• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Webroot Desktop Firewall Free 5.5.10.20

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Webroot Desktop Firewall Free 5.5.10.20

    Webroot Desktop Firewall Free 5.5.10.20


    Versiyon :5.5.10.20
    Boyut :3,31 Mb
    Lisans :Ücretsiz
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows tümü



    Tanıtımı:

    Webroot Desktop Firewall, bir kişisel güvenlik duvarı yazılımıdır. Bilgisayarınızı izinsiz erişimlerden korumakta olan yazılım, gelen ve giden internet trafiğini de sürekli izlemektedir. Böylece bilgisayarınıza dışarıdan yapılacak olası saldırılar engellenmektedir. Çift yönlü bir güvenlik duvarı olarak nitelendirilebilen Webroot Desktop Firewall, sizin bilgisayarınızdan denetiminiz dışında diğer bilgisayarlara veri gönderilmesinin de önüne geçebilmektedir. Güvenlik duvarı olmayan bir bilgisayar korsanlar için kolay bir av olur, solucanlar, uzanktan erişim sağlayan truva atları ve diğer çevrimiçi tehditlere karşı korunmasız kalır. Casus yazılım engelleme aracı ve virüsten koruma yazılımı güvenlik korumasının yalnızca bir bölümünü oluşturur. O nedenle bir
    güvenlik duvarı kritik bir bileşendir, Webroot Desktop Firewall internet tehditlerine karşı bilgisayarınızın güvenliğini sağlar ve çevrimiçi saldırılardan mağdur olma riskinizi azaltır.



Hazırlanıyor...
X