pcm 1725 kullanıyorum.
forumda söylenildiği gibi, önce softcam yüklüyorum.
sonra, dat veya kyf dosyasını yüklüyorum.
kanalları açtığımda EAS key AUTO UPDATİNG YAZIYOR. kanalı açmıyor.
yardımcı olabilecek, veya fikir verebilecek arkadaşlara
şimdiden teşekkür ediyorum.
bu arada makinanın EMU aktiftir. son 08.09.2006 yazılımı yüklüdür.

8000 lerde sadece Absat açar günlük softcam dosyasıyla. Absat kanallarının üzerinde biraz bekleyince açar.

jungwolf
17-02-2007, 22:36
hergün yeni softcam mı yükleyeceğiz şimdi ustalar..au olayı çöktü mü yine?bu arada ben tps oto update yapıyorum key güncellendi diyor ama görüntü gelmiyor..saygılar[cihazım next ye 2000 super plus)

Tasarım
17-02-2007, 22:42
Auto Update ile açılmıyorsa evet softcam atacaksın.

şükrü
18-02-2007, 13:57
hergün yeni softcam mı yükleyeceğiz şimdi ustalar..au olayı çöktü mü yine?bu arada ben tps oto update yapıyorum key güncellendi diyor ama görüntü gelmiyor..saygılar[cihazım next ye 2000 super plus)

auto çalışıyor arkadaşlar yeşil dugmeyi deneyin

xcamplus
18-02-2007, 19:40
AB SAT akşam 23:30 dan sonra kayboluyor, şifrelerimi değişiyor acaba.

mach1
18-02-2007, 20:12
23.30 da değil sabah 6 ya kadar çalışır aesler...

orkunoglu
19-02-2007, 14:33
dün gece tps ve absat açılmadı gündüz outo yaptırmıştım seyrediliyodu gece bakktım yoktu tekrar outo yaptım olmadı son softcamı yükledim olmadı bu sabah outo yaptım düzelmiş outo yaptı açıldı kanallar acaba gece farklı sistemmi uygulamaya başlıyacaklar anlamadım gitti bu gece tekrar aynı olmaz umarım gece aynısını yaparsa buraya yazarım

muco2000
19-02-2007, 14:40
dün gece tps ve absat açılmadı gündüz outo yaptırmıştım seyrediliyodu gece bakktım yoktu tekrar outo yaptım olmadı son softcamı yükledim olmadı bu sabah outo yaptım düzelmiş outo yaptı açıldı kanallar acaba gece farklı sistemmi uygulamaya başlıyacaklar anlamadım gitti bu gece tekrar aynı olmaz umarım gece aynısını yaparsa buraya yazarım
dünkü soft camda gece 02,ye kadar baktım bir sorun yoktu
günlük softcam,ı attıgın zaman auto yapma keyler siliniyor.

halilak
23-02-2007, 01:04
dün gece tps ve absat açılmadı gündüz outo yaptırmıştım seyrediliyodu gece bakktım yoktu tekrar outo yaptım olmadı son softcamı yükledim olmadı bu sabah outo yaptım düzelmiş outo yaptı açıldı kanallar acaba gece farklı sistemmi uygulamaya başlıyacaklar anlamadım gitti bu gece tekrar aynı olmaz umarım gece aynısını yaparsa buraya yazarım
Şimdi aynı şeyleri bende yaşıyorum...
Pekii... neden oluyor?

-------------------


Next 8000-Cam

mach1
23-02-2007, 01:30
Ne neden oluyor ?

mach1
23-02-2007, 01:31
Absat şu an açık 8000xcamplusta 23.30da gitme filan yok...

ceyar
23-02-2007, 01:47
cihazınızı uzaktan kumadadan kapatıp açın biraz bekleyin geri geliyor.

telci17
13-03-2007, 15:41
next 2000 cıs plus ta reset nasıl yapılıyor öğrenmem mümkünmü acaba.şimdiden teşekkürler.

AggReSSiVe
14-03-2007, 00:34
auto çalışıyor arkadaşlar yeşil dugmeyi deneyin

Bu dediğin yeşil düşme olayı nedir ? Keyleri otomatik kendi falan güncelliyor demeyin :) ...

mach1
14-03-2007, 00:58
next 2000 cıs plus ta reset nasıl yapılıyor öğrenmem mümkünmü acaba.şimdiden teşekkürler.
Menu
Cihaz reset
8503

mach1
14-03-2007, 01:00
Bu dediğin yeşil düşme olayı nedir ? Keyleri otomatik kendi falan güncelliyor demeyin :) ...
Tps üstünde iken yeşil tuşa bas ordan tps otoyu seç au yapar

ZULKUFKARA
14-03-2007, 10:10
mach1 hocam next wave 10000 fta modeli için ne zaman emu key ve yazılım vereceksin şimdiden teşekkürler

Wildermess
14-03-2007, 10:17
hocam süpersin

telci17
14-03-2007, 10:37
Menu
Cihaz reset
8503

saygılar sunuyorum.

özbull
14-03-2007, 17:00
Arkadaşlar bu softcam dosyasıyla emu dosyası arasında bir fark var mıdır?Varsa nedir?Cevap verecek olan arkadaşlara daha şimdiden teşekkürler.

Tasarım
14-03-2007, 17:15
Her cihazın kendine özgün key dosyası var. Siz hangisi için sormuştunuz?? İki çeşit dosyayı sadece 8000 serisi kullanır. Softcam dosyasıyla AES atılır, key dosyası ile diğer Viaccess, Nagra, Seca,vs keyler atılır.

özbull
14-03-2007, 17:42
İyi günler tasarım dostum.Bende 9000xcam ultra var.Ben cihaza, sizin ve mach1 üstadın ''Next Emulation Key Files Mach1&Tasarım Latest''Sayfanızdaki 9000'lerle ilgili vermiş olduğunuz Next9000Softcam...zip'li dosyaları yükleyerek seyrediyorum.Yükleme ve seyetmede bir sorun yok.Verdiğiniz emek ve çalışmalardan dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz.Ancak aynı sayfada Next9000Emukeys...zip olarak da yer alabiliyor dosyalar.O açıdan ,dikkatimi çektiği ve merak ettiğim için sormuştum.İlginiz için teşekkür ederim,sağ olun.

Tasarım
14-03-2007, 17:51
Dosya isimleri farklı olabilir. Ben Softcam olarak hazırlıyorum. mach1 EmuKeys olarak hazırlayıp veriyor.

özbull
14-03-2007, 18:07
İçerik olarak aynı demek ki,teşekkür ederim tasarım esen kal.

anedo
14-03-2007, 19:16
arkadaşlar benim 2000 cı plus makinam var.1 mb lik.Bu cihazların hafızasını artırma ve 2000 x plus yazılım yüklemenin imkanı yok mu?

Tasarım
15-03-2007, 17:46
arkadaşlar benim 2000 cı plus makinam var.1 mb lik.Bu cihazların hafızasını artırma ve 2000 x plus yazılım yüklemenin imkanı yok mu?

Malesef imkan yok dostum :(

soguzar
15-03-2007, 18:06
Softcam dosyasıyla AES atılır, key dosyası ile diğer Viaccess, Nagra, Seca,vs keyler atılır.
bu bilgiden emin miyiz?
ikisi de ayni degil mi?

Tasarım
15-03-2007, 23:19
bu bilgiden emin miyiz?
ikisi de ayni degil mi?

Hayır ikisi farklı şeyler. Ya yazdığımı anlamadınız yada tam olarak okumadınız. Softcamdaki AES Keyler sadece Absat paketi için, *.dat veya *.kfy dosyaları diğer keyler için D+, Cabo, SRG Swiss, Premiere vs vs. ;)

alican983
30-03-2007, 11:45
tasarım hocam 8500 cı lara softcam atılabılıyormu atılıyorsa nasıl atabılırım yardımcı olursanız cok sevınırım calısmalarınızda basarılar dılerım

yenisayfa
30-03-2007, 12:17
sayın tasarım next 8000xcam plus cihazda uyduları taratırken Amos1 04w diye bir uyduda 4 kanal sinyalı buldu frekans 11474 v 27500 kanal isimleri rıksat nessma satlink pr ve mktv satı buldu aceba bu uyduda başka frekanslar varmıdır.

reko
02-04-2007, 14:13
mtv ler gitti galiba...

Tasarım
02-04-2007, 14:36
sayın tasarım next 8000xcam plus cihazda uyduları taratırken Amos1 04w diye bir uyduda 4 kanal sinyalı buldu frekans 11474 v 27500 kanal isimleri rıksat nessma satlink pr ve mktv satı buldu aceba bu uyduda başka frekanslar varmıdır.

Amos uydusu için aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://www.lyngsat.com/amos.html

murtiturti
03-04-2007, 08:18
ewet mtvler bende de açmıyor gitti herhalde.

Tasarım
03-04-2007, 08:31
Burası sorunlarınızı yazma bölümü değil arkadaşlar. Lütfen ilgili alanlarda yazın.

alaattinboy
19-04-2007, 20:42
elerınıze saglık hocam bılgilendirme ıcın tesekkur ederim

dekan
24-04-2007, 15:46
arkadaşlar bende next 9000 ci var cihaza emü key dosyasını atıyorum fakat absatları açamıyorum. nerede yanlış yapıyorum
dosyayı yükledikten sonra başka işlemlerde mi yapmalıyım yardım cı olursanız sevinirim.

tako 2000
24-04-2007, 17:12
arkadaşlar bende next 9000 ci var cihaza emü key dosyasını atıyorum fakat absatları açamıyorum. nerede yanlış yapıyorum
dosyayı yükledikten sonra başka işlemlerde mi yapmalıyım yardım cı olursanız sevinirim.

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=21996

bu linkteki 6.mesajdaki next emukeys 240407.zip li dosyayı cihazına atarsan absat paketini izlersin

maxinett
04-05-2007, 15:21
next cx plus softcam??????????????????????????????????*

uzm@n
04-05-2007, 15:48
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=27991

süper plus olanı yükle

sampiyon
17-05-2007, 15:44
13e nagra2 key glob.inter

--------------------------------------------------------------------------------

Nagra 2 keys for TV Globo Internacional-HotBird - 13°East
11585Mhz-Vertical-27500-3/4
keys for camd3-test with camd3.878b-test 100% ok
1801:00C102:0000000000:B1:3122D1C22907B398DC253FEA 29D03385971FD3DFBBD5235A531959E94C86637847DDE58E6E 8997A411D7031F8AA0CB0A3EBB7C420E043B31F6EADA31100C 2AA0
1801:00C102:0000000000:00:FF5602BA9DC75B7BE2988411 A7F781C7
1801:00C102:0000000000:01:E359A1ADFD5B25013AA73E92 DB7CD60E
1801:00C102:0000000000:E1:03 *** bunları ultraya nasıl gireriz **mach1 hocam ve tasarım hocan bi bakarsanız ***not .tasarım hocam türkey formda özgür arkadaş dragon modül yazılımı yapmış yükledim kanal açıldı hocam inşallah key dosyasıda olur arkadaşlarda bakar saygılar

Tasarım
17-05-2007, 16:32
13e nagra2 key glob.inter

--------------------------------------------------------------------------------

Nagra 2 keys for TV Globo Internacional-HotBird - 13°East
11585Mhz-Vertical-27500-3/4
keys for camd3-test with camd3.878b-test 100% ok
1801:00C102:0000000000:B1:3122D1C22907B398DC253FEA 29D03385971FD3DFBBD5235A531959E94C86637847DDE58E6E 8997A411D7031F8AA0CB0A3EBB7C420E043B31F6EADA31100C 2AA0
1801:00C102:0000000000:00:FF5602BA9DC75B7BE2988411 A7F781C7
1801:00C102:0000000000:01:E359A1ADFD5B25013AA73E92 DB7CD60E
1801:00C102:0000000000:E1:03 *** bunları ultraya nasıl gireriz **mach1 hocam ve tasarım hocan bi bakarsanız ***not .tasarım hocam türkey formda özgür arkadaş dragon modül yazılımı yapmış yükledim kanal açıldı hocam inşallah key dosyasıda olur arkadaşlarda bakar saygılar

Direk keyleri softcama eklemekle açılmaz kanallar. Yazılımın içerisine de eklenmesi gereken keyler var.

arif0571
11-07-2007, 08:07
tasarım hocam cihazım 2000 cıs super plus usb li.günlük softcam ve yeni çıkan yazılımları usb le makinaya atiyorum.tps,ab sat,polsat,tamam seyrediyorum. NextSuperPlusEmuKeys 100707 yüklemem gerekiyormu birkaç kez denedim yanlış cas diyor.yüklenmesi gerekmiyormu yoksa benim makina için değilmi.ustad birde NextSuperPlusEmuKeys 100707 ne işe yarar ne yapar hangi tvleri veya paketleri açar.üç beş aydır makinayı aldım alalı bu dosyayı yüklemedim bir kaç defa denedim olmadı yanlış cas yazıyor.2000 cıs super plus usb li makinaya hangi dosyaları yüklemem lazım:hepsini tek tek yazarmısınız.lütfen yardım edebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

Tasarım
11-07-2007, 15:54
tasarım hocam cihazım 2000 cıs super plus usb li.günlük softcam ve yeni çıkan yazılımları usb le makinaya atiyorum.tps,ab sat,polsat,tamam seyrediyorum. NextSuperPlusEmuKeys 100707 yüklemem gerekiyormu birkaç kez denedim yanlış cas diyor.yüklenmesi gerekmiyormu yoksa benim makina için değilmi.ustad birde NextSuperPlusEmuKeys 100707 ne işe yarar ne yapar hangi tvleri veya paketleri açar.üç beş aydır makinayı aldım alalı bu dosyayı yüklemedim bir kaç defa denedim olmadı yanlış cas yazıyor.2000 cıs super plus usb li makinaya hangi dosyaları yüklemem lazım:hepsini tek tek yazarmısınız.lütfen yardım edebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=23289&d=1184057238

Bunu yükle D+, Cabo, Polsat hepsi açık. ;)

arif0571
12-07-2007, 20:27
tasarım hocam öneriniz için çok teşekkürler.ama verdiğiniz linke giremiyorum.
arif0571, bu sayfaya giriş yetkiniz yok. Bu birkaç nedenden olabilir:

Üyelik yetkileriniz bu sayfaya girebilmeniz için yeterli olmayabilir. Bir başka üyenin mesajını editlemeyemez, yönetici yetkisi gerektiren veya yönetimle ilgili olan bir bölüme giremezsiniz.

Mesaj atmaya çalışıyorsanız, Yönetici (Admin) üyeliğinizi geçersiz kılmış olabilir veya aktivasyonunuz henüz gerçekleşmemiş olabilir.ne yapmam lazım.saygılar.

Tasarım
12-07-2007, 21:19
tasarım hocam öneriniz için çok teşekkürler.ama verdiğiniz linke giremiyorum.
arif0571, bu sayfaya giriş yetkiniz yok. Bu birkaç nedenden olabilir:

Üyelik yetkileriniz bu sayfaya girebilmeniz için yeterli olmayabilir. Bir başka üyenin mesajını editlemeyemez, yönetici yetkisi gerektiren veya yönetimle ilgili olan bir bölüme giremezsiniz.

Mesaj atmaya çalışıyorsanız, Yönetici (Admin) üyeliğinizi geçersiz kılmış olabilir veya aktivasyonunuz henüz gerçekleşmemiş olabilir.ne yapmam lazım.saygılar.

Güncelliğini yitiren dosyalar arşive alınır. O dosyada arşive alınmış o yüzden giremiyorsunuz ;)

ozzaberry
12-07-2007, 22:13
merhabalar,
Arkadaslar bisey ögrenmek istiyorum. Cihazda yüklü olan emulator versiyon/tarih ini nasil ögrenebilirim. Bunun cihaz bilgisi bölümünde gelen bilgilerle bi ilgisi varmi.
Benim cihazim Next ye-2000 cis super plus. Cihaz bilgisi ise ;

Next ye-2000 cis super plus
QNEC109.13 12/13/06
SB3-D S4R32
TK2C1N0 ffeu 11/22/06
B001c-B001c 01.06

MrGorates
12-07-2007, 22:14
Selam Arkadaslar. Ben Toronto'da Yasiyorum. Burada kullaninlan LNB BSS 12.2 - 12.7 Ghz. frekansa sahip, %88 sinyal var ama quqlity yok. Cihazim Next ye 2000 CIS ne yaptiysam bir turlu goruntu alamadim. Acil yardim lutfen. 91* NIMIQ 1 uydusu. Tesekkurler.....

Tasarım
12-07-2007, 22:31
12/13/06


Bu bölüm sizin cihaz ile ilgili versiyon tarihini gösterir.

ozzaberry
13-07-2007, 00:12
üstadım bu tarih, icindeki yazilim in versiyonu mu yoksa kullanilan chip in versiyonu mu oluyor ? bir de asagida bi tarih var o neyin tarihi acaba ?

arif0571
13-07-2007, 01:39
tasarım hocam cevap için teşekkürler.arşive giremeyeceğime göre ne yapmam lazım uzman arkadaşta şu dosya var benim cihaza uyması lazım değilmi.NextSuperPlusEmuKeys 100707 ben dün denedim bilinmeyen cas anahtar diyor.usb ye denedim.teşekkürler.

Tasarım
13-07-2007, 08:33
tasarım hocam cevap için teşekkürler.arşive giremeyeceğime göre ne yapmam lazım uzman arkadaşta şu dosya var benim cihaza uyması lazım değilmi.NextSuperPlusEmuKeys 100707 ben dün denedim bilinmeyen cas anahtar diyor.usb ye denedim.teşekkürler.

Sanırım bir önceki yazılımdasın yani şuan cihazında 3.7.2007 tarihli yazılım yok. Çünkü Softcam dosyalarında küçük bir değişiklik oldu. Premier paketi için mecm keyler eklendi o yüzden bilinmeyen cas anahtarı uyarısı veriyordur. Son yazılımı yüklerseniz softcamlarda problem çıkmaz.

arif0571
14-07-2007, 22:18
Sanırım bir önceki yazılımdasın yani şuan cihazında 3.7.2007 tarihli yazılım yok. Çünkü Softcam dosyalarında küçük bir değişiklik oldu. Premier paketi için mecm keyler eklendi o yüzden bilinmeyen cas anahtarı uyarısı veriyordur. Son yazılımı yüklerseniz softcamlarda problem çıkmaz.

tasarım hocam cevap için çok teşekkürler.en son yazılım yüklü.işte yazılım next ye-2000 cis super plus_qnec113[1].38_070307_tk2c1n0_pz her şey için sağol üstad.bana söylermisiniz bir önceki mesajımda söylediğim yazılımı kabul etmesi kerekiyormu.sizinle aynı cihazı kullanıyoruz sizde kabul ediyormu.saygılar.

ferman78
03-08-2007, 17:01
burdan ayırım yapmadan tasarım,mach1 ve uzman ustalara saygı ve sevgilerimi yolluyorum.verdikleri keyler ve sabırlı cevaplar için.ben henüz pek bi şey sormadım ama eminim soracağım çok şey olacaktır yeni aldım uydu antenini çünkü...:))))
sağolun varolun ustalar...............

hasanuzun
03-08-2007, 23:11
Tasarım hocam sizdeki next 2000 cıs super plus farklımı özür diliyorum ama biz niye bu softcam dosyalarını usb den atamıyoruz çünkü her defasında bilinmeyen cas anahtarı veriyor yardımcı olursanız memmun olurum Teşekkürler. [daha önce vermiş oldugunuz softcam dosyalarında hiçbir problem olmuyordu]

mpl
04-08-2007, 10:19
Tasarım hocam sizdeki next 2000 cıs super plus farklımı özür diliyorum ama biz niye bu softcam dosyalarını usb den atamıyoruz çünkü her defasında bilinmeyen cas anahtarı veriyor yardımcı olursanız memmun olurum Teşekkürler. [daha önce vermiş oldugunuz softcam dosyalarında hiçbir problem olmuyordu]

dosyayı zipten çıkartın ve flash'a sadece softcam dosyasını atıp öyle deneyin alacaktır...

ozzaberry
05-08-2007, 15:58
merhabalar,
Arkadaslar bisey ögrenmek istiyorum. Cihazda yüklü olan emulator versiyon/tarih ini nasil ögrenebilirim. Bunun cihaz bilgisi bölümünde gelen bilgilerle bi ilgisi varmi.
Benim cihazim Next ye-2000 cis super plus. Cihaz bilgisi ise ;

Next ye-2000 cis super plus
QNEC109.13 12/13/06
SB3-D S4R32
TK2C1N0 ffeu 11/22/06
B001c-B001c 01.06

Biraz kendi bilgini kendin bul gibi oldu ama , arkadaslar cihaza next ye-2000 cis super plus_qnec113.38_070307_tk2c1n0_pz yazilimini ve Next_Super_PlusEmuKeys 040807 softcam dosyasini yükledim. cihaz bilgisinde son durum su ;

Next ye-2000 cis super plus
QNEC113.38 07/03/07
SB3-D S4R32
TK2C1N0 ggiF 03/17/07
B001c-B001d 01.06 HS01.00

koyu yazan yerler degisti. 2 satir kesinlikle " sofware versiyonu " tarihinden belli . 4. satiri softcam versiyonu diye tahmin ettim ama tarihleri tutmuyor. Softcam dosyasi icinde de 03/17/07 tarihli bisey bulamadim
Neyse en azindan 2 seyden emin olduk
1- QNEC ve B001c ifadeleri disinda bunlarin hardware versiyonuyla alakalari görünmüyor, üzerine yüklenen datalarin versiyonlari

2- 2 satir software versiyonu

3-4 ü de sizden bekliyom

hasanuzun
05-08-2007, 22:20
MPL arkadaşa teşekkür ediyorum dediğin gibi yaptım ve softcamı yükleye bildim

ferman78
06-08-2007, 09:26
hocalarım bi sorum olacak.ben hotbird deki skyitalia içinde ki sky galcio kanallarını izlemek istiyorum.acaba aylık ücretli moüllerini bulabilirmiyim türkiyede.bir çok maç yayınlanıyor çünkü.saygılarımla.

ramis
06-08-2007, 09:53
hocam merhabalar hepinize.. astra 1d 23.5 da hem türk kanalları hemde alman premiyer kanalları var 120 canakla 250 kanalını buldum ama şifre nagravizyon o şifreleri acılabiliyormuyuz lütfen bilgi verirmisiniz

Tasarım
06-08-2007, 11:52
hocam merhabalar hepinize.. astra 1d 23.5 da hem türk kanalları hemde alman premiyer kanalları var 120 canakla 250 kanalını buldum ama şifre nagravizyon o şifreleri acılabiliyormuyuz lütfen bilgi verirmisiniz

120'lik çanakla bu uyduyu alma imkanın yok. En az 3-4 metre anten gerekli bu uydu için. Senin bulduğun uydu 19.2 Astra uydusudur. Kullandığın cihaz nedir bunuda belirtirsen bakarız.

ramis
06-08-2007, 14:30
120'lik çanakla bu uyduyu alma imkanın yok. En az 3-4 metre anten gerekli bu uydu için. Senin bulduğun uydu 19.2 Astra uydusudur. Kullandığın cihaz nedir bunuda belirtirsen bakarız.2000 süper dükandan motorluyla adadan dün ayarladım.. müşterinin evine kuracaktık adamın elinde cok güçlü lnb ler var 150 santimlik canak kurucam illa o uydu diye tutturdu. almanyada onu seyrediyormuş birde hv yayınları yapıyormuş bu uydu bizden next hv ye uygun cihaz istiyor acaba bizim bu cihazlar ne zaman piyasaya cıkıyor bilginiz varmı?

Tasarım
06-08-2007, 14:44
Çok güçlü LNB olsada bu uyduyu bu çaplı antenle Türkiye'den alması imkansız. 2000 SuperPlus HD cihazlar yakında çıkacak. Biraz daha bekleyiniz. :)

ferman78
06-08-2007, 14:50
ben yukarda ki soruyu anlamsız bi yerde mi sordum acaba ?

Tasarım
06-08-2007, 15:01
hocalarım bi sorum olacak.ben hotbird deki skyitalia içinde ki sky galcio kanallarını izlemek istiyorum.acaba aylık ücretli moüllerini bulabilirmiyim türkiyede.bir çok maç yayınlanıyor çünkü.saygılarımla.

Onlar çok özel kartlar ve Türkiyede bulabileceğini sanmıyorum. Fiyatı da oldukça pahalıdır sanırım. Ama İstanbul'da oturuyorsanız Karaköy veya Perpa'yı bir gezin dolaşın.

ferman78
06-08-2007, 15:32
çok sağol hocam teşekkür ederim cevap için.istanbula gider gitmez ilk işim karaköyde ki yeraltı çarşına uğramak olacak(ayrıca demek ki doğru yerde sormuşum :)))

ramis
06-08-2007, 15:39
Çok güçlü LNB olsada bu uyduyu bu çaplı antenle Türkiye'den alması imkansız. 2000 SuperPlus HD cihazlar yakında çıkacak. Biraz daha bekleyiniz. :)eylül ayında cıkarmı acaba almanyaya götürecek cihazı orda seyredekler o uyduyu eylüle başına yetişirse en az on tane siparişim var bizim merakımız o uyduda ki şifreleri cözebiliyormuyuz onu ögrenmek

Tasarım
06-08-2007, 15:44
Eylül'e yetişirmi onu bilemem.

redvine
23-08-2007, 18:57
değerli üstadlar bir soruda benden 9000 ultra kullanıyorum lan vasıtası ile cihaz dağıtıcılı bir adsl modem vasıtası ile pc yede bağlı landan. sorum şu lan üzerinden emu key dosyası atabilirmiyiz makineye.makine ve pc ayrı odada çünkü her seferinde makineyi söküp rs232 ile bağlanıp atıyorum emu keyleri.acaba lan üzerinden böyle bir şansım var.çalışmlarınızda başarılar.saygılar ve şimdiden teşekkürler.

bluema
30-08-2007, 18:41
ben seyredebiliyorum

ihsan123
31-08-2007, 19:54
bende hersey dogru calisiyor ama astra uydusundaki d+ kanallarını açmak uzun sürüyor. her kanalda 1-2 dakika beklemek gerekiyor. bu durum normal mi?

yastreb
13-09-2007, 14:05
16 derece de ki n.geo.lberia1 biss kanal üzerine geliyom kanal listesinden ok diyom 1 san.yeliğine açıyo kayboloyo n.g.ger. çalışıyo onda sorun yok cihaz 9000 cı ustalar ilgilenirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar

alzuroski
13-09-2007, 16:45
end