Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : yokmu yardım eden (next 2500 dpci plus)


mrtesmer
06-01-2007, 11:57
Ustalar cihazım next 2500 dpci plus (fmb serisi).Cihazımda 704c yazılımı yüklüydü ikigün önce yazılımı değiştirdim 705b yükledim. Yükleme sırasında ''connect error'' problemi oluştu :confused: fakat bir iki denemeden sonra cihaz connect oldu:cuara: .Dün yeni softcam yüklemek istedim fakat cihaz bir türlü connect olmadı:odunkes: . Her seferinde connect error mesajı veriyor,cihazdaki yazılım zarar görmüş olabilirmi? (cihazım standbay konumunda-Yükleme pclink 2.0 -Bağlantı kablosunuda bayiden almıştım.) Sorunum ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim ::mzk: .

powerby
06-01-2007, 12:45
Ustalar cihazım next 2500 dpci plus (fmb serisi).Cihazımda 704c yazılımı yüklüydü ikigün önce yazılımı değiştirdim 705b yükledim. Yükleme sırasında ''connect error'' problemi oluştu :confused: fakat bir iki denemeden sonra cihaz connect oldu:cuara: .Dün yeni softcam yüklemek istedim fakat cihaz bir türlü connect olmadı:odunkes: . Her seferinde connect error mesajı veriyor,cihazdaki yazılım zarar görmüş olabilirmi? (cihazım standbay konumunda-Yükleme pclink 2.0 -Bağlantı kablosunuda bayiden almıştım.) Sorunum ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim ::mzk: .
cevabını yanlış yerde arıyorsun burayı bir incele
http://www.mach1digital.com/mach1forum/forumdisplay.php?f=40
yeni verilen Pclink ile yüklemeyeyi deneyin birde bakalım;
saygılar

mrtesmer
07-01-2007, 14:33
pc link 2.2 yi denedim gene sonuç yok(connect error).Yazılım Hasar görmüş olabilir mi.Aktarım kablosu sağlam gözüküyor.Cihaza nasıl ulaşabilirim.

Tasarım
07-01-2007, 14:44
Ustalar cihazım next 2500 dpci plus (fmb serisi).Cihazımda 704c yazılımı yüklüydü ikigün önce yazılımı değiştirdim 705b yükledim. Yükleme sırasında ''connect error'' problemi oluştu :confused: fakat bir iki denemeden sonra cihaz connect oldu:cuara: .Dün yeni softcam yüklemek istedim fakat cihaz bir türlü connect olmadı:odunkes: . Her seferinde connect error mesajı veriyor,cihazdaki yazılım zarar görmüş olabilirmi? (cihazım standbay konumunda-Yükleme pclink 2.0 -Bağlantı kablosunuda bayiden almıştım.) Sorunum ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim ::mzk: .

Ch+ tuşuna bas ve 0030 çıkmasını bekle daha sonra connect olursun ;)