Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : *** update olmuyor
Bugün next 2000 x CI Plus için son yazılımı, hazır kanal dosyasını ve 28.1.2007 keyini yükledim. Ama keyi makineye update etmek istediğimde "*** güncelleniyor!Uzun sürebilir. Beklyin" diyor ve 10 dakika bekledikten sonra "Güncelleme başarısız!" diyor. Bu keyi nasıl güncellerim??
Yardım bekliyorum!!:confused: :confused: :confused:
Yüklediğin *** dosyası eski 29 olanı yükle ve herhangi bir tps kanalı üzerinde bekle açılır.
Next Plus EmuKeys 28.01.07 (INFve FMB için) son değil mi?
http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=16311&d=1170054754
O eski dosya Bunu yükle tps-absat hepsi açılır. ;)
yıldo_38 29-01-2007, 22:13 :( ya ben next ye 2000xplus kullanıyorum 29 01 2007 tarihli tps aes keylerini bulamadım yardımcı olursanız sevınırım:)
Yukarıdaki verdiğim linke tıkla ve indir. ;)
the_maniac 30-01-2007, 09:42 üstad ben ******* yüklüyorum fakat sinyal kalitesi 25-30 sinyal seviyesi 45-55 arası değişiyor sürekli bekliyorum aes *** update diyor ama kanal açılıyor bi zaptan sonra kanallar açılmıyor. :( Sorun acaba sinyallerden mi ???
üstad ben ******* yüklüyorum fakat sinyal kalitesi 25-30 sinyal seviyesi 45-55 arası değişiyor sürekli bekliyorum aes *** update diyor ama kanal açılıyor bi zaptan sonra kanallar açılmıyor. :( Sorun acaba sinyallerden mi ???
sinyal kalitesini biraz daha güçlendirmelisin...
üstad ben ******* yüklüyorum fakat sinyal kalitesi 25-30 sinyal seviyesi 45-55 arası değişiyor sürekli bekliyorum aes *** update diyor ama kanal açılıyor bi zaptan sonra kanallar açılmıyor. :( Sorun acaba sinyallerden mi ???
Attığın softcamla sinyallerin bir ilgisi yok. Siz öncelikle sisteminizi tekrar gözden geçirin. Sinyal seviyenizi biraz yükseltmeniz gerekir. Bunun için anten ayarlarınızı kontrol edin.
Keyi hala güncelleyemiyorum. 5 dakika güncelleniyor bekleyiniz diyor ve sonuçta başarısız diyor. Güncelleme için beklerken şifreli kanallar belli süre açık ama güncelliyemedikten sonra hala şifreli ( mesela PİWİ kanalı güncelleme sırasında 2-3 dk. açılıyor ama sonra şifreli konuma geçiyor) 30.1.2007 keyi yüklü
Bak kardeşim bugün ayın kaçı? 31 Ocak 2007 o zaman şuan cihazda eski *** dosyası var. *** dosyaları günlük olarak değişir. ****** sabah 06:00 ile ertesi gün aynı saate kadar aktifdir. Yani anlayacağın şuan kullandığın *** dosyası eskidir artık. ;)
güncel softcami attıktan sonra cihaz geçerli keyi otomatik olarak bulur ve kanalı açar. sizin yeşil tuşa basıp *** auto update vs. gibi işlemler yapmanıza gerek yoktur.
Not: 6.2.2007 (614c) x plus yazılımları ile cihazlara yeşil tuşla tps au özelliği eklenmiştir.
merhaba arkadaşlar softcam yükleyemiyorum cas *** e tıkladığımda hherhangibişey yüklemıyor ve eror veriyor yardım eredsenız sevınırım
merhaba arkadaşlar softcam yükleyemiyorum cas *** e tıkladığımda hherhangibişey yüklemıyor ve eror veriyor yardım eredsenız sevınırım
arkadaşım rs 232 kablonu kontrol et içinde kopukluk olabilir
irem2001 07-02-2007, 22:05 next2500xdpcı plus kullanıyorum 614c yükledim tps auto ama yeşil tuşa basıca tuner kock fail uyarısı geliyor ve güncellemiyor neden?
Tps üzerinde yapacaksın 10758 11662 10873 vs gibi
next2500xdpcı plus kullanıyorum 614c yükledim tps auto ama yeşil tuşa basıca tuner kock fail uyarısı geliyor ve güncellemiyor neden?
Turksat'ta yaparsan hata verir.
Tps üzerinde yaparsan problem kalmaz...:okay:
irem2001 08-02-2007, 09:51 TPS üzerinde yaptım ama maalesef sonra 07/02/2007 softcamini atınca düzeldi
Softcamle alakası yok auto sorunsuz yapar 2 saniyede tps üzerinde ...
the_maniac 08-02-2007, 16:35 arkadaşlar belki inanmıycaksınız ama tam 1 ayda 4 kez anten ayarına geldiler 1-2 gün iyi sonra yine kalite düşüyor.bina kurulumu olduğu için çok sorunlu ya da yapanlar işi bilmiyorlardı. :( bu sorun çözülürse sanırım şifrelerde çözülecek.
halil şirin 08-02-2007, 16:44 arkadaşlar belki inanmıycaksınız ama tam 1 ayda 4 kez anten ayarına geldiler 1-2 gün iyi sonra yine kalite düşüyor.bina kurulumu olduğu için çok sorunlu ya da yapanlar işi bilmiyorlardı. :( bu sorun çözülürse sanırım şifrelerde çözülecek.
lnb,yi degiştir çanakta yamukluk varsa sinyal ondanda gider
merhaba arkadaşlar en son yazılım sayfasına ulaşamıyorum acaba yeni üye oluşumdan mı kaynaklanıyor aktivasyonları yaptım bu arada.
Hangi yazılımlara ulaşamıyorsun?
the_maniac 23-03-2007, 12:52 lnb,yi degiştir çanakta yamukluk varsa sinyal ondanda gider
teşekkürler servis çağırdık gelirseler düzeltecekler inşallah:odunkes:
yine düzelmezse çanak anteni zaten :odunkes: :ehehe:
Bugün next 2000 x CI Plus için son yazılımı, hazır kanal dosyasını ve 28.1.2007 keyini yükledim. Ama keyi makineye update etmek istediğimde "*** güncelleniyor!Uzun sürebilir. Beklyin" diyor ve 10 dakika bekledikten sonra "Güncelleme başarısız!" diyor. Bu keyi nasıl güncellerim??
Yardım bekliyorum!!:confused: :confused: :confused:
3ay yazılımı yukledıkten sonra ushuaia kanlını ustunde bekle otomatık olarak guncelleme yapıcaktır..
irem2001 23-03-2007, 19:17 next2500 x dpcı plus 1.50 m mega çanak sharp ucu kesik lnb kullanıyorum 614f yazılımı yüklü güncel softcam (x ve super plus) yüklü tps güncelleme yapmıyor neden olabilir?
Yapmaz normal 614g yi atacaksın...
|