Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : D-smart Ye 9500cis

enesuydu
05-02-2007, 22:59
Haber & Duyurular
D-Smart YE-9500CIS [05.02.2007 00:00:00]
--------------------------------------------------------------------------------
Dizili olarak tüm ulusal kanallar, D- tematik kanallar + World fashion, Animal Planet, Discovery Channel, Movie Smart 1-2, Comedy Smart gibi yabancı kanallar olacak. Vizyon filmleri için, izle - öde seçeneği olacak bunun yanında İddaa, Altılı Ganyan, Sayısal Loto gibi oyunlar için interaktif kanallar olcak. Tüm kanallar dizili olarak gelecek. •200Mhz CPU •32Mb NV-RAM •8Mb Flash Memory •56k v.90 dialup modem •10/100Mbit Ethernet Port •Iki adet SCART bağlantısı TV ve VCR için •RCA bağlantı •RF Giriş ve RF Çıkış (uhf çıkış kanalı ayarlanabilir) •LNB Loopthrough •Gömülü NDS VideoGuard şifreleme sistemi •1 adet nds kart yuvası •1 adet modül yuvası •NDS MediaHighway Core işletim sistemi •NDS Java Engine (java tabanlı interaktif uygulamaları çalıştırmak için) •NDS Java EPG 1.program rehberi (7 gün) 2.program hatırlatıcı 3.favori kanallar 4.fta kanallar (türksat veya diğer uydulardan) 5.otomatik kanal ekleme 6.b-mail 7.osd mesaj 8.interaktivite 9.interaktif oyunlar

next'ın sitesinden alıntıdır

mach1
06-02-2007, 01:13
Dsmartın yeni cihazları kanald nin verdiği ...

serdar17
06-02-2007, 10:08
haberi kendi sitemize taşıyorum .. teşekkürler .. fiat ve nezaman çıkacağı bellimi .?

enesuydu
06-02-2007, 10:57
arkadaşlar bu hafta sununa
D-Smart YE-9500CIS

D-Smart dan yapılan açıklamaya göre:

Dizili olarak tüm ulusal kanallar, D- tematik kanallar + World fashion, Animal Planet, Discovery Channel, Movie Smart 1-2, Comedy Smart gibi yabancı kanallar olacak. Vizyon filmleri için, izle - öde seçeneği olacak bunun yanında İddaa, Altılı Ganyan, Sayısal Loto gibi oyunlar için interaktif kanallar olacak. Tüm kanallar dizili olarak gelecek.

200Mhz CPU
32Mb NV-RAM
8Mb Flash Memory
56k v.90 dialup modem
10/100Mbit Ethernet Port
Iki adet SCART bağlantısı TV ve VCR için
RCA bağlantı
RF Giriş ve RF Çıkış (uhf çıkış kanalı ayarlanabilir)
LNB Loopthrough
Gömülü NDS VideoGuard şifreleme sistemi
1 adet nds kart yuvası
1 adet modül yuvası
NDS MediaHighway Core işletim sistemi
NDS Java Engine (java tabanlı interaktif uygulamaları çalıştırmak için)
NDS Java EPG
program rehberi (7 gün)
program hatırlatıcı
favori kanallar
fta kanallar (türksat veya diğer uydulardan)
otomatik kanal ekleme
b-mail
osd mesaj
interaktivite
interaktif oyunlar

kadar bayilerde olabilir

mach1
07-02-2007, 02:17
Şunu belirtmekte fayda var cihazın nextle alakası yok 5-6 büyük firma dsmartla anlaştı goldmaster sunny botech next beko arcelik gibi onlar dsmartın getirdiği bu humax nds kutuları satacaklar ara bayi gibi cihazın yazılımıyla özellikleriyle geliştirilmesi ile nextin yada diğer markaların bir kontrolu etkisi yok dsmart ne verirse o yani digiturk kutu gibi düşünün yazılım herşey onlara bağlı sadece eksikleri bildirilir dsmarta o kadar kutudaki...Bunu niye not düştüm derseniz şimdiden arkadaşlar forumlarda yok şuda olacakmı eklenecekmi cihazda ilerde paralı kanalları next verirmi emu share vs olurmu gibi sorular sormaya yazmaya başlamışlar...

şükrü
07-02-2007, 22:26
sagolun hocam verdiginiz bilgi için

Team
11-02-2007, 23:03
tuneri chipseti nedir cihazın

ican
11-02-2007, 23:07
d sımard fiyatı 294 yt

Team
13-02-2007, 00:09
kullanılan tuneri merak ettimm

serdar17
13-02-2007, 09:51
yarın benimde elimde olacak mal .. satış 300 ytl olacak fakat %7 bir kar marcı düşünülmüş alışımız 195$ mış yani cazip gelmedi çünki bu karla günde 20 tane satmak lazım sürümden kazanmak için ama bu zor..... D-Smart ilgililerinede buradan bir uyarı olsun size hizmet verecek sektörü aç bırakmayınki ihya olasınız..

friend
16-02-2007, 13:02
activasyon nasil yapilacak?? bu konuda bilgisi olan bi aciklama yaparsa iyi olur....

enesuydu
20-02-2007, 12:34
activasyon nasil yapilacak?? bu konuda bilgisi olan bi aciklama yaparsa iyi olur....

arkadaşım cihazı aldığınız bayi d smart müşteri hizmetlerini arıyarak aktivasyonu
yapar.cihazı alan kişide sözleşmesi doldurulan d smart cihazındaki bilgileriyle
müşteri hizmetini arıyarak aktivasyonu yapabilir

takdogan
20-02-2007, 15:26
pek akıl karı değil bu iş elimdeki next'i çöpe atıp bunu alacağım...yok abi ben almayayım

enesuydu
20-02-2007, 15:43
pek akıl karı değil bu iş elimdeki next'i çöpe atıp bunu alacağım...yok abi ben almayayım

arkadaşım sakın öyle bir şey aklından bile geçirme.