Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Mach1 ve Doktor Kimdir?

spartakus35
19-11-2005, 09:08
Mach1 ve Doktor ustalarla İzmir Compotek 2005 Fuarında tanışma fırsatım oldu:

Mach1 ve Doktor erişilmez gibi görünse de, her ikisi de şeker gibi sımsıcak, paylaşımcı iyi bir dost.

Mach1, sosyal ve burjuva kültürü iyi, gerçek bir beyefendi genç arkadaşımız. Ticari ve kişilik kaygısı olmayan bir Robin Hood, ağzından bal akıyor...

Doktor, realist ve marjinal bir beyefendi. Vur ağzına al ekmeği elinden cinsi. Söylemleri mesajlarında olduğu gibi sert ve dobracı, delikanlı. İşinde uzman, uyduseverler onu, o uyduseverleri seviyor...

Her ikisi de satıcılardan çok, tüketicileri, kullanıcıları, mutlu etme sevdasında... Gördüğüm kadarıyla bunu başarmışlar da...

Diğer arkadaşlara gelince, onlar bizleriz... Onlar sizlersiniz... Biz birbirimizi biliriz, buluruz, severiz o ayrı.

Ancak Mach1 ve Doktor bir efsane, bir hayal kahramanı. Onlar kendilerini tanımayan uyduseverlerin rüyalarını süslemeye devam edecekler... :yess:

Daha fazla bilgi ve fotoğrafları için:

http://www.spartakus.net.tc/

Pride
19-11-2005, 09:17
Sanırım Web sayfan aktif değil...Görünürde hiçbirşey yok.
Bu arada Mach1 Ve Doktor için yazdıkların doğrudur.
Türkiyede tüketicileri düşünen az sayıda insan kaldı... naçizane bir kactaneside bizim çevremizdeler kıymetlerini bilmemiz gerekli diye düşünüyorum ..
Saygılarımla

spartakus35
19-11-2005, 09:23
Evet şu sırada açılmıyor, sonra yeniden denemek lazım. Arada bir server sorun yapıyor...

Pride
19-11-2005, 09:25
Daha sonra incelerim.
Peki güzel resimler cekebildinmi... merak ediyor insan.
:)

spartakus35
19-11-2005, 09:30
Evet çok resim çektim. Sitemde şu an yalnızca üç tane yayınladım. Ozonder35'in çektiği resimler hariç. Onları inceleme fırsatım olmadı...

Pride
19-11-2005, 09:33
Ellerine sağlık Danger35 dende resimler bekliyorum gelicem diye söylemiştim 2 saatlik yol olmasına rağmen işlerim dolayısıyla kımıldayamadım bir yere bu yüzden üzgünüm..Kalplerimiz dostlarla.. teşekkürler.

MasteR
19-11-2005, 11:26
Resimler için yayın izni aldınız mı? Benim bildiğim resim konusunda oldukça hassaslar.

spartakus35
19-11-2005, 11:56
Bu da benim şansızlığım, sitem bir süredir açılmıyor. Free hosting, bu kadar olacak. Hiç değilse Mach1 ve Doktor'un resimlerini görmek adına sonra veya ara ara siteyi tıklayın, mutlaka belli bir saatten sonra açılacaktır.

İlginize ve sabrınıza teşekkür ederim...

SALDIRAY27
19-11-2005, 12:13
benCe arkaDaş Mach1 UstamıN onayıNı AlmaDaN ResiMleri KoymayıN DeriM...

ustama Karşı haSsasiyetiniDe KutlaRım...

Saldıray27

SeCSaT™
19-11-2005, 12:30
Tesekkurler arkadaslar resimler konusunda hic bir zaman forumlarda verilmeyecektir bilginiz olsun sayın mach1 ve doktor un istegi uzere kendi agızlarından soylenenler bilginiz olsun lutfen anlayıslı olalım saygılarımla

afat45
19-11-2005, 12:49
bence de resimlerin izinsiz yayınlanmaması gerekir. bu konuya özellikle hassasiyet gösterilmesini gerekir.

alex_sauza
19-11-2005, 13:12
izinsiz resim yayinlanmamali bence.

ozonder35
19-11-2005, 15:58
Arkadaşlar ben şimdi spartakus 35 le görüşüp kendi sitesinden resimler varsa kaldırmasını şimdi telefonla görüşüp kaldırılmasını sağlıyacağım.

spartakus35
19-11-2005, 16:31
Dostlarım, konu nereden nereye geldi. Alt tarafı masum iki resim de, ama resimlerde Mach1 ve Doktor hocalar olunca tabi ki durum değişiyor. Herşeyin farkındayım, ben onlar için l link, sahife değil; sitemi bile kaparım. Şunu bilesiniz ki, kendilerine resimleri yayınlayabileceğimi söyledim. Kaldı ki, kendilerinin isim, meslek, meşguliyet, ticari ilintileri ve özel hayatlarına ilişkin hiçbir şey yazmadım, yayınlamadım.

Kendilerine olan sevgimin, saygımın ve yoğun duygularımın yansıması iki-üç masum resim. Yani bir fantazi ya da bir uydu paparazisi anlayacağınız...

teox
19-11-2005, 16:37
mach1 ve doctor teşhir edilmemesi lazım niye diye sorarsanızda bize yardımcı olamazlar bizde uydu hakkındaki bilgileri alamayız.bütün emekleri için teşekkürler her ikisinide

spartakus35
19-11-2005, 16:41
mach1 ve doctor teşhir edilmemesi lazım niye diye sorarsanızda bize yardımcı olamazlar bizde uydu hakkındaki bilgileri alamayız.bütün emekleri için teşekkürler her ikisinide

Dostum, konuyu nereden nereye getiriyorsun, ne alakası var...

Tamam, tamam; sitem açılsın resimleri sileceğim...

organik81
19-11-2005, 16:55
Konuyu farklı boyutlara taşımaya ve polemik oluşturmaya gerek yok arkadaşlar. mach veya doktor gelince sorulur, uygun cevaba göre hareket edilir. Şimdilik konuyu kapatıyorum; daha sonra fikirlere göre sonuca bağlarız. Sevgiler...