Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Conax-Cryptoworks ???


the_maniac
18-01-2007, 18:28
uzun süredir uyud kullanıyorum ve sayısız kez cihaza key yükledim fakat key_Loader da yer alan conax-cryptoworks kısımlarının hemen hemen hiç kullanılmadığını gördüm en azından bizim gibi sadece hotbird kullananlar için söz edeyim.ama bu blümlerde sürekli key mevcut bunlarda açmıyor zaten acaba bunları silip cihazın yükü biraz daha hafifletilemez ni acaba?tabi bu benim bi fikrim katılan olabilir tabi ki katılmayan da hekese teşekkürler!!!:patla: :patla: :patla:

uzun61
18-01-2007, 22:52
evet katiliyom

agalık
18-01-2007, 23:26
softcam dosyasını not defteri ile aç ve size göre gereksiz olanları silebilirsiniz.

mach1
19-01-2007, 02:18
Conax keyleri silme vs yer kazandırmıyor cw keylerde bazı uydularda sirius astra 15 vs hala emuda işe yarıyor silinmez isteyen kendisi dosyadan silebilir manuel olarak...

the_maniac
19-01-2007, 12:38
bunu soruşturmamın sebebi cihaza her defasında key yükleyince belli bi noktadan sonra keylerim gidiyor.sanki hiç key yüklememişim de sadece aes ler kalıyor.buna bi çözüm bulmam lazım bundan dolayı sıralı liste dahi atmıyorum cihaza...

Tasarım
19-01-2007, 15:52
uzun süredir uyud kullanıyorum ve sayısız kez cihaza key yükledim fakat key_Loader da yer alan conax-cryptoworks kısımlarının hemen hemen hiç kullanılmadığını gördüm en azından bizim gibi sadece hotbird kullananlar için söz edeyim.ama bu blümlerde sürekli key mevcut bunlarda açmıyor zaten acaba bunları silip cihazın yükü biraz daha hafifletilemez ni acaba?tabi bu benim bi fikrim katılan olabilir tabi ki katılmayan da hekese teşekkürler!!!:patla: :patla: :patla:

Kullandığın cihaz nedir? @the?maniac

the_maniac
22-01-2007, 15:59
kullandığım cihaz next ye8000CI...

Tasarım
22-01-2007, 16:17
Senin sorunun attığın keylerin silinmesi ise sana bir tavsiyem var.
Softcam dosyalarını AES_Downloader_0120 (http://www.mach1digital.com/mach1forum/attachment.php?attachmentid=13276&d=1160723890) ile, *.dat key dosyalarını ise klasörün içerisinde verdiğim Key_Loader ile atarsan sorunun ortadan kalkar. Sıralama ise şu şekilde olacak.

Yazılım>>Reset>>Setting veya Tarama>>Softcam>>*.dat key dosyası

the_maniac
22-01-2007, 20:08
çok teşekkürler...

ican
22-01-2007, 20:10
paylaşim için sağol

bologar
23-01-2007, 20:14
Ben 9000 ci kullanıyorum. uzun süredir onlarca denememe rağmen key dosyaları ya da softcam dosyalarını attığımda hiçbir şifre çözülmüyor. 29 aralık tarihli yazılım vardı, onu 9 temmuz yazılımıyla değiştirdim yine olmadı, tekrar 29 arallık yükledim. Sil baştan hotbird ve türksat kanallarını tarattım, sonra mute+exit yaparak tüm keyleri sildim, ama conax kısmında "sil" bölümü yok ve conax bölümündeki anahtarları silemedim, şimdi tekrar deneyecem key ya da softcam atmayı, o da olmazsa orjinal yazılımı mı atayım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

halil şirin
23-01-2007, 20:42
emüyü aktif hale getirmen gerekiyor aksi halde hiç bir kanal çözülmez tabii çözülen kanal varsa.

the_maniac
24-01-2007, 13:27
emu yu aktif et bir de yüklediğin keyler le hangi paketlerin açıldığına dikkat edersen sonuca ulaşırsın. ;)